Любители на кучета - тема 78

• 41 104
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Честит рожден ден на сладкия пират!  Tada  Да е мокър носа и палави очичките! Simple Smile))

Само моето куче ли е поспаливо? В работните дни направо не мога да го изкарам от леглото  Whistling Едва го извлачвам навън  Joy

# 121
  • София
най вероятно не само твоето
но моето със сигурност не е
на младини, преди няколко месеца не бешемного ентусиазирана да излиза навън
имаше подканяне, подръчкване
сега, като чуе, че се обличам и обувам е първа на вратата
и излиза и се чучва пред асансьора, да чака
като и кажа да се прибира ме гледа с един такъв възмутен поглед
а аз почти никога не я оставям сама...

# 122
Честит Рожден Ден на сладура! Много да ви радва!

# 123
  • София
Моите муцуни са научени, че когато аз се излежавам, и те трябва да се излежават. Стана ли аз, е време за разходка. Това в почивни дни. В работни дни половинът ме отменя за сутрешните разходки, и маймуните дори не си правят труда да станат и да ме изпратят вече. Обикновено възмутено ме поглеждат с по едно око, ако случайно отида да ги проверя къде са и светна лампата. Изобщо мързеливци. Обаче ако са на зор, пускат алармата - почва едно тъпчене, едно скрибуцане в най-високите октави... могат да те побъркат.

# 124
Честито на рожденика!

Ето ни и нас: гледа ме озадачено, защото издавам странни звуци, за да погледне в камерата.

# 125
  • Sofia
Отзиви за Пурина про план?

# 126
  • София
Една от малкото храни, които моята Лисуна отказа тотално. Бях й взела като беше малка от Pro Plan Optistart Puppy Medium за проба. Помириса, врътна гъза и не я пожела #Crazy Така реагира и на Royal Canin Medium Junior. С други храни не съм имала този проблем, особено като са били нови за нея newsm78

# 127
Лисуна е много умно куче!

# 128
  • София
 Laughing Laughing Да си призная, понякога доста оглупява като стане дума за храна Laughing Laughing 

# 129
Е, в случая с Про План и РК е реагирала доста разумно. LaughingLaughingLaughing

# 130
Нарцисчева да е жив и здрав сладкия рожденик! Hug

Епона, а моя гледа така, когато го попитам "Искаш ли да ме кажеш нещо?" Grinning Тогава започва едно въртене на главата, а на ляво, а на дясно.
За храната нямам наблюдения, но от Роял Канин моя се продриска. След изядени 10 кг го хвана страшно разстройство и в момента, в който му я спрях и започнах с ориз и след това минах на нова гранула положението се стегна и за щастие вече не ме буди на всеки два часа за извеждане.
Коте добре си ги научила твоите да се излежават с теб. С моето прасе мога да си сверявам часовника +/- 20 минути отклонение дава. Joy Просто пристига със снажната си 40-кг снага и скача върху мен и започва да ми мие лицето за да се разбудя и да ставам.

# 131
  • София
И моето е като на Котето зверчетата - до 1 да спя, ще е залепена да спи до гъза ми Laughing Laughing Laughing Laughing Трябва да има някакъв много голям и извънреден зор, за да ме събуди Whistling Даже много услужливо ме изчаква да си измия лицето и да си сипя кафе в термо чашата Laughing Laughing Laughing

Епона умна си е тя, ама само като си поиска Laughing Laughing Laughing

# 132
  • У Диспансера ...♥♥♥
Благодаря ви за пожеланията 😘😘😘

Моя ако не стана , може цял ден да спи , иначе само докато ме види, че се надигам и скача, ако ще 5 сутринта да е .
Беше ме тръшнал един вирус есентта, не мръдна от леглото .
Едвам излизаше на разходка и обратно при мен в леглото☺
Общо взето голяма любов 😄
голям кеф , размазан

Взех му eukanuba викам да пробвам 
Голяма грешка, само докато я подуши и се врътва дори и с добавки да е 😒
Някой път достига до храната на котака и така лапа, нея що я яде без проблеми не мога да разбера ?🤔
Взех му кучешка от марката на котака , еми донесох я на кучето в работата, не я близна .
Вета каза, че били по ароматизирани и овкусени котешките
Ми няма ли такива и кучешки да му се не види 🙂

# 133
  • София
Има, от ниския клас всичките Simple Smile Педигри, Дарлинг, Любимец и т.н., които се подвизават в широката магазинна мрежа като супер-дупер-мега-ултра качество Mr. Green

# 134
  • София
добре, че отглеждам прасе
яде, досега, каквото и сервирам
нямаме проблеми, поне видими, със суровото хранене засега
направих меню от плешка свинска с пилешки шиики последно и и се отразява добре
чуквам и и по едно сурово яйце и е щастлива
пробвах да слагам и моркови, ама не ги харесва и остават, та реших да не ги хабя
иначе сухата гранула е Акана сингъл, ама съм и поръчала пакет нов несингъл
смятам да и сменям храната периодично, засега не се отразява на коремчето

вече май не сме разгонени
утре ще пробвам, и ще я заведа да си играе, че е подивяла вече

Общи условия

Активация на акаунт