Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде обикновено спят кучетата на форумчани?
Какви са причините за поведението на кучетата, когато са сами вкъщи?
Какви са препоръките за управление на поведението на кучетата, когато са сами вкъщи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде обикновено спят кучетата на форумчани?
-
Какви са причините за поведението на кучетата, когато са сами вкъщи?
Кучетата могат да проявяват различни поведения, когато са сами вкъщи, като гризане на предмети, лаене и дъвчене. Това поведение може да бъде резултат от стрес, самота или липса на стимулация. Важно е да осигурите подходящо обучение и стимулация за кучетата и да се консултирате с ветеринар в случай на проблемно поведение.
-
Какви са препоръките за управление на поведението на кучетата, когато са сами вкъщи?
-
Какви са причините за гризането на предмети от кучетата?
-
Какви са проблемите с кучето, което спи на дивана?
Че на нас Дронтала много зле ни се отразява - повръща много от него.
Признаците - непривична за него отпадналост, той е много енергично куче, а започна да се залежава, не става за разходка, насила го изкарвах, повърви малко и тръгва да се прибираме. А иначе подминава входа и все ме дърпа да продължаваме меренето на улиците. Аз, като едната патка, да не му премеря температурата с термометър, ами гледам, че муцунката му влажна и студена и си викам, а, няма температура. А той е имал, в клиниката му я премериха 41 и нещо си градуса. Така изкара може би 5-6 дена и все по-зле ставаше, в смисъл лежи и ме гледа тъжно-тъжно. Взе да не иска да се храни, също непривично за него, лакомийка си е бил винаги. Тръгнахме един ден на разходка с колата и той не може да се качи, а го правеше с отскок. И нещо като че ли ме чукна по главата, викам си какви години, какви пет лева, айде на доктор вместо на разходка и там става ясно. Завела съм го в последния момент, ветът вика още малко да го беше подържала и си отива. Как ме беше яд на мен, идеше ми да се утрепя. Ей, не е лесно да ти тежи на съвестта, че само дето не съм го изпуснала. Но наистина и вкъщи, и познати все го отдаваха на годините му, докато не си казах, абе той да не е станал на тия години преди 5 дена? Не знам, дето викат бабите, господ ми прати акъл и да са живи и здрави докторите, вдигнаха го на крака. Снощи и днес на разходките направо ме задъхва, търчи като улав, щото има разгонени женски в квартала. Закъде бърза не знам......ще ги стигне.....
, ама поне да знам колко мога да й позволя да се отдалечава.