Любители на кучета - тема 78

• 42 004
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
  • DE
Благодаря, че споделихте какви хапове за вътрешно обезпаразитяване давате
Начи: така като им гледам нетните цени май разлика няма
За едно хапче до 10гк куче искат 5€
за моето 30килца пак 15€ ще отиде
Тук сняг няма а само сух студ и слънце
Тази сутрин беше минус17
Вчера по обяд тръгнах да я разходя малко и съм си забравила ръкавиците
Да ви кажа как се зарадвах като Зу се клецна и остави една бомбичка
Обрах в торбичка и мачках в ръчичка да ми се стоплят пръстите-на кой му пука че смърди:)

Моята истински сняг още не е виждала
Валял е но малко и се топи и става една каша после
Такова по прасешката риене в снега още не е преживявала

# 391
  • София
Маце, разсмя ме

амии, на мен дронтала ми излезе 17 лв за 35 кг.
за вътрешни това
сега вървим към за 40 кг, не помня цените, ще проверя, ама и ти можеш в зооплюс
нексгард е 34 лв. без намаленията, значи към 30 лв.

около Дружба, в София, ограждение не знам
Коте каза Младост, ама ...., то на Орлов мост ми е същото като транспорт
затова и разхождам в Борисовата, посока Ловен парк
и най-вече Ловен парк

а през седмицата на определени безопасни места из Дружба - кучешката част около езерото, голямата поляна примоста и баира в Дружба 2
и навсякъде има кал, разбира се
ама се мием и къпем, какво да се прави

# 392
Имам хъски 4 годишно, което живее на двора. Миналата зима в най -студените дни  ок. -8C са го прибирали вкъщи. Днес е -7,  вечерта допускам ще паднат още градусите и съм решила да го поканя вътре при нас  Simple Smile

Вие какво мислите,  хъскитата издържат ли на голям студ?  До сега не съм го виждала да трепери или други признаци на мръзуване,  но  ми е  много притеснено да е навън при продължаващо застудяване.

# 393
Прибери го .

# 394
...не помня цените, ще проверя, ама и ти можеш в зооплюс
нексгард е 34 лв. без намаленията, значи към 30 лв.

В кой раздел в зооплюс са препаратите като нексгард?

# 395
  • София

В кой раздел в зооплюс са препаратите като нексгард?

ами аз да си призная не съм купувала от зооплюс препарати
купувам от стефанов, там са в аптека и после кучета
https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/nexgard-spectra-27046

# 396
Абе момичета какво са тия цени за обезпаразитяващи? Rolling Eyes
При мен Дронтал е мисля не повече от 4 лв на хапче, за Макс 16 лв за 40 кг куче. Цестал е някъде 3 лв хапчето, а Каниверм от ветеринаря го взех за 2 лв, при него Бихелдон е 0,50 лв хапчето. Като последното го запомних, защото докато бях в кабинета едни жени с чихуа взеха Бихелдон че им се видя скъпо Каниверм Thinking А аз съм взимала и цяла кутия Цестал, ама трябва да питам колко пари излизаше, но хапчето идваше за около 2 лв при цяла кутия.
Освен да ви снабдявам от моя град, че цените са по народни Joy

# 397
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз моя рядко го пускам, че като хукне и оглушава и най-вече лае хората, просто е страхлив ама който го е страх от кучета, как да му обясня, че няма да го ухапе .
За това първо се оглеждам сто пъти, като видя че няма хора и други кучета го пускам.  А в огражденията и при нас е голяма кал, плюс това водят и агресивни кучета, които не се разбират с всички . Та и там рядко го пускам. Не знам къде да го заведа в Бургас  за да тича на воля🤔
Като се постопли ще направя една разходка с колата за някое безлюдно място 🚘
И при нас хапчетата са на достъпни цени като при Sivi .

# 398
  • Пловдив
Отново снежна Аря

Прекрасни кучовци, пълните ми сърцето ❤️

# 399

Ехааа, на Аря да ѝ завиди човек на кожухчето! Бонбонче! Heart Eyes bouquet

# 400
Това ми се струва ужас куче нон-стоп само на повод. Естествено, че ще им е трудно да го приберат после, искат си свободата. И колкото повече и за по-дълго се пускат, толкова повече слушат.

Обезпаразитяването не е нужно да е скъпо, за да е ефективно. Писах и преди, по нашата всичко излиза около 7лв. на месец за 35кг. кучо.

# 401
Това ми се струва ужас куче нон-стоп само на повод. Естествено, че ще им е трудно да го приберат после, искат си свободата. И колкото повече и за по-дълго се пускат, толкова повече слушат.

Моля те, кажи на Джина че трябва да бъде така.

Колкото повече време е на двора, толкова по-малко слуша - не иска да се прибира. Преди викнех "Джина хайде" и цъка цъка по стълбите, та в банята и чака пред душ кабината. От седмица-две е гонене по целия двор, викане, крещене. Само като види каишката, тогава знае че няма мърдане, и почва да ме тегли към апартамента. В най-големия студ дърво и камък се пукат, наща скача в снега (а в двора не е като да няма... разбирайте, като се буфне не я виждам в коя пряспа е заседнала). Търчи, разиграва ме, минава с 200 покрай мене и ме кара да се въртя в кръг. Вчера много й е навиках в банята, сви ушаците и гледа жално, жално... чак на мен ми стана мъчно, че й се разкрещях така.

# 402
  • Sofia
Духче, на каква възраст е?

# 403
Не се знае точно, но е младо куче, съдейки по чистите и бели зъбки.
Миналата година, когато я взех казаха, че е между 2-3 годишна, сега е на 3-4 години.

# 404
  • Sofia
Ааа минала е пубертета значи. Защото моята доберманка едно време правеше такива номера. Но беше период само по време на пубертета горе-долу - от към 7-8 месеца до към 18 мес. Много ме слушаше 2-3 часа по време на цялата разходка и като дойде време да си ходим нямаше хващане. Стои на 2-3 м от мене, не се отдалечава повече, но не дава да я хвана. Гонехме се по 1ч докато я прибера.  ooooh! Но после й мина и си се прибираше нормално.

Общи условия

Активация на акаунт