Лъже ли ме, че е бременна?

• 14 502
  • 65
  •   1
Отговори
# 30
Дай 160 лева и увери се, че тя направила всичко за аборта. След това бягай.

Айде, едни 160 лева за такива грешките е много малка цена Simple Smile

За невежия всяка дадена сума е малко......... Joy

Аз смятам, че по-добре да не смяташ дни. Дори ако сега тя не може да види нищо и лъжет - имаше непредпазен контакт. Има шанс ти си станеш татко. Не можеш да отпуснеш всичко насам.

Провери и бягай.

# 31
  • Варна
Какъв е смисълът да прави тест пред него? Ами ако е бременна от друг? Какво го топли, че пред него в направен теста? Пак ще го накисне.

# 32
  • Насред хаоса
Поне да види дали изобщо е бременна, предвид това, което описва в поста си той. Ако се окаже, че е от друг, тогава да се поозори малко да докаже, че не е от него, та белким му дойде акълът друг път да си връзва гащите, преди да върши глупости.

# 33
Отивате в първата лаборатория и тя да направи "Бета ЧХГ" кръвен тест - той най-точно би установил ранна бременност. Струва към 15-20 лева.
Ехограф в до трета-четвърта гестационна седмица е смешно. Ако добре си спомням, гестационните седмици почваха да се броят от предполагаема овулация, която лекарите приемат за 14 ден на менструалния цикъл. Менструалния цикъл е от първия ден след предходния цикъл до първия ден на следващия цикъл. Първите дни -
 до 14 ден средно е овулаторна фаза, в която яйцеклетката зрее, после овулация -  пукане на фоликула и в този момент тя е годна за оплождане, след което настъпва до края на цикъла лутеалната фаза - при нея стената на матката се одебелява, произвежда се хормонът прогестерон и евентуално ако има бременност се оформя плоден сак, а ако няма бременност - настъпва следващия менструален цикъл. През лтеалната фаза може да се види единствено удебелен ендуметриум (стената на матката), която да предполага, че може да има бременност, но плоден сак, още по-малко ембрион е фантастика. От горното правило като дни на овулаторна и лутеална фаза  разбира се има изключения. Въпреки всичко, лутеалната фаза не може да бъде по-малка от 7 дни, поне така приема медицината.
Ако цикълът и е бил редовен и е в рамките на 28-31 дни, като е следвало да дойде на 1 февруари, няма как 4 дена преди това да е настъпила овулация за да забременее, тогава мацката се е намирала в така наречена лутеална фаза на менструалния цикъл.

От опит мога да ти кажа, че някой път забременяването не е толкова лесно.
Не ти, а майка ти е за бой, че овреме не ти е обяснила някои неща.

# 34
  • София
А това единственият полов контакт ли е бил? Или преди това има и други? Например, такива във времето на овулацията на девойката?

# 35
  • Варна
Ако добре си спомням, гестационните седмици почваха да се броят от предполагаема овулация,
От първия ден на последния цикъл се броят.

# 36
  • Варна
А това единственият полов контакт ли е бил? Или преди това има и други? Например, такива във времето на овулацията на девойката?

Нали се сещаш, че той може и да е нямал с нея ама не се знае тя къде си е вяла...каквото там си е вяла..

# 37
  • София
Идеята ми е, че точно от този път не може да е станало, но може от предния. Т.е. може да има някакъв шанс и от него да е. Ако изобщо е бременна. А може да е и от друг. Дори и да е бременна, нищо не се знае, ако са били заедно повече от веднъж. Ако са били само в конкретния случай, просто няма начин.

# 38
Хора, стига глупости, не е бременна. Иска пари момичето. Единия ден има отрицателен тест на не знам си кой ден закъснение, а на следващия ден вече се вижда на рентген???? Бременна е колкото аз съм бременна.
Човек, къде си намери инструмента, че го слагаш навсякъде?

# 39
Здравейте да не отварям нова тема пиша в тази ,тъй като имам абсолютно същия проблем точно преди минута ми го сервираха и се виждам в чудо какво да правя и как да постъпя.ситуацията е следната на 20-ти януари с моята приятелка сгафихме след това същата вечер имахме още на два пъти сексуален контакт но вече се пазихме ако е от значение.на сутринта като се събудих видях че целия съм омазан в кръв сабудих и нея да провери какво става от нея беше въпреки че не и беше датата за цикъла явно нещо като кръвоизлив ли не знам какво веднага се обадихме на гинеколога и не чух точно какво каза но е казах да пие ескапел за всеки случай ако не желае дете така и направихме около 15 часа след белята тя пи хапчето но то така и не предизвика цикъл,трябваше цикъла да и дойде на 1-ви февруари но до днес вече 12-ти уж не и е дошло както и да е днес имаше записан час за гинеколог и преди малко ми сервира че е бременна и същата случка сега иска ми пари за да махне детето та се питам аз дали това е възможно след кръвоизлив хапче пак да забременее  направими впечатление че историята е доста сходна с на автора темата може и той да се включи ако иска че и моята има нещо ромско в нея абе луда работа

извинявам се за правописните грешки ама  ми пуши главата в момента .

# 40
  • Варна
А така нещо, тест, това онова?

# 41
А така нещо, тест, това онова?

тест прави 4-тия ден след бялята показа че е отрицателен но сега тя е сигорна в това даже и поисках номера на гинеколога и да говоря с него да се убедя в думите и даде ми го без проблем но ми е неудобно да му звънна вероятно наистина е бременна но как да знам дали е от мен това ме плаши че не е от най кротките а и след всичко това как да забременее от мен не знам

# 42
  • Варна
Обади се на гинеколога. Няма срам, когато се очаква да олекнеш с няколко стотака за аборт.

# 43
Обади се на гинеколога. Няма срам, когато се очаква да олекнеш с няколко стотака за аборт.

А това с какво ще помогне,най много да разбера че е бременна,но това не доказва че може да не е от мен.

# 44
  • Пловдив

А това с какво ще помогне,най много да разбера че е бременна,но това не доказва че може да не е от мен.
Внимавай как правиш секс като ти се свидят пари за аборт. За презервативи чувал ли си? И казваш "приятелката ми" - това предполага по-продължителна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт