Отдаване и наемане на имоти под наем - какво се случва реално? - 9

• 81 307
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да не сме я обидили нещо?

# 316
Ее що така, всичко си беше мирно и спокойно.. май

# 317
Неее, Мишелин е супер позитивно присъствие... аз много я харесвам и постовете й са ми много полезни. Sad

# 318
  • София
И на мен винаги ми е било приятно да чета написаното от нея, звучи ведро, дружелюбно.

# 319
Едва ли е заради тази тема.

# 320
Какво е станало с Мишето?

# 321
Просто така си е решила. Мъчно ми стана като разбрах  Sad

# 322
Много жалко...
Дано размисли и се върне!

# 323
# 324
И на мен ми опустя без Мишелин.
Силно се надявам да се върне Flowers Hibiscus

# 325
Много фин човек, дано се върне и пише пак....

# 326
Понякога почивката от този тип форуми действа благотворно, надявам се като си почине, да реши да се върне. Simple Smile

# 327
  • София
Добре , търся си едностаен или двустаен апартамент , като желая едностайния да е тип гарсионера ,(да не е една стая с кухня и тн) , до 400 лв , на нормално разположение - вече се отказах от определен квартал ,стига на де е циганската махала или на 5 км от градски транспорт. Млада сериозна дойка сме с куче и котка , но затова държим апартамента да е не обзаведен , за да не се притесняват наемодателите за мебелите си. Дългосрочно наемане търсим . Е , явно се оказа мисията невъзможна .. всички обяви в интернет явно са фалш , а брокерите ни предлагат точно това което не искаме , или имоти по 500 лв с баня на бетон , или с ръждясала дограма , които са безумни и се съмнявам някой да наеме. Вие сблъскали ли  сте се с това безбожие при търсене ? и какво правите ?

# 328
Ако това е за София, струва ми се, че бюджетът ви е твърде малък, ако искате нещо в добро състояние, макар и немебелирано. В Обеля може да има нещо на такава цена, там сякаш цените се задържат трайно ниски, а има метро наблизо.

# 329
  • София
Не съм много запозната с цените на имотите ,сега търся , но за 40-50 кв , ми се струва безумие повече от 400 лв
Демек за 45 кв , на квадрат по 9 лв ?
Според вас каква е нормалната цена на наема

Общи условия

Активация на акаунт