Отдаване и наемане на имоти под наем - какво се случва реално? - 9

• 80 330
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Едно време като живеех под наем в Надежда  2 част ,най-омразното нещо ми бяха гадните хлебарки. Дали има някой квартали ,в които тези гадове ги няма? #Crazy
Живея в Манастирски ливади от 12 години. Хлебарки няма.

# 601
Имахме в Дианабад, в Дървеница въпреки парното нямаше. В Студентски беше кошмар. В центъра нямахме, макар че наоколо беше пълно със стари къщи и блокове. Зависи какво има наоколо, дали съседите поддържат и дали се пръска редовно. Ако наоколо са мърлячи, няма спасение.

# 602
И ние си нямаме. Нямаме също улични котки и кучета, но изглежда сме завъдили плъхове. Слава богу не в блока, но от парка идват нощно време да ровят из кофите.

До скоро се радвах, че няма бездомни наоколо. Сега съм раздвоена. Хем харесвам всякакви гризачи и умирам да имам плъхче домашен любимец, хем събота вечер видях един да притича пред фаровете на колата - гаранция, че беше поне половин кило и 50 см с опашката, направо се потресох.

# 603
Бих пукнала от страх от тия опашатите

За хлебарките - под нас има ресторант но хигиената е трепач. Хлебарки не съм виждала. За София център имам предвид

Моля ви за съвет.
Цена за квадрат на супер място на зъболекарски кабинет за даване под наем
Спешно ми е
Няма отношение видът на помещението - за целта е отличен. Има и паркомясто.мерси

# 604
Хлебарките не зависят от квартала, а от изолацията на апартамента и хигиената на съседите.

# 605
Аз съм в Люлин 8, нямаме хлебарки.
Тук хората са толкова бедни, че отдавна са ги изяли.

Шегувам се Joy но наистина нямаме. И според мен няма връзка с квартала, а конкретната сграда.

# 606
Само влизам да се оплача от безочие - обявена площ 30м2, банята е 2м2, стаята е 15м2. Къде са другите, гледах снимките и не разбрах.
Тъпото е, че само като видиш подредбата на мебелите, ти трябва завършен 2ри клас да сметнеш толкоз по толкоз метра квадратура. Явно таргетът на обявата са хора, изпаднали от училище, но наемът някак не го предполага.
Двоумя се дали да им пратя запитване къде им се губят квадратите.

# 607
Само влизам да се оплача от безочие - обявена площ 30м2, банята е 2м2, стаята е 15м2. Къде са другите, гледах снимките и не разбрах.
Тъпото е, че само като видиш подредбата на мебелите, ти трябва завършен 2ри клас да сметнеш толкоз по толкоз метра квадратура. Явно таргетът на обявата са хора, изпаднали от училище, но наемът някак не го предполага.

В стените и коридора са 😄

# 608
Егати коридора 13м2 , ще си го направя на вестибюлче като слънце Grinning

# 609
6х2 нормално 😁

# 610
Стаята е макс 6х2.5. Даже <2.5. Има приста и двукрил гардероб залепени и са от стена до стена. Пристата е с габарит макс 1.30, а двукрил гардероб с вратички е с габарит не повече от метър.
Но има нови уреди (на вид поне), което е плюс.
Същата квартира я даваше 'приятелка на собственика' в една фб група миналата година. А в началото на тази година се появи в една брокерска страница , пак във фб. Не пишеше обаче квадратура, а само, че е гарсониера. То е реално боксониера.

# 611

В стените и коридора са 😄
Пък и тераска ако има, всичко е точно. Laughing

# 612
Няма тераса. Ако правилно виждам, има усвоено за кухн.бокс терасченце. Направен е барплот между бокса и спалнята.
Значи, единият вариант е да лъжат. Другият вариант е банята да е доста повече от слепени мивка с душ и тоал.чиния. Третият е наистина коридорът да е колкото стаята.Обаче чудно защо няма снимки.

# 613
  • Варна
Вие за общи части не сте ли чували? Grinning

# 614
  • София
Предполагам, че не е тук мястото, но все пак някой може да помогне.... Търся си стая или едностаен в Младостите или околните квартали за 3 до 6 месеца... Ако някой предлага или знае нещо. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт