Лакове за нокти - 119

• 76 293
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Благоевград
Здравейте, вълшебници! Heart
В унисон с виелицитите, тази седмица ще съм така

От кога чакам да му дойде времето на този Перфект Heart

Хубава вечер от мен Simple Smile

# 586
Номер 03 от кафявата колекция на Катрис. Много ми харесва, дано изкара поне 2-3 дни. Четката ми е страхотно удобна, шишенцата са хубави. Нанася се плътно на 2 слоя, а с по-внимателно слагане може да мине и на един.

# 587
Чета, чета и най накрая се престраших да покажа и моите ноктета!
Така вижда ли се? За първи път качвам снимка!

# 588
Да, вижда се! Красиво червено и хубав маникюр! bouquet Престрашавай се по-често. Simple Smile

# 589
  • София
Нека застудява и да си вали сняг. На мен ми е пролетно! А като си помисля още колко лака чакат ред.... ooooh!

Di, порадвай се на прелестния маникюр, който показа,а колкото до зеления лак, ще почака малко.  Simple Smile

Аria, страхотно!

Оооо, още много красоти сте показали сега!  bouquet

# 590
Оооо, още много красоти сте показали сега!  bouquet
Чак се вдъхнових да се лакирам Crazy И какво? Пак... червено Mr. Green Но затова пък какво червено! Heart Eyes Не мога да предам точния цвят. Нито на телефона го виждам правилния, нито на лаптопа, но е разкошно, плътно, истинско червено. Лакът е Gabrini 328, купих го вчера за 1,49! Нанася се като масло, плътен, тънък, дори на един пласт покрива идеално без грам чертичка или места, на които да прозира. Направо е уникален! Изключително рядко съм попадала на толкова перфектна материя лак, а за 1,49 май никога. Опитах на всякаква светлина, но това което виждам на монитора си, не е реалния цвят. Снимките в нета също не показват реалния му цвят.
Скрит текст:

# 591
  • волно калдъръмче
 Наистина е страхотен Heart Eyes

# 592
От мен в основната гама от последните седмици - розов нюд ☺

# 593
# 594
  • В полите на Пирин планина
Бубе, много нежно. Two Hearts

Лили, Таня, чудесни червени.

Силки, аз го виждам като перлено бежово, но също е много нежно. С подобен цвят не се възприемам особено.

GatoNegro, много интересен цвят. Точно такъв лак нямам. Явно залитам към определени гами.

Тина, много красиво синьо.

ARIA, страхотно зелено. Heart Eyes

# 595
# 596
Бубе, този твой маникюр с удоволствие бих го носила и аз. Всички, които показваш, са отлични, просто не винаги са мой стил. Обаче тук ме спечели Smile

Лейди, не знам защо съм пропуснала жестокото ти лилаво! Purple Heart

# 597
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, Арабеск! На дневна светлина е по-красиво.

# 598
Всички сте много хубави.
pipi66, много добре ти се е получило.
Ариа, много добре ти стои това зелено.
Лейди, разкошен е този Dance Legend.
Бубе, Мама на Миро, много хубави лакове.
Амиамо Hug Малко съм в лакова почивка.

# 599
  • Поморие
Отдавна не съм имала желание да взема участие, но тайно ви следя, не се притеснявайте Wink
Просто постоянно ми се чупят ноктите и все скъсявам...
Последните дни бях само с този прекрасен нюд
Скрит текст:
И днес забих в другата крайност
Скрит текст:
Много стар ГР, който обаче не се е сгъстил въобще

И да ви питам, някой друг има ли проблем с нанасянето на който и да е лак върху основа? Ето сега съм със заздравител и ми е много по-трудно да разнеса хубаво лака, отколкото ако бях с гол нокът. Това е и една от причините да не ползвам основи (другата е просто мързел Smile)

Общи условия

Активация на акаунт