Лакове за нокти - 119

• 76 300
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • София
~Di~, страхотен маникюр! Много, много е красив!  Heart Eyes

От мен Essie For the twill of it 272

# 571
Хем ги знам колко са нетрайни лаковете на Ейвън, хем пък имат уникални цветове и нюанси и всеки път се изкушавам да си поръчам Simple Smile
Ди, прекрасно, прекрасно!

# 572
Единственото ултравиолетово, което някога е влизало в къщи, е Essie Sexy Divide от разпродажбите в Лили, когато грабнах няколко цветове без да ги мисля (ами, всъщност, всички които нямах и бяха останали). Ето го на един пръст без база и топ:

Ми, много е красив. Има и много фин блясък, който според мен ще е видим само на силно слънце.
А който гледаше за светло-люляково-лилаво, Essie Lillacism е такъв, и не стои невъзможно на жълтеникава кожа. Обаче нито видях реалистична снимка в нет-а, нито мога да го снимам, защото е при майка ми.

# 573
Чета, чета и най накрая се престраших да покажа и моите ноктета!

# 574
  • София
Скрит текст:
Единственото ултравиолетово, което някога е влизало в къщи, е Essie Sexy Divide от разпродажбите в Лили, когато грабнах няколко цветове без да ги мисля (ами, всъщност, всички които нямах и бяха останали). Ето го на един пръст без база и топ:

Ми, много е красив. Има и много фин блясък, който според мен ще е видим само на силно слънце.
А който гледаше за светло-люляково-лилаво, Essie Lillacism е такъв, и не стои невъзможно на жълтеникава кожа. Обаче нито видях реалистична снимка в нет-а, нито мога да го снимам, защото е при майка ми.

Много ми хресва! Не съм го виждала в Бг.

Липсват ми красивите нокти и маникюри на Леми!  Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 20:10 от Amiamo

# 575
  • волно калдъръмче
Готова съм за подвизи Blush
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 фев 2018, 16:29 от Сърнела

# 576
  • sof
Прекрасни сте и мнооого идейни. То и аз Бях с 21 лака миналата седмица, Сега са повечко, ммм, а може и да ги удвоя по някое време...

nadia23, ти ме смути. Това лична колекция ли е? Великолепно е да ги гледкам само дори, да ти кажа.

# 577
Лична, да, каква да бъде Joy
И е част от по-голяма лична Stuck Out Tongue Winking Eye

# 578
  • sof
nadia23, е, ами чудесно хоби имаш, да си жива и здрава! Тук сте толкова добри майсторски изпълнения, че помислих, че може и да е професионална. Откакто ви чета осъзнах, че е необходимо да се старая малко повече за собствения си маникюр.

# 579
  • ГОре на черешата...
Ди, разкошество! И цвета, и ваденките, и ноктите! Sparkling Heart

# 580
Страхотно, Ди!

Амиамо, ти май плавно минаваш на пролетни цветове Smiley

# 581
И аз днес станах в жабешко настроение.
С Amiamo, горе долу сме на една вълна.

# 582
Благодаря ви, момичета, много сте мили  Heart Eyes

Amiamo
,ARIA* - много красиво. Ще ме накарате пак да ровя в архива за зелени лакове  Hug  Hug  Hug

# 583
  • В полите на Пирин планина
Dance Legend Hurricane от мен:

Доста непокривен - трябват му 3 пласта, за да не прозира. Пясък е, но без топ е изключително невзрачен лак. С топ ми харесва.

# 584
Чета, чета и най накрая се престраших да покажа и моите ноктета!
Таня 2, нищо не се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт