Лакове за нокти - 119

• 76 568
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе

От мен един страхотен ГР, с дефекти. Но на моите нокти и работа и това е много, цвета обаче е убийствено тъмно синьо, което естествено не мога да уловя добре на снимка Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой е този цвят? Страхотен е!

# 526
Далиа, кой е лака на безимения?
Лака е GR Jolly Jewels 104

# 527
# 528
Ау, зеленото на Бубе е радост за очите ми  Grinning
Стана ми едно такова пролетно и свежо.
Идва ми да извадя неоните  hahaha

# 529
  • на последния етаж
И след червеното, пак на тъмна вълна - черно петъчно.  Mr. Green

# 530
  • Пловдив
Аз пък си извадих всички лилави заради един конкурс и цвета тази година от пантон ултра виолетов. Оказа се, че имам 56 лакове и 4 лакове за печати и нито един повтарящ се цвят.

# 531
Чудно Purple Heart Есенс-а Eclipse от последната снимка как се държи при теб? При мен на нокти изобщо не е така красив, както в шишето...

# 532
  • Germany
TuЛu, Чайната е 865 Flyin' High.

Лили, прекрасен "скучен" маникюр. Чакам да те видя в синьо.  Grinning

Надя, много хубави колекции!

Леми, прекрасна лилава колекция, браво! Тези Suede лакове на Мода много ги харесвах, но вече не мога да ги открия никъде.

Бубе, много пролетно!

Аз сложих друг нов лак, който отдавна искам да пробвам, но все не му идва редът - L.O.V.inity Auburn Affection:

https://www.instagram.com/p/BffVBYZD8Hn/?taken-by=chrissie_nails

Не мога да определя цвета. Снимах на изкуствена и на естествена светлина и общо взето цветът е този от шишенцето. Очаквах нещо по-оранжавеещо от суочовете в интернет, но ми харесва. Според мен е универсален цвят, стои добре и самостоятелно, покрива и на един пласт и има много хубав блясък. Много ми похвалиха марката като качество и издръжливост, но при мен лаковете им се държат, както и останалите - нормална издръжливост от около 3 дни. Харесват ми, но не мога да кажа, че са нещо много по-различно от повечето. Предимството им за мен е, че цветовете са много плътни и наситени, а и шишенцата ми харесват. Relieved

# 533
  • Prismatica Aerie
+1 Green Heart
А ти вади неоните, не се ослушвай Hug

UNynaeve, чудни лилави!

И аз нещо залитам към светло лилаво - нямам нито един такъв лак, и само набелязвам някакви люляци и лавандули Simple Smile Нещо от сорта на Zoya Abby и не само.Simple Smile

Лита, перфектно както винаги Heart Eyes

Chrissie, много хубаво ти седи и наистина идейни шишенца, къде ги има тези лакове?

Аз нямам време да се прелакирам, а съм с оголени връхчета - от топа, не от много работа Smile

# 534
Лили, прекрасен "скучен" маникюр. Чакам да те видя в синьо.  Grinning
Чакай... Joy

Много прекрасен цвят е този, който си показала! Heart Eyes Цветът е брик.

# 535
UNynaeve, покажи онзи маникюр от темата за печатите, с лилаво и златно Wink
Каталано,  с тази Зоя ми подклаждаш размислите за тази Чайна  Thinking

# 536
  • Prismatica Aerie
Леми, Чайната ми розовее на мен Thinking Коя е?
 По-скоро нещо като  тази. И пак не е точен, абе не мога да си изчистя в главата какво точно искам Smile

# 537
  • София
+1 Green Heart
А ти вади неоните, не се ослушвай Hug

UNynaeve, чудни лилави!

И аз нещо залитам към светло лилаво - нямам нито един такъв лак, и само набелязвам някакви люляци и лавандули Simple Smile Нещо от сорта на Zoya Abby и не само.Simple Smile

Лита, перфектно както винаги Heart Eyes

Chrissie, много хубаво ти седи и наистина идейни шишенца, къде ги има тези лакове?

Аз нямам време да се прелакирам, а съм с оголени връхчета - от топа, не от много работа Smile

Тия бледо лилави ми разбиват сърцето направо! Припадам си за такива.

# 538
Каталано, розовее да. Но понеже вчера я мислих, а ти днес ме подсещаш, това дали е знак, че трябва да я взема   Mr. Green
Осмичка има такова красиво люляково Еси.

# 539
  • Prismatica Aerie
Аз съм на принципа, че всичко е знак Grinning
Не може да купувам бледолилави сапун, свещ, химикалка и това да не значи, че ми трябва лилав лак. Simple Smile

Осмичка веднага да се яви́ с Есито Blush

Общи условия

Активация на акаунт