Лакове за нокти - 119

• 76 255
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Агент, много свежо червено.

# 616
Имам OPI Passion, който според това което виждам се доближава до търсения светлорозов лак:

Още не съм го носила самостоятелно, но го пробвах на 1 нокът и изглеждаше идентично с търсения от вас.

От вчера съм с OPI Тickle Y France-y в комбинация със златистия скейл на Miss Sporty - много готина комбинация се получи, ако успея ще покажа и моя снимка.

Във връзка с дискусията за люлаков лак - сетих се, че и аз имах един, който изхабих докрай: Perfect #32, ето моя стара снимка:

# 617
Момичета, поръчах си от Додис едни лакчета обаче съм объркала нещо поръчката и ми е дошъл един цвят, който няма да ползвам. Та ако някоя от вас го хареса ще и го пратя, цвета изобщо не пасва на цвета на ръцете ми.
Скрит текст:
Става въпрос за жълтия. 🤗

# 618
  • Пловдив
Страхотни красоти показвате Heart

Аз вече минах на синьо  

Скрит текст:

# 619
  • Prismatica Aerie
Никакво люляково, най ми е коледно с (в) тия преспи.

Скрит текст:

Дълги за мен нокти, но никакво време нямам за пилене. То е и видно де, не че умея да придам овална форма, ама един с един еднакъв нокът няма - затова и съм обичайно с квадратни и къси. Нокти. Joy

# 620
Ари, не си объркала, в сайта се разминават цветовете им. Искаше синия, нали? Smile Направих същата история и аз, та сега го имам този златния, но не съм го отваряла дори и не знам как ще е... Не ми се занимаваше тогава да звъня и да се разправям.

От мен - https://www.instagram.com/p/Bfs76jnDt2O/?taken-by=s.naneva

# 621
Агент, безупречно както винаги.  Heart Eyes Laughing Кой е лакът?
Какво винаги сте страшно мили Simple Smile Мерси!
Лакът е евтина Malinka (Pop Milky Eolution Gel, R051), купена от Софийски мол от единствената любезна продавачка в него (т.е. купих си го само защото момичето беше наистина много мило и ми беше неудобно да си тръгна с празни ръце Simple Smile много красив, чист червен цвят, прекрасна четка и консистенция, на топло съхне малко по-дълго)

За розовеещ нюд и аз щях да кажа, че Еси имат стелаж след стелаж с подобни, а се сещам и за една ОПИ колекция - OPI NYC Ballet 2012 (но са прозрачни до 3-4 слой.... аз бих сложила такъв лак върху 1 слой непрозрачен нюд)

Crystal Noir - няколко пъти съ мсе чудила на OPI Тickle Y France-y онлайн, но ми се струваше, че има определено розов подтон.... понеже знам, че ти си от моята кръвна пардон жълта група кажи как го виждаш върху ръка сложен, моля!

Ама и вие, мили мои, сте се поразглезили - очаквате пролет да пукне през Февруари Wink
Каталано, стига Коледи! Grinning Кажи, че е морско дъно Simple Smile)))))

# 622
В Елитисите имаше преди Еси, но в моя град така и не сложиха техен щанд... Та, затова питах за онлайн Smiley

# 623
  • Prismatica Aerie
Каталано, стига Коледи! Grinning Кажи, че е морско дъно Simple Smile)))))
Smile Дали да не нарисувам семантична рибка на... палеца Smile

# 624
Каталано, това зелено е разкош.

# 625
# 626
Agent вкара ме в размисъл - на мен Tickle My France-y ми изглеждаше като чист тоуп в шишето, с подчертан сив оттенък, но нанесен ме изненада: на моята супер жълта кожа стои като нюд в нюанс капучино, определено не розовее, затова и го комбинирах със златист скейл на безименните. Съотношението кафяво-сиво в него е 2:1. Ще опитам да снимам и да го покажа, но не знам кога ще успея, дано не е спешно Simple Smile

# 627
Абсолютно не е спешно, просто е много харесван ОПИ цвят, но съм го гледала само онлайн... имам подобни, безобразие ще е да го купувам! Мерси предварително!
Smile Дали да не нарисувам семантична рибка на... палеца Smile
Simple Smile))))))))))))))))))))

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 17:06 от Agent Provocateur

# 628
Едни пясъчни зои с топ и сини розички- ако ще е гарга, да е рошава  Mr. Green :

https://www.instagram.com/p/BfsyqiYD4q3/?taken-by=nailpolishpalace

# 629
Красота! ❤

Арабеск, аз поръчах и трите тъмни лака, не ми дойде лилавия. Много ме е яд, защото най-много ми харесва той. Не исках и аз да се разправям, бяха ми изпратили и подаръчета. Ще го поръчам другия път.

Общи условия

Активация на акаунт