Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-24

• 78 041
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Просто това, което казваш за къщите и апартаментите и шумовете им е крайно.
Аз съм израстнала в къща, но и досега звукът от циркуляр, на който се режат дърва, ме побърква.

# 271
Аз съм в панел - чува си се яко. Съседката отгоре като откачи и всичко чувам, ама тя верно много вика. Grinning Като се изпусне я монета я нещо друго също е доста неприятно, те са с теракот и всеки подскок на предмета се чува ясно и отчетливо.
Тухлените стени са горе долу същите, събирахме се преди време в квартирата на едни приятели, нова тухла. Е, понякога чувахме как комшиите им правят...любов. Grinning Wink Който иска тишина - една къщичка, някъде по-далеч от големия град.

# 272
И аз за къща се оглеждам, че на суджук парти, съм се наслушала. Или бункер, под земята  #Crazy Гледам едни предавания, които ми мътят главата  #Crazy

# 273
  • Бургас
Тук в баровския квартал на Бургас един доктор застреля котката на съседа си адвокат, щото му влязла в двора.
Богатите също плачат.

# 274
Аз пък най-много съм чувала какво си говорят съседите в Германия и то в различни сгради и градове. Единственият шум, който може да ме подразни в жилищен блок е от лаещи кучета, затворени нощем на  балконите и семейни скандали. Рев на бебета и тем подобни изобщо не ги отразявам.

# 275
Аз пък най-много съм чувала какво си говорят съседите в Германия и то в различни сгради и градове. Единственият шум, който може да ме подразни в жилищен блок е от лаещи кучета, затворени нощем на  балконите и семейни скандали. Рев на бебета и тем подобни изобщо не ги отразявам.

На мен семейните скандали ми бяха любими едно време. Съседката постояно мъкнеше различни мъже в тях, напиваха се и се караха. С кеф и чаша уиски стоях и ги слушах... То не бяха обиди, хвърляне на предмети, бой... Казвам ви - голямо шоу. В Зона б-5 можеш да чуеш и видиш В-С-И-Ч-К-О, което дори и по филмите го няма... Innocent

# 276
По моето скромно мнение не е нормално да чуваш реч от съседите.

# 277
 изпускаш всички клюки иначе😺

# 278
Специално като съм живял в панел преди години чувах съквартиранта през една стая.

# 279
Аз съм в тухла и чувам наемателките отгоре - две студентки, когато си правят парти. В стария ми блок беше прието в подобни случаи да се блъска по парното, докато шумният съсед утихне, или докато не се присъединят и други, но тези са чужденки и не разбират българските методи за сигнализиране. Затова два пъти им викахме полиция - не са вдигали шум от няколко месеца.

# 280
  • София
Кат живеех на една мансардичка, още без деца и без имоти и без мъж и без грижи, имах съсед, известен от бг хай лайфа. Живееше и той в мансарда "под звездите", иначе в гъзарски квартал. И имаше посетителки всяка вечер. Беше доста неприятно и смятах, че тез жени симулират. Grinning свръх доволство ! Чак пък толкова престараване ! Grinning
Как беше лафа, искам за съседка не жена от операта, която да репетира у дома в панелка в Люлин, ами предпочитам мъж с хоби-  пантомима !!! Grinning

# 281
И аз съм в тухла, добре че чувам съседите само в тоалетната. Всяка сутрин си мия зъбите под съпровода на машината им за звуци. Joy
Новият апартамент пак ще е тухла, ще видим там как ще е.

# 282
Живяла съм в ЕПК и панел. И в двата почти не се чуваше нищо, освен дрънчащите топчета на котето на съседните над нас. Или и да се е чувало нещо, то е било доста глухо. Обачееее, сегашния е НС и се чува аб-со-лют-но всичко. Когато съседите се прибират, имам чувството, че се хващат за дръжката на нашата врата. Трябваше ми много време да свикна, че не влизат в нас. Чувам кога си отварят и затварят гардероба в коридора. Разбирам кога детето е първа и кога втора смяна на училище. Миналата седмица пък учиха "Тих бял Дунав". Знам домашния им любимец в коя стая е Joy Направо е чудесно. Чудя се от какво ли се чува Joy

# 283
В моя блок пък сега където живея на квартира не се чува нищо, освен в банята. Там звучи чалга обикновенно, но не ми пречи Grinning

# 284
Здравейте,
дали някое е наясно при НА със състояние на апартамент "Груб Строеж",нужно ли е отново да се ходи при нотариус с Удостоверението  за въвеждане в експлоатация на строеж,за да се оправи НА.От фирмата строител ме посъветваха да отида да го направят както си трябва .

Общи условия

Активация на акаунт