Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Ибо вече е във фаза Mr. Green Laughing Joy(поне така изглежда).

# 286
Че е хубав този рожденик в бяло! Много хубава усмивка има Ибрахим! Да е жив и здрав и още много незабравими роли да има!

Благодаря, момичета, за снимките. В Туитър не видях снимки от РД, в Инста не съм поглеждала тази вечер.

Ха, ха, верно - или уморен, или подпийнал изглежда вече!  Grinning

# 287
# 288
Добър вечер ли, лека нощ ли, не знам newsm78, но днес нито серия успях да изгледам, нито пък нещо да споделя Sad..За утре май ще е същото Wink

Страхотно Интернет-фрагче сте пуснали, него го изгледах 3 пъти и 4-ти с бг-буквички, мерси! bouquet bouquet bouquet

Дафне Hug, много ще внимавам, дали имам същото усещане като теб за Ферхат newsm78
Морела Hug, ти направо правиш социологическо проучване кой казвал "майка" на свекървите/тъщите, кой не и защо не Joy Joy Joy Joy

Ибрахим навършва днес 36 години bouquet Желая му много творчески успехи, да остане естествен човек, обичащ природата и да е много щастлив във всички посоки на живота!  newsm59

https://www.youtube.com/watch?v=NA5NIb2Kitw

# 289
 сладури и дилсис заедно с хулия , абдо ""свързан""с  гюлсум,  азад  хипнотизиран от етер
 серия  като за свети валентин  , да ви е 4естит , джуню с ново призвание - плета4 на дантели

# 290
Добро утро! Честит рожден ден на Ибо! Честит Св Валентин и Трифон зарезан, който каквото празнува!
Всички да сте много щастливи.
Гледам още хора от сериала са били сред гостите Simple Smile) Аби, баш комисар, Дилсиз бей аби, гаджето на Бирдже също.
А някой знае ли кои са родителите на племенника, с когото всички са се снимали?

лиа, да стана ми много интересно и пуснах имейл със запитване в офиса след разговорите тук Simple Smile
Майката на Ибо и тя там сред приятелите му! Дали всички турци са така близки с майките си..интересно. Аз не съм празнувала с родителите си откакто станах на 12, ще взема да го направя тази година. Heart
Сцената с раждането беше зле и излишна, но на фона на целия епизод си затворих очите за нея. И съм склонна да приема бебето като символ на ново начало още повече че го кръстиха Ферхат, а то си е отговорност да кръстят бебе на теб! Кючук Ферхат.

Трейлъра го гледах точно 70 пъти.

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 08:31 от morella allan poe

# 291
Привет на всички! Hug newsm76

Честити празници днес, на кой каквото му е на сърце bouquet

Поздравление от Dizi Mania на подругите по случай Св. Валентин Simple Smile

https://vk.com/video-129812063_456240036

# 292
Честит двоен празник момичета.
От инста му с надпис BUGÜNÜM/Моё настоящее.
Сладури.Heart Eyes Heart Eyes

Още снимки от снощи.

# 293
Смейте се, но от тези снимки се раздвоявам. Знам, че разбира се имат право на личен живот. На за зрителя, докато са във филма, Аслъ и Ферхат са едно цяло. Как да вярвам в любовта, като ми показвате някакви Михрета, които (слава богу!) са само неговото "настояще", защото е ясно, че бъдещето му съм АЗ. (Да не посмеете да кажете нещо за възраст- това са условни величини, към идеята за безкрайността граничат към нула). Надявам се имате чувство за хумор и Весели празници!

# 294
  • Плевен / София
Смейте се, но от тези снимки се раздвоявам. Знам, че разбира се имат право на личен живот. На за зрителя, докато са във филма, Аслъ и Ферхат са едно цяло. Как да вярвам в любовта, като ми показвате някакви Михрета, които (слава богу!) са само неговото "настояще", защото е ясно, че бъдещето му съм АЗ. (Да не посмеете да кажете нещо за възраст- това са условни величини, към идеята за безкрайността граничат към нула). Надявам се имате чувство за хумор и Весели празници!
smile3521 smile3501
Хубав празник и от мен на всички в темата....

# 295
Честит празник на фенките на виното...Първата лоза е направена от сърцето на един бог, та затова пиенето ни доближава до боговете!
Нека е берекет и наздраве!

# 296
Тъкмо и аз щях да питам тя като е настоящето, коя е бъдещето  Joy Joy Joy Joy

Да ни е живо и здраво момчето.  Hug
В групата ми във фейсбук е цял ден байрам  Joy

# 297
 Hug

Joy Joy Joy Виктория Hug, никакво раздвояване, нашето настояще е това:

Бъдещето..... newsm78, ще видим, не искам да е това

# 298
Вие, пък вие, що гледате да ги разведете?

# 299
Вие, пък вие, що гледате да ги разведете?
Като напиша тук, че не я харесвам ли ще ги разведа  newsm78  Joy То е ясно като бял ден, че повечето му фенове не я харесват.  Laughing

Личното ми мнение е, че заслужава нещо повече. Най-малкото по-зряла жена, а не такъв инфантил  Mr. Green
Учудвам се, че вчера не се изтъпаниха за селфи с Джан, толкова лайкове дето си размениха отидоха зян  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт