Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Дали днес ще има фрагман? Hug

# 301
Тери Hug, продължавам да харесвам Михрето Simple Smile, хубаво е, че е млада, тъкмо да роди на Ибо 4-5 чоджучета Peace За умствения и багаж мога да съдя като пропише и тя тук, в темата ни newsm68

Ибо явно има по-върли фенки от мен Joy Joy

# 302
И аз това викам за чоджучетата  Joy

# 303
Мераба Hug От кога не сме се чували rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

https://www.youtube.com/watch?v=EgJEktfcSrE

FERHAT ASLAN | PLAY WITH FIRE | Siyah Beyaz Ask

# 304
Пак аз, последно, че отивам да празнувам Simple Smile

Ново от Ибо:

Ибо с част от подаръците си и с благодарност към всички, които са му честитили РД

# 305
Смейте се, но от тези снимки се раздвоявам. Знам, че разбира се имат право на личен живот. На за зрителя, докато са във филма, Аслъ и Ферхат са едно цяло. Как да вярвам в любовта, като ми показвате някакви Михрета, които (слава богу!) са само неговото "настояще", защото е ясно, че бъдещето му съм АЗ. (Да не посмеете да кажете нещо за възраст- това са условни величини, към идеята за безкрайността граничат към нула). Надявам се имате чувство за хумор и Весели празници!

аз също не обичам да гледам снимки на реалните хора с които са във връзка. аз съм се потопила във филма и искам да вярвам че той е с Аслъ, а не да слушам за неговата иситнска жена. разваля ми се магията и като глеадм филми просот си мисля че гледам глупости и човека си релано с друга. за мен е добре да се обсъжда предимно филма , акойто иска да пише и публикува за жена му реала може да го слага в спойлер за да не скролват покрай това инфо такива като мен коит оне желеаят да си развалят удоволствието от филма.
инак жена му и на мен не ми харесва - не знам колк ое голяма ,но ми изглежа много млада  и незряла за него. той трябва да бъде с жена долу горе на неговите години , а не момиченце. НО пак не ме интерсува , това си е неговия живот и ми е все тая. искам да си го голедам с аслъ защото искам да вярвам че те всъщност огън и барут  Simple Smile
хайде честит празник

# 306
Добро утро!
Все пак човека имаше рожден ден, затова сложих..
Иначе за мен Ибо е един човек, а Ферхат друг. Аслъ и Ферхат са едно, Ибо и личния му живот и Михре за друго, все пак темата е и за Ибо, но съм съгласна да е в спойлер, щом на някого не му е приятно.
Нищо й няма на възрастта на Михре, според мен винаги е по-добре мъжът да е по-голям, дори и 15 години и повече съм ок с това. Но това е строго индивидуално за хората, не важи за всички. И кога ще ражда си е само нейна работа. Но спирам, защото темата наистина е за сериала и не искам лошо настроение. Heart

Заради всичко това снощи го сънувах.. не знам Ибо ли беше или Ферхат Grinning
Пуснаха един интернет фрагман и няма друг...

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 06:59 от morella allan poe

# 307
Добро утро! Аз съм да това всеки да си пише и слага каквото пожелае, ако не е обида към някого тук. Постът ми беше донякъде шега. Наистина темата е за Ибрахим и сериала и такива снимки от реалността имат място. Доскоро бях в темата за Любов под наем. Е, там нищо друго не правят освен да се жалват, че ГГ не са двойка в живота, следят ги във всички медии и пишат пошлости за половинката на Баръш Ардуч, което на мен ми досади. Но когато е умерено коментиране на реалния живот, както в тази тема, това наистина ми помага "да се приземявам" и да продължа да си върша работата. Сънищата също са позволени. Ще е добре да не говорите насън. Мили дами, хубав ден ви желая!

# 308
Да ви е хубав денят! Smile
Старата версия на бг-мама не работи за съжаление. Не знам какво ще излезе от поста ми Hands Pray

Муци, аз лично няма да изпълня молбата ти за спойлер, когато има какво ново да се каже за Михре....темата  е за Ибрахим и Дениз Чакър, така че и тя може да се коментира Yum Направо съм шашната, че се объркваш Rolling Eyes Просто подминавай постовете за Михре, вчера беше ясно, че ще има повече Михре от Бирдже, рожден ден е това, все пак Sweat Smile

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/28056166_164514318 … e&oe=5B25558E

Ебру от сериалчето ни сияе: https://pp.userapi.com/c831508/v831508069/7c0fc/kEkVSbaZnAI.jpg

https://vk.com/ibrahim_celikkol?z=video301590646_456239174%2Ff7d05e07aa9566b324%2Fpl_wall_-111301309

Аз имам да гледам още последната серия, дано веднага след това имаме фраг.

ПП. Нищо не стана със снимките, а нямам време да разучавам, sorry Disappointed RelievedDisappointed Relieved

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 12:26 от lia-martin

# 309
Добро утро.
Да Лиа, за съжаление край със старата версия на форума.
Аз си мислех, че тази тема е свободна територия за сериала, Ибо, Дениз Чакър(и всичко касаещо тях) а се оказва друго.
Когато публикувах на два пъти снимки на Ибо с Айбарс от Възела, защо не се поставиха ограничения да не се излиза от рамките на ЧБЛ, а сега за Михре?
Направо не проумявам, нооооо аз съм лесна.

# 310
Михруня е на поне 30, стига сте я изкарвали на 20 и нещо  Joy Joy Joy
Вижте по акъл е и по-надолу от 20. Вчера удари ново дъно.
Седнала на лични да се обяснява на някаква фенка, защото й казала, че изрязала Бирдже от снимката- а тя точно това е направила. И чак писала, че били приятелки и видите ли, ако имало проблеми между тях 2-те тя нямало да е на рд  Joy Joy Joy Излагацията продължава с пълна сила. Такива недорасляци не харесвам. Ако ще да е най-красивата на света. Чак се чудя умен мъж като Ибо какво прави с нея, честно.
Приятелка й  била  Joy Joy Joy Joy За това ли я махна от инстаграм  Joy Joy Joy

Да им имам приятелството. И вчера нарочно я е изрязала от снимката после се прави на ощипана мома.

Ако подкрепяте инфантините й изпълнения, продължавайте да я издигате в култ.

# 311
Добро утро.
Да Лиа, за съжаление край със старата версия на форума.
Аз си мислех, че тази тема е свободна територия за сериала, Ибо, Дениз Чакър(и всичко касаещо тях) а се оказва друго.
Когато публикувах на два пъти снимки на Ибо с Айбарс от Възела, защо не се поставиха ограничения да не се излиза от рамките на ЧБЛ, а сега за Михре?
Направо не проумявам, нооооо аз съм лесна.

Наде, нищо друго не се оказва! Муци просто е изразила мнението си, но няма как да стане Thinking
Тери, Михрето или ще се научи как да пише в социалните медии или не хахаха. Бъдещето ще покаже кой прав, кой крив, а всъщност не е и толкова важно Wink

# 312
  • NICE,FRANCE
Здравейте момичета!Може ли да кажете как се казва на бг този филм и дали го има преведен– ''Kördüğüm''
Мерси в аванс! Flowers Hibiscus

# 313
Здравей,  можеш да го намериш под името Гордиев възел,  Неразплетим възел или Сърце от въжета.

# 314
  • NICE,FRANCE
Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт