Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Много силна серия! Нямаше празен момент.
Серията на Намък Емирхан. Изигра си козовете брилянтно. Видяхме с какво се офайдоса! Grinning

Фери го заподозря  Peace

# 541
Турските медици в техните сериали са факири видиш ли ти, Stop но в случая с Джем все ми е на ума, че умря.
Дааааа, Йит си продаде душата на Дявола Намък заради детето си също както навремето невинното дете Ферхат си продаде душичката на същия Дявол заради паметта на баща си и стана негова дясна ръка заради благото на с-вото си.
Мен ако питате никой от тях не заслужава тази жертва от страна на Ферхат освен Гюлсум и Йетер(на нея съм склонна да й простя издънките в миналото и да се опитам да я разбера като майка, но другите членове от с-вото за мен са шкартове, Абидин не го броя, той е друго нещо).

# 542
любопитно ми е джуню как ще се измъкне от намък  -  /играе си много добре  ролята артиста/ след като няма пари

# 543
Ако Джем умре, Ферхат вече никога няма и да си помисли да остави Аслъ, защото той ще е единственото, което тя ще има в този живот вече...Ако не броим изчезналите майка и сестра, които се надявам и те да се появят някой ден в сериала и тогава Ферхат да бъде нейна опора, както тя му е сега на него

# 544
Не искам Джем да умира, защото е единствения близък на Аслъ(Ферхат не го намесвам в случая).

# 545
Скрит текст:
Много силна серия! Нямаше празен момент.
Серията на Намък Емирхан. Изигра си козовете брилянтно. Видяхме с какво се офайдоса! Grinning

Фери го заподозря  Peace
Както винаги, но този е като мокър сапун, изплъзва се винаги. Да видим този път какво ще стане.

И две реплики от каменната къща на Аслъ към Ферхат:

Ти не си звяр. Оглеждал си се в погрешните огледала. Винаги към мен гледай, аз ще ти показвам какъв си!

Да останем тук двамата завинаги, сами, сгушени като котета. Всичко е хубаво, когато сме сами и няма други хора около нас! (преразказ по спомен и по смисъл, не помня точните думи)

Лека нощ, момичета!  Hug

# 546
За 1 епизод.. Фери спечели брат си, а Аслъ загуби нейния  Sad

Подозирам, че Аслъ ще мине на тъмната страна. Кръвта на Джем няма да остане неотмъстена  Stop

# 547
# 548
е не вярвам и доктор да хване пищова , вместо скалпела

# 549
е не вярвам и доктор да хване пищова , вместо скалпела

ако въобще стане така по-скоро ми идва като идеи да е гадна, отколкото с пистолет

# 550
Много тежък ми  дойде  епизода ...и заради детето ,заради унижението ,заради обидите от Хандан и "професионалното " държане на Идил ,подлостта на Намък , подлизурковщината  , алчността ,злобата на ДжюнЮ....много непрофесионално  от страна на Джем,на  акция с "голи ръце"

# 551
Много тежък ми  дойде  епизода ...и заради детето ,заради унижението ,заради обидите от Хандан и "професионалното " държане на Идил ,подлостта на Намък , подлизурковщината  , алчността ,злобата на ДжюнЮ....много непрофесионално  от страна на Джем,на  акция с "голи ръце"

не мога да го кажа по-добре...лягам си разочарована,ужас....лека нощ

# 552
очаквах тежка серия  , след предишния  реверанс за св.валентин

# 553
Добро утро!  Hug

Отвличането на детето беше толкова щадящо за Йозгюр. Едва ли е имало друг по-забавен пазач на отвлечено дете като мъжа с брадата, който също превърна пленничеството на детето в игра. И Аслъ, която му създаде този мизансцен в халето вместо да го остави да се страхува.

А какво събуждане направиха в каменната къща само. Няма обърнат гръб вече, а наистина сгушени като котенца. Събуждане с усмивка на неговото лице.

В тази серия лошите отново показаха колко са лоши и че не се шегуват. Така и трябва да бъде. Джуньо трябва да е верен на образа си на злодей. Харесва ми, че злодеите са лоши и манипулативни. Така ще знаем, че Ферхат не е глупак, просто има сериозни подлеци срещу себе си, затова му се изплъзват.

Хандан - на мен ми харесва и тя как е вярна на образа си. Трябва да е трудно за любовта на Гюлсюм и Абидин, да бъде изстрадана, за да бъде още по-вдъхновяваща за нас зрителите. Тяхната любов също ще бъде легендарна, като тази от легендата в първи епизод. Абидин "ще прокопае планини, за да се събере със своята Гюлсюм".

Джем видя Джунейт. Мисля си, че Джем ще умре, въпреки че ще е много нелепа тази смърт. Наистина в акция срещу похитители без жилетка, най-малко. А може и да има, дано да има. Ще отида да видя има ли много кръв по дрехите му.

Хубав ден!  Hug

# 554
 wavey.... и мамашити още "спят" / май ще си наложа да не гледам епизода на руски /

Общи условия

Активация на акаунт