Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 181
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
https://vk.com/feed?q=%23SiyahBeyazAsk&section=search

sofia26 Ето линк на руски ез. Няма спане при тях епизода го има поне от 1 час.

# 556
wavey.... и мамашити още "спят" / май ще си наложа да не гледам епизода на руски /
https://vk.com/siyahbeyazask?z=video-149512731_456242210%2Fd9a93 … 100681614_1603284

Софи, будни са. И това е даже по-добрият от двата превода. Заповядай!

А, повтарям пост, ама слагам и моя, ще отида да видя другия същия превод ли е.

# 557
Добро утро! kaffeetrmker_2

Прочетох ви, благодаря, че сте писали Heart Eyes
Всички си знаехме, че серията ще е напрегната, но това с Джем не го очаквах ooooh! Ако е умрял, жалко, но в интерес на истината той не беше нито добър полицай, нито силен характер, нито му провървя в любовта, освен че обичаше Аслъ, не ни показа нищо вълнуващо Mr. Green Така че на мен няма да ми е жал, ако са нулирали образа му Stop
И за Ийит сякаш не ми е жал, даже добре е станало, за да види, колко лесно, при определени обстоятелства, човек не може да спази обещанието си да е изцяло бял newsm78
И серията преведена от мамашите в 8.15 ч. сутринта Thinking, не спят тези момичета bouquet
Хубав ден, макар и мрачен! Hug

# 558
Здравейте,бих искала да споделя впечатленията си от снощната серия,която лично за мен е една от най-добрите.Нямаше„пълнежи”,всичко бе смислено и последователно.
Смятам,че Вилдан ще има все по-положителна роля,за Идил-нямам търпение да излезе всичко наяве относно нейната бременност.Азад ясен той ще е ангел-хранителя на Ферхат,а Йетер тепърва ще отмъщава за съдбата си

Очаквам раздяла на Асферите,независимо дали Джем е жив или не.Този път Аслъ ще напусне Ферхат,а той ще я остави да си тръгне за да е извън опасност(според него)
Мисля,че сега е момента Аслъ да е бременна и заради това Намък ще я остави жива(за известно време),а Ферхат ще си я прибере отново.
Това е моят сценарий😁😁😁,а на сценаристите ще видим в понеделник.
Хубав ден на всички!😘😘😘

# 559
https://vk.com/feed?q=%23SiyahBeyazAsk&section=search

sofia26 Ето линк на руски ез. Няма спане при тях епизода го има поне от 1 час.

Joy Joy Joy "спят" ми е в кавички ....зная ,че са отговорни  Hug Hug Hug

# 560
благодаря за линковете с руски превод / довечера ще гледам /
 за мен образа на джем  е из4ерпан ,
 не мисля 4е сестра му ще напусне ферхат -какво ще прави сама , освен да оплаква брат си

# 561
Когато актьор напуска, пущат прощални снимки и се съобщава. За сега тук няма такова нещо.

# 562
# 563
Ще изкарат Джем за да раздвижат сюжета. Както писах вчера.. Прогнозирам Аслъ на тъмната страна.  Peace

# 564
Не мисля, че ще се разделят, а обратното - още повече ще се сближат. Това е моята логика де....точно в такъв момент Ферхат не би я оставил.

# 565
Да, смел ход от страна на сценариста да убият Джем. Аз харесвам смели ходове, защото те наистина раздвижват сюжета. Съгласна съм, образът на Джем се изчерпа. Когато Ферхат сам се обърне против Намък, тогава за Джем остава само да е в съюз с Ферхат от полицейска гледна точка и против него от братска гледна точка. Но докога може да се противопоставя един брат срещу любовта и законния брак на сестра си. Не може дълго, затова е добре за сюжета Джем да го няма. Но от друга гледна точка, като човек, много тъжно за брата и полицая Джем. Ако си умрял, почивай в мир, комисар Джем! Харесвах те, да знаеш.

Явно прощаването на актьори ще остане за след излъчването на серията. Засега поддържат съспенса и изненадата оживял ли е Джем или не.

# 566
# 567
Аз исках да видя Джем, Иийт и Фери рамо до рамо срещу Намък. Явно ще гледам Фери и Иийт само  Tired
До някъде ми е гадно за Джем, но той загина изпълнявайки полицейския си дълг  Peace
Дадоха му героична смърт  Peace
Ще има промяна в Аслъ, но да видим в каква посока.
Чакам фрагито с нетърпение  Hug

# 568
Аз исках да видя Джем, Иийт и Фери рамо до рамо срещу Намък. Явно ще гледам Фери и Иийт само  Tired
Скрит текст:
До някъде ми е гадно за Джем, но той загина изпълнявайки полицейския си дълг  Peace
Дадоха му героична смърт  Peace
Ще има промяна в Аслъ, но да видим в каква посока.
Чакам фрагито с нетърпение  Hug
Щеше да е хубаво, нали, тримата рамо до рамо. Но явно сценаристът предпочете смъртта му да окаже ефект върху историята, а не сътрудничеството с Ферхат. И двата варианта щяха да са интересни по своему.

# 569
Може да оживее..Джем, макар че с тоя изтраел е много малко вероятно.
Иначе и аз исках да ги видя тримата срещу Намък, но пък с отвличането започна затоплянето на отношенията между братята, което пак е стъпка напред в отношенията им.

Общи условия

Активация на акаунт