Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 181
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Вай, Тери Hug, какво виждат очите ми Shocked, в следващата серия поне 5 минути минимум погребение и още 5 сълзи и мъка Sad Ако Джем се окаже жив, ще е по-поносимо това, което ни предстои newsm78

Онагледявам рейтинга, който Надето Hug вече е пуснала, навсякъде сме надолу Sad

1. Total - 6 място (5,60%) -0,02 % ⬇
2. AB -    5 място (7,42%) -1,13 % ⬇
3. АВС -  6 място (6,29%) -0,46 % ⬇

От Somera - 3 място (18.32 %) - 8.14 % ⬇
от Kimola   - 2 място (45,69 %) - 17,6 % ⬇

И една нова снимка от 17 еп. зад кадър Peace

# 571
Ибо и Бирдже са сред получилите награди на Трабзонския университет и на 22 Февруари трябва да отидат за да си я получат.
Друг е въпроса дали биха могли да отидат.

АсФер са най-обсъжданата сериална двойка в соц.мрежи през изминалата седмица.

# 572
лия мерси за страхотната снимка зад кадър ,дано видим  такова щастие ив серията

# 573
Наде Hug, хубава новина си ни донесла! Peace Кмароо Hug

Скрит текст:

За тези, които могат да си позволят следобеден сън Simple Smile

# 574
Какво мислите за килъра Айхан? Много противоречив образ.  Убива без угризение, има адекватно емоционално поведение с хората около себе си, не страда от вина или посттравматичен синдром. Възможно ли е след смрътта на майка си да е приела за своя мисия да изтребва измета изсред хората?

Какво мислите вие?  Thinking

# 575
Още не съм гледала епизода на руски, но тъй като Дани е писала за Айхан, не мога да си мълча.

За живота, който води в момента Айхан аз обвинявам баща й.  Ужасната случка с майка й със сигурност я е травмирало, но баща й е можел да я предпази от този живот на убийца. Надявам се таквиа неща да се случват само за нуждите на сценария и никога в реалния живот.

Ще вмъкна и друга моя почуда. Защо на Гюслум и Абидин не им хрумва да се махнат от къщата и да живеят другаде? След всичко, което се случи, освен това и двамата знаят кой е бащата на детето, защо смятат за нормално да продължат да живеят всички под един покрив? Как си предсатвя Гюслум, че никога няма да се разбере, че Джунейт е бащата и че той ще ги остави намира...как ще гледа Вилдан, която сега нарича како, в очите след като тя разбере истината?
Хубаво, малка е, не е излизала от къщата, подлъгала се е , влюбила се е ... но след всичко, което й се случи й се наложи да порастне набързо..
За мен тя продължава да бъде в една безизходица и брака й с Абидин не решава изобщо належащите проблеми. Или той ще я защитава до безкрай? Но в крайна сметка тя е голям човек и носи собствена отговорност. Не може винаги той да удря по масата и всичко да се нарежда. И децата бързо растат, как смята да му обясни всичко?

Просто ми е странно как тези хора никога не им хрумва да се отделят от семействата си. Няма ли друг избор?
На мен нейната ситуация ми изглежда ужасно объркана и Дани беше писала, че при тях също вижда легендарна любов, но аз не мисля, че всяка любов е и трябва да бъде легендарна. Защото хората понякога правят брутални глупости и живота не им прощава само защото са сладки или неопитни.
За мен в една реална ситуация те двамата могат да живеят тихо и спкойно, но не и в страстна, легендарна, жива любов. При тях винаги ще има една тъга, лъжа, неизказаност, тревога...
Виждала съм хора, които правят подобни глупости и любовта им никоган е е легендарна, а свикваща .. както при Йетер и Неджет.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 18:52 от morella allan poe

# 576
За отделянето от семейството и живот насаме съм напълно съгласна. В много сериали напускането на дома е някакъв краен ход, когато нещата стигнат до някаква абсолютна невъзможност. Като че ли един от най-непростимите грехове на член от семейството е да пожелае да живее самостоятелно. Мога да си го обясня единствено с културата на съседите, ако е такава ситуацията в действителност, или с налагането на това клише за задължителен живот под един покрив от сценаристите заради нуждите на сценария. Не знам кое от двете е. Може би комбинация от двете.

Но любовта на Абидин и Гюлсюм мен лично ме вълнува. Саможертвата на един мъж, който е влюбен, но няма да престъпи думата си, че този брак е само на хартия. Обеща на Йиит и Ферхат и няма да престъпи думата си. Саможертва от най-висш вид заради една жена идете, която правиш без да мислиш, но после започваш да живееш с последствията. Няма място за свикваща любов, защото тя е забранена. Докато нещо не отмени забраната. Да видим кое и как.
Та може би е легендарна в моите очи като зрител, а не заради нещо друго, не знам. Може би легендарна не е правилната дума, но за мен тяхната любов е много вълнуваща. И дали имат шанс да живеят без вина, без угризения един ден, когато Вилдан научи истината. Ще й кажат ли истината, трябва ли, не трябва ли, може ли да носиш цял живот една такава тайна кой е бащата на детето.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 18:58 от Дданни

# 577
Ако занулят Джуньо, другите 3-ма - Йетер, Гюла, Або и за съжаление Идил са куче марка. Никога няма да издадат истината. Гака няма да стигне до ушите на Вилдан. Не дай си боже в това семейство  с оръжия да умре тя. Идил е проблема.Кой знае, куршум или по-стабилно падане може да ѝ се затвори устата завинаги.
Т.е. истината за Джуньо и Гюла да си остане неразкрита.

# 578
Засядам на сериала ни newsm44.

Сладур е Гюлсюм, много я харесвам Heart Eyes

wavey wavey wavey

# 579
Забавно от Туитър. В понеделник сутринта в ранните часове фен на сериала публикува снимка с надслов "Моите очаквания за този епизод". Вечерта видяхме очакванията да стават реалност. И ретуит от друг фен с надслов "Скъпи Буура, идвай винаги с такива чудесни очаквания. По един или друг начин очакванията ти се сбъдват."  Grinning
Очакванията отдолу, а реалността Лия я сложи няколко поста по-горе. Много хубаво събуждане беше.

# 580
значи на второ гледане и ясна глава
дори аби да умре, не мисля,че аслъ ще обвини ферхат и ще си тръгне - първо щото образа й не ми изглежда такъв, второ - след толкова казване, че го обича ми се вижда нередно и още повече, че беше във връзка със спасяването на детето - тоест си е заслужавало. единственото, което ми е по-вероятно е тя да се обърне срещу себе си - да се обвинява и наказва с малко безразсъдство и подобно...

Не можах да разбера Гюсюмови защо изобщо се прибраха в тоя змиярник - можеше просто да отидат, да кажат, че са се оженили и да се приберат в къщичката

това черното под ризата на джем тениска ли е? чудя се...

доста коментари четох, че актьорът е аут от филма, но ще видим

снимка от сета - в черно и май в бащината къща?

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 20:09 от popai_00

# 581
Айхан е Фери в тялото на жена  Laughing

# 582
 Ох, като го каза така и сега я харесвам повече и ми е още по-мъчно за нея.

Четох в английската групичка, че момичетата имат съмнения относно верността на Дилсиз бей аби.. когато Фери му се обади в 17ти епизод и поиска да му донесе неща Дилсиз знаеше ,че Фери е без оръжие. Единствено той знаеше къде се намират.. и някак го подхвърли в кухнята на Хулия пред Джунейт. После, когато Ферхат и Аслъ се върнаха сутринта.. той гледаше странно след нея, докато влизаха в къщата.

Вие какво мислите? Ще се окаже ли, че играе двойна игра..
Аз много го харесвам, но ще преживея, ако се окаже предател и играе мръсно, ако успеят да го направят добре, драматично и гадно. Innocent Обичам, когато героите правят неща, които не си очаквал от тях Scream

Обичам, когато един път мразиш героя, един път го обичаш... когато много лоши образи правят добро и накрая ги заобичваш, обичам, когато такива тихи и неми като Хулия и Дилсиз държат някоя важна карта и я вадят от ръкава, когато не очакваш Relaxed

И смъртта на баш комисар ще преживея, ако това не раздели Асфер. Head Band макар, че ми е тъжно, че Аслъ ще страда ( рядко харесвам женски образи във филмите), а нея много я обичам и не искам да страда и плаче. Heart Exl

# 583
а дано не е така ,   дилсиз е вярното ку4е на фери , та нали на него доверява доктор  , и абдо / той може би се прибра , защото  е на работа под  ръководството на фери
един джюню е предостатъчен да има   мазник  и предател
на мен аихан ми  е интересна в този си образ

# 584
Засега не виждам никакви индикации Дилсиз да е предател. Дано не е. Толкова хубав образ, че не искам да го почернят.

Да, Айхан също има тежка съдба. Искам подробности скоро, за да се запознаем с нейната съдба.

Общи условия

Активация на акаунт