Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Ами нали според резюмето от него ще има нещо.

# 226
ох тази сцена в банята -най накрая се изкъпаха заедно и то толкова готина сцена Simple Smile и как и чупеше хлебчето Simple Smile

# 227
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Намък го метнаха на върбата....на Идил и дойде дюшеш  "падането" а бебето няма да е нечий сън , а истина...Аслъ явно ще трябва да се преквалифицира в акушер гинеколог...това ще и баде второто израждане...до сега я видяхме два пъти да оперира така, че е 50/50...

# 228
  • Плевен / София
Голям смях с "мотора" на Ферхат....Аслъ се попика от смях, а Ферхат изглеждаше като кацнал на клон....да си свикнал да караш звяр и да се качиш на муле....си е "стресиращо"

# 229
ох най-накрая вкъщи...бях на вечеря с приятелки, но хвърлях по един поглед на серията от телефона...вече съм на линия за коментиране

# 230
Хм, нещо всички си глътнаха езика от тази серия. Искам си стария режисьор аз! Иначе със сценариста още нямам проблеми! Не е розово сближаването им, техните сцени са чудесни, но раждането на бебето си беше ужасно заснета сцена с отлична актьорска игра и прекалено мелодраматична. Актьорите спасиха сцената.

# 231
На мен серията ми харесва. Сцената с бебето беше зле.. както повечето сцени с раждане в сериалите... нищо общо с реалността. Но ще си затворя очите.
 За сега 16ти епизод ми е любим от всички до момента - стария режисьор ли беше тогава?

# 232
17 епизод е първият  на новия режисьор.

# 233
Аз не гледам онлайн, направо утре вечер с превод.

# 234
Хареса ми края на миналия  епизод и началото на този .

Браво на Аслъ ! Реже без упойка ,реже до кокал..... !Това му трябва на Ферхан .....равностоен  противник .Накара го да замлъкне ,на всеки негов звук ,водопад от истини... Разтърси го из основи .  Май само на нея ѝ пука за Ферхат ,останалите от конака са като кърлежи в тялото му / с изключение на Абидин и Гюлсюм/

Смях се от сърце  как тича по стълбите при раждането  и само пита ..."Има ли  проблем ?"  Типично поведение на паникьосан мъж  при раждане  Joy Joy Joy Joy Вече си  има и  адаш Joy

# 235
Sparkling HeartSparkling HeartТова ни е подаръка за св.Валентин от Ибо Sparkling Heart

Имам в предвид 17 епизод

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 21:48 от dariididko

# 236
никой нищо не казава за стахотната сцена с къпането....ако новия режисъор ще показва така хуваво тялото на ферхат аз ще съм много доволна от него  Mr. Green направо ми настръхнаха космите на ръцете като гледах тази сцена , и го показаха и надолу. не само до гърдите Simple Smile

# 237
никой нищо не казава за стахотната сцена с къпането....ако новия режисъор ще показва така хуваво тялото на ферхат аз ще съм много доволна от него  Mr. Green направо ми настръхнаха космите на ръцете като гледах тази сцена , и го показаха и надолу. не само до гърдите Simple Smile
+ 1 чак не повярвах.. като ги знам какви са срамежливи. Много неща си казаха Ферхат и Аслъ.. жалко, че няма да мога да гледам утре с руски..

Ще спрат ли в тази къща да коментират Ферхат докато го няма...   не знам какво казвта, но не е хубаво Smiley

Аслъ не даде на Ферхат да си вземе пистолета.... историята до сега показва, че когато мъж послуша за такова нещо много загрижената си жена... нещата свършват зле.

# 238
Sparkling HeartSparkling Heart

Съгласна Sparkling Heart

# 239
и аз не разбрах много, но ми се стори, чче вуйчото май поиска аслъ да се премахне???

Общи условия

Активация на акаунт