Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 283
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Рейтинг за 12.02.2018 г:

1. Total- 5 място (5,62 %) -0,18% ⬇
2. AB-    3 място  (6,97%) -0,45% ⬇
3. АВС - 4 място (6,75%) +0,31% ⬆

От Somera -2 место (18.89 %) +0,57 % ⬆
от Kimola   -1 място (48,27 %) +2.58 %⬆

# 256
добър ден
http://great-tv.ru/turetskie-serialy/cherno-belaya-lyubovq-siyah-beyaz-ask
17 епизод на руски
прощавайте ,4е  слагам аз този линк

# 257
добър ден
http://great-tv.ru/turetskie-serialy/cherno-belaya-lyubovq-siyah-beyaz-ask
17 епизод на руски
прощавайте ,4е  слагам аз този линк
Кмаро, разбира се, че ще слагаш линк. На мен ми спести например търсенето на този превод.

Аз само ще предложа превода на ИндиТурк, а този, който ти си дала, е на ДизиМания. Ако не разберете нещо в единия превод, вижте го в другия. На ИндиТурк по принцип са малко по-точни преводите.

https://vk.com/siyahbeyazask?z=video-149512731_456242142%2F93afb … pl_wall_-40002412

# 258
kmaroo Hug благодаря! Heart Eyes
Дани Hug

Приятно ви гледане сега, на който може! Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 10:50 от lia-martin

# 259
дани мерси , и на теб лия  за подаръка ти

Скрит текст:
ще го  гледам късно вечерта

# 260
Привет момичета.След излъчването на серията вечерта на другия ден на руски го има в латино сериали  изписва се на латинеца.Аз там гледам и превода е добър

# 261
Рейтинга се е качил?  Ще гледам утре на руски Аз! Нямам търпение и за бг..
Но от картинки много ми хареса! Много ми харесва как й заповядва.. сцените в колата отначало на епизода Heart
И това, което му е казала... Ти не мен, себе си не обичаш...
Да, човек не може да даде любов на друг, ако не обича себе си.

# 262
Рейтинга се е качил?  Ще гледам утре на руски Аз! Нямам търпение и за бг..
Но от картинки много ми хареса! Много ми харесва как й заповядва.. сцените в колата отначало на епизода Heart
И това, което му е казала... Ти не мен, себе си не обичаш...
Той я обича много, но му е непознато да е романтичен. Ще свикне  Heart Eyes

# 263
Той я обича много, но му е непознато да е романтичен. Ще свикне  Heart Eyes
Peace
Точно защото много я обича, така сладко се постара да се отвори пред нея. И то не защото не може да бъде романтичен, а защото дотолкова е вярвал, че не е достоен да показва любов, че му е трудно да повярва, че неговата любов носи удоволствие и щастие на някого.

Много хубави сцени, много. "Да отидем на баскетболен мач, като нормални хора!" вика Аслъ, пък той "Момиче, ние нормални ли сме!"

А на дивана пред гледката на морето Ферхат направо стана герой за мен. Отвори си устата пред Аслъ. Ферхат проговори. Проговори. Отвори себе си. Не с велики изповеди, а просто да говори това, което наистина чувства. След нейното "Обичам те!" Много хубави сцени. Разкошни диалози.

Цитат
Peace
Милата Аслъ, как видя доброто в него и как му вдъхна сили да се заобича поне малко. То хич не е лесно да се избавиш от толкова години затваряне, вина, подтискани желания, захвърлени мечти.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 12:05 от Дданни

# 264
Хареса ми епизодът. Замислих се, че мъжете май по природа не са си разговорливи.
Скрит текст:
Моят баща казваше, че за любовта не се говори, а се показва. Не си спомням да съм била свидетел на излияния или букети рози от дядовците ми. Но от всичко, което се случваше личеше, че семейството е техният свят. Представям си колко лигав може да е Джуньо, но не от любов, а за изгода. Докато мъжкарят може да е и по-въздържан, но от дребните му ежедневни жестове да се усеща повече от романтика, това че държи на теб и те обича
Имам мрачна прогноза за Джуньо, че Дилсиз ще му види сметката. Намък се надскочи. Излезе много наивен и манипулируем. Там дядото ще се разправя. Да видим какво ще измислят за по-нататък. Предричам, че за финал ще сме на баскетболен мач.

# 265
Хареса ми епизодът. Замислих се, че мъжете май по природа не са си разговорливи.
Скрит текст:
Моят баща казваше, че за любовта не се говори, а се показва. Не си спомням да съм била свидетел на излияния или букети рози от дядовците ми. Но от всичко, което се случваше личеше, че семейството е техният свят. Представям си колко лигав може да е Джуньо, но не от любов, а за изгода. Докато мъжкарят може да е и по-въздържан, но от дребните му ежедневни жестове да се усеща повече от романтика, това че държи на теб и те обича
Имам мрачна прогноза за Джуньо, че Дилсиз ще му види сметката. Намък се надскочи. Излезе много наивен и манипулируем. Там дядото ще се разправя. Да видим какво ще измислят за по-нататък. Предричам, че за финал ще сме на баскетболен мач.
Peace

И новата ни метафора за нормален живот - баскетболен мач! Не е лошо, а! Grinning

# 266
Съгласна! Много я обича Heart

Това не го видях? Изрязано или от сета?

# 267
Морела, пише бекстейдж! Ама какъв бекстейдж само, а!  Grinning

Не ви ли се струва, че Айхан има някакви топли чувства към Йиит? Как възторжено говореше с него за записките му по право, които всички ползвали в университета. Знаеше колко често е посещавал кафетерията. Като чу името му от устата на Йетер в тази серия, и пак й се привлече вниманието!
 Thinking Thinking

# 268
# 269
Съгласна! Много я обича Heart

Това не го видях? Изрязано или от сета?

Много хубава сцена! Как си готвеха и си казваха "наздраве"...Лошото е, че епизодът вече видяхме и сега ще измисляме една седмица какво следва. Моето предположение е, че групата на Джуньо хората на дядото ще неутрализират. Или на Айхан. Няма кой друг да ги спаси. Аслъ пресоли манджата като лиши Ферхат от оръжие. Забелязала съм, че именно защото някой беше писал тук- мъжете са добри в критични ситуации не бива да им се бъркаме какво точно правят. Аз съм по детайлите- в продукцията не са достатъчно внимателни. На 4.50 минута от серията в стъклената пристройка на къщата в Рива се вижда столова, маса със столове. При връщането на Ферхат и Аслъ там вече е диван с гледка към морето. При влизането и излизането от стаи и къщи имат проблеми с аксесоарите и т.н. Но това да са кусурите. Най-удивително оздравяват- от аборт даже панталона не си изцапа Идил. А на булчето, което роди върху сатенен юрган без да го изцапа Аслъ поръча да се облече след раждането. Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт