Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 232
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Дани Hug, значението на "офайдосвам се" пак не го разбрах от поста ти Joy
Питам какво означава????

Мъри Hug, дано от много рестрикции не почнат да им внушават, че бебетата ги носи мъглата Joy Joy Joy

# 421
Да лепна и аз една снимка! Какво прави този човек? Какви са тези хубави ръце, каква е тази мъжествена красота.. 

има бенка отзад на врата Heart Exl къде е другата ръка?

# 422
Лия, извинявай. Аз тръгнах да доказвам съществуването на думата, вместо да ти дам значението. Идва от файда, което според тълковния речник означава -
Цитат
полза, облага, изгода, печалба. Имам файда.

Офайдосвам се=имам файда

Grinning Grinning Grinning Наистина мислех, че значението се подразбира.

# 423
Морела Hug, повторила си снимката веднага след моя пост #Crazy Ти пък сега, къде му била другата ръка на Ферхат Joy Joy Joy, сигурно държи ръката на Аслъ newsm78

Дани Hug, мерси много bouquet Офайдосвам се като пишеш Joy Joy Joy Joy

# 424
Сетих се за една снимка на която Аслъ и Ферхат ми приличат на семейство, женено поне 8-10 години, тръгнало заедно на разходка или пазар Joy Joy Joy

# 425
Дани Hug, мерси много bouquet Офайдосвам се като пишеш Joy Joy Joy Joy
Ха, ха, мерси, това беше хубаво.  Grinning

https://twitter.com/march1_81/status/965240620968128512
И един паралел.
1. Ферхат: Всеки сам да си върши работата.
    Аслъ:     И без това не очаквам кавалерство от теб.

2. Аслъ:    Ох!Ох!
   Ферхат: Остави, остави! Дай на мен!

# 426
Дани Hug, голям паралел, няма що Laughing, същите думи използваме вкъщи rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Колаж от Алиа Peace

# 427
Лиа, сигурно сме писали едновременно! Simple Smile)
Слагам друга, не знам дали е слагана, но е красива, така че .. Flushed

Скрит текст:
Като говорим за рестрикции.. питах един мой приятел от турски произход ( провокирана от фиктивните бракове в сериалчето), дали когато се бракосъчетаят се целуват по устните или по челото. И за моя изненада той каза ''- е как ще се целунат по устата.. нали там са родителите им!?
И си мисля тук на сватба като ходя как се вика горчиво през 2 секунди и хората се изяждат буквално и вече започвам да се чудя кое ми харесва повече Smile ''

Само да не се залита в крайности, защото аз съм свикнала да гледам
Скрит текст:
Game of thrones
, а тук раждат и абортират без кръв.
Страшно много харесвам Аслъ, която не се държи като ощипана девойка, не се изчервява, не бяга, не пърха с мигли, не се свени, даже той бяга, а тя все го докосва или целува Smiley

Ето тук ръчичката й продължава да седи на крака му и след като влезе възрастната жена Simple Smile

# 428
Морела Hug,  "Игра на тронове" и "ЧБЛ"...разлика от единия край, та до другия Laughing

Селин с момчета от екипа на сериала

...и нещо много сладко от последната серия: Heart Eyes

https://vk.com/video374381950_456239142

Аслъ:     Не, т.е. аз не очаквам, че ти ще паднеш на колене, но "Аслъ, ще се омъжиш ли за мен " все още   чакам
Ферхат:  Е, ние и без това сме женени!
Аслъ:     Аха, наистина ли? Ние сме женени?
Ферхат: Отивай в кухнята

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 18:41 от lia-martin

# 429
Той нали се пъчеше, че този брак ще бъде само на хартия, пък сега вика "Ами че ние сме женени, бе момиче!" И Аслъ все едно: "Ами така кажи де, защо не казваш досега и се държиш все едно не сме!" с нейното "Боже, Боже!"

Много ми хареса, когато я попита тя всичко което е казал ли е научила наизуст и му го сервира в удобен случай! Пък тя "Не си ми казал толкова много, че да не мога да го запомня!"

Страхотна игра на пинг понг с реплики между тях в тази серия!  Grinning

Морела, наистина Аслъ е героиня, която не припада от притеснение пред вида на един мъж. Бях започнала да се притеснявам, че няма да има турски сериал за гледане с тези леко инфантилизирани девойки, които трябва да изглеждат скромни с това си поведение.

Но напоследък в повечето сериали, които гледам, няма от инфантилизираните, явно им е минала модата.  Grinning

# 430
Той нали се пъчеше, че този брак ще бъде само на хартия, пък сега вика "Ами че ние сме женени, бе момиче!" И Аслъ все едно: "Ами така кажи де, защо не казваш досега и се държиш все едно не сме!" с нейното "Боже, Боже!"

Много ми хареса, когато я попита тя всичко което е казал ли е научила наизуст и му го сервира в удобен случай! Пък тя "Не си ми казал толкова много, че да не мога да го запомня!"
  Joy Joy Joy newsm10
Страхотна игра на пинг понг с реплики между тях в тази серия!  Grinning
..........................

Вярно, уникални диалози Peace

Наде Hug, да си припомним Възела Laughing

Скрит текст:

# 431

Морела, наистина Аслъ е героиня, която не припада от притеснение пред вида на един мъж. Бях започнала да се притеснявам, че няма да има турски сериал за гледане с тези леко инфантилизирани девойки, които трябва да изглеждат скромни с това си поведение.

онзи ден точно си мислех как сериала нямаше как да се получи, ако бяха по-млади или пък по-неопитни..особено героинята.....историята е точно за по-опитни двойки, а не трепетни младежки увлечения...абе направо чок чок гюзел

тук точно трябва една стъпила на земята жена без принца на бял кон (в контраст с това, което видях в нейния  образ още в началото - бяла рокличка, цветенце в косата и шалче -  малко ми беше странен - какви бяха тия мечти, но както и да е може би сега се връзва с историята за красавицата и звяра)...

# 432

онзи ден точно си мислех как сериала нямаше как да се получи, ако бяха по-млади или пък по-неопитни..особено героинята.....историята е точно за по-опитни двойки, а не трепетни младежки увлечения...абе направо чок чок гюзел

тук точно трябва една стъпила на земята жена без принца на бял кон (в контраст с това, което видях в нейния  образ още в началото - бяла рокличка, цветенце в косата и шалче -  малко ми беше странен - какви бяха тия мечти, но както и да е може би сега се връзва с историята за красавицата и звяра)...
За мен не си противоречи тя да бъде нежна и ефирна и зряла жена. Тоест да има цветя, да може да се смее на мотора, да маха като дете на отсрещните коли..И да бъде опитна знаеща какво иска жена. Тя е много емоционална точно затова и тръгна да прави такива "номера" като да си тръгва посред нощ ...
А иначе в приказката красавицата е неопито момиче пълно с мечти.
Снимчицаа
https://www.instagram.com/p/BfWLawsFxQ0/

# 433
нещо се обърках с цитирането...както и да е

точно тази снимка и в фб на сериала и тия се габаркат: "Момент, в който съседите ви ще чуят, че получавате инфаркт"
напоследък така се чувствам всичките 3 часа

# 434
Попай, да, хубаво припомни Аслъ от първите епизоди. Всъщност това беше женско кокетство нейното, ефирност, мечтателност, а не инфантилност. Тя живееше в своя приказен свят на благородни хора в бели престилки, които спасяват животи. И си чакаше принца на бял кон. И после реалността рязко я хвърли в друг свят. И точно с нейната жизненост, веселост и шалче и рокличка от първите епизоди ни внушиха приказността на нейния образ и драматичния сблъсък на черното и бялото.

Общи условия

Активация на акаунт