Говори, разказва, но толкова сладко, сякаш е бебе, което проговаря
На този черен път се оказа голямо движение, че даже се и изпреварват колите

Самата Гюлсюм за мен играе превъзходно - 2х си пусках сцената, когато Гюлсюм в стаята го гледаше Ийит в очите и понечи да го прегърне...а после и самата прегръдка

, а Идил ме вбеси с истерията си, какво щяла да прави Гюлсюм в този дом
Обикаляше като глуха кучка да види Ийит през прозореца!
Употребена и изоставена, страшно!
Тоя човек върти големи игри, а цялата му "гвардия" от доверени изпълнители се състои от сина му, Джюнеит и Абидин
Прави се на мъж само пред домашните - аблата и Йетер, то иначе кой ли му слуша вече думата, освен Джюньо

Но ще видим по-нататък

Намък я убива
Самата Гюлсюм за мен играе превъзходно - 2х си пусках сцената, когато Гюлсюм в стаята го гледаше Ийит в очите и понечи да го прегърне...а после и самата прегръдка

Тоя човек върти големи игри, а цялата му "гвардия" от доверени изпълнители се състои от сина му, Джюнеит и Абидин
Прави се на мъж само пред домашните - аблата и Йетер, то иначе кой ли му слуша вече думата, освен Джюньо

Но ще видим по-нататък

, тази част направо съм я пропуснала, че Намък убива майка и пред Айхан.
Тогава какво беше това тайнствено писмо, което получи Айхан насред улицата? Нещо в тази сюжетна линия не съм внимавала явно 
и според мен раждането можеше да продължи малко по-дълго, като покажат суетенето на Ферхат, безпомощността му, ако щеш паниката му....
, мерси за припомката! 

Но ще видим по-нататък

Из родния ми край доста се използваше.

Забелязвам от мнооого дълго време, че в повечето турски продукции кръв, алкохолно питие и дим от цигара по принцип, ако съществуват изобщо, биват замъглявани с кръгче в съответния кадър от филма...Целта е ясна, смятам, няма да обяснявам... Затова не се учудвам много на този момент с раждането и липсата на кръв наоколо... А пък за Идил и нейното падане по стълбите... То там нали тя вече не е бременна, та няма как да се очаква кръв по панталона й, примерно.... И като се замисля за последните ужасни новини от Турция, за които се спомена тук, никак няма да се учудя, ако техния СЕМ наложи все повече рестрикции в тази насока, за да избегне подражание на лошия пример или излишна демонстрация на неприятни навици...