Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 236
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Страхотна семейна снимка Лиа.
Днес видях снимка на възлюбения на Бирдже отблизо(визуално въобще не ми харесва, просто отбелязвам) и едната му ръка е цялата в татуировки. И на другата има, ужас просто(за мен).

newsm78  Оф, после се чудим защо и Бирдже е с татуировки.. Най-вероятно севгилито й я е зарибил... Харесвам я като жена, но хич недолюбвам рисунките по тялото й.. Колкото и да са красиви, ужасно грубо ми стоят, особено пък върху нежна женска кожа... ooooh!

# 391
Днес видях снимка на възлюбения на Бирдже отблизо(визуално въобще не ми харесва, просто отбелязвам) и едната му ръка е цялата в татуировки. И на другата има, ужас просто(за мен).

newsm78  Оф, после се чудим защо и Бирдже е с татуировки.. Най-вероятно севгилито й я е зарибил... Харесвам я като жена, но хич недолюбвам рисунките по тялото й.. Колкото и да са красиви, ужасно грубо ми стоят, особено пък върху нежна женска кожа... ooooh!
Има ги от много преди да се хване с Джан  Stop

# 392

Има ги от много преди да се хване с Джан  Stop

Хи-хи... значи по татуировките са се избирали двамцата....

# 393
Туит от сценариста-В очакване на фрага съм.
 hahaha hahaha

# 394
Аз за разлика от вас я харесвам още повече заради татусите. Някак факта, че са открити и ги показва в една консервативна страна , като Турция...не знам е като израз на смелост.
Татуировките носят определена символика за притежателя им(поне така трябва да бъде). Аз също имам, но са на прикрити от дрехите места, като всяка ми е скъпа, а за мен носи символика и смисъл....затова смятам, че и при нея е същото.

# 395
Мъри Hug +1
Ледено момиче Hug, няма лошо, че е с татута, за мен са твърде големи, изпъкват цветово /не всички/ и не подхождат на грацилната и фигура и на всякакъв цвят облекло, при което се виждат....но така мисля аз hahaha, не Бирдже, тя може да си направи още 100, нейна работа! Peace

# 396
   И докато чакаме, да подгрея с два хубави цитата за Ферхо и Аслъ....

"Нейната сила е в това, че тя е негова слабост....."

На друго място той е сравнен с боец и вълк-единак, тя - с царица и горда вълчица...

"Постепенно тя и той се промениха... И чувствата им се задълбочиха....И вече не съществуваха Боеца и Царицата...  Остана само предаността на вълка и нежността на вълчицата...."

# 397
Мъри Hug, подгрявай и събирай бисерите ни, сигурно има с лопата да ги ринеш Joy Joy Joy Joy

Аз обаче изчезвам, че във вк има превод от цели 18 минути на български!!! Момичетата, които са се трудили и хабер си нямат колко стисках зъби да излезе Joy Joy Joy БЛАГОДАРЯ ВИ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

17 епизод на бг: https://vk.com/club113691288

Хайде чао ви! Heart Eyes

# 398
Вие с Попай Hug си чакате понеделника, а аз още излъчената миналия понеделник серия не съм изгледала

аз да споделя лудостта си, че гледам в понеделник по тв, на другия ден руско, към сряда - английско и най-накрая уикенда - бг....така че мн яко наслагвам....а и днес пак го изгледах от серия 1 (мн съм луда)

по повод татута, като специалист в областта аххаха да се изкажа, че не разбирам какво има на лявото рамо - прилича на парфюм, ама не съм сигурна... пеперудата е клише, на гърба не знам какво има (забравих)....най-много ми харесва на китката, даже днес мислех за мясттото като идея за тату

ПС.значи си чакам в сайта серията....мн благодаря

# 399
Попай Hug , гледам вече на български, кеф Heart Eyes Heart Eyes, само да споделя, че страшно ми хареса как Аслъ цапардоса този от колата с камък по главата: "Навсякъде сте бе, в планините, по улиците, в града, навсякъде сте. Като лешояди сте...." Peace

# 400
Попай Hug , гледам вече на български, кеф Heart Eyes Heart Eyes, само да споделя, че страшно ми хареса как Аслъ цапардоса този от колата с камък по главата: "Навсякъде сте бе, в планините, по улиците, в града, навсякъде сте. Като лешояди сте...." Peace

ххаххах и аз от vk. взе че тръгна, не можах да чакам повече....вечее съм в екстаз...много и обичам тези хора

потвърждавам, че новият персонаж открадна чантата с телефона на аслъ...според мен и той ще разгледа телефона и
ще се влюби и оттам евентуално, ако е вярно инфото, ще започне да я преследва

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 00:28 от popai_00

# 401

по повод татута, като специалист в областта аххаха да се изкажа, че не разбирам какво има на лявото рамо - прилича на парфюм, ама не съм сигурна... пеперудата е клише, на гърба не знам какво има (забравих)....най-много ми харесва на китката, даже днес мислех за мясттото като идея за тату

На лявото рамо има планетата с една къщичка с коминче и излиза пушек от нея. Преди пишеше Сарп(Името на бившия й мъж), но го е преправила с пушека. Явно беше нещо свързано с него  Peace
На гърба има клонче, на кръста има някакво цвете- май е роза. На едното бедро има котенце  hahaha И тия на ръката вече са ясни - те и 2-те ми харесват  Heart Eyes

Михре печели приза за най-грозна татуировка.. На едното й рамо  Shocked
Някой ако ми обясни какво е това  Joy Joy Joy

# 402
На лявото рамо има планетата с една къщичка с коминче и излиза пушек от нея. Преди пишеше Сарп(Името на бившия й мъж), но го е преправила с пушека. Явно беше нещо свързано с него  Peace
На гърба има клонче, на кръста има някакво цвете- май е роза. На едното бедро има котенце  hahaha И тия на ръката вече са ясни - те и 2-те ми харесват  Heart Eyes

Михре печели приза за най-грозна татуировка.. На едното й рамо  Shocked
Някой ако ми обясни какво е това  Joy Joy Joy

мн благодаря за обясненията..тези на кръста и крака май не сме ги виждали в сериала (ако са се виждали, моля кажете къде...ще проверя...обожавам татута)

На Михре ми прилича на аквариум от онези кръглите с 1 рибка

# 403

мн благодаря за обясненията..тези на кръста и крака май не сме ги виждали в сериала (ако са се виждали, моля кажете къде...ще проверя...обожавам татута)

# 404
мерси за снимката и аз я видях в нета...имах предвид, че в сериала не се виждат

Общи условия

Активация на акаунт