Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №54

• 76 177
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Не знам. Всеки елемент в последния епизод е спорен и лишен от смисъл. Намък наистина е показан като глупак. Защо се нави на групостите на Джунко? Глупак като и всеки един от останалите герои. Аслъ, която се обърна с гръб към детето на люлките, Ферхат, който с любовта загуби всичките си инстинкти и се държи като ощипан. Йит, който вярно, че с опасност за сина му, но без грам здрава мисъл в главата си хукна да целува ръка- толкова му е вярата в правораздавателната система. Азад, който е толкова всемогъщ, че пожела на Йетер здраве и да го информира по телефона. А защо Абидин и Гюлсюм ще се подлагат на изпитанието да са в конака? Абидин всъщност какво работи (нали каза на Гюлсюм, че отива на работа), като стана дума и Фер за какво се осигурява пенсионно, да не говорим за Аслъ, за която ходенето до болницата е като за мен ходенето на кино- веднъж на 3 месеца, ако има с кого...Нещо трябва да променят. Иначе и Ибрахим не може да ги спаси, нито хубавото палто на Бирже.

Мисля точно като теб! Peace Бюджетът ли им е малък, какво ли, но трябва нещо да се промени newsm78
Намък, главен злодей, разчита на един Джуньо Joy, враговете на Намък - все богаташи /Шахин, Азат/, обградени от повече доверени хора от Намък, издишат тотално! Stop

Според мен Абидин каза на Гюлсюм, че отива ПО работа, но не съм сигурна newsm78
Ти пък - пенсионно осигуряване Joy Joy Joy Joy, те са толкова богати, че на тях пенсии не им трябват, нали някой рече в сериала, че богатството на Намък ще стигне за 7 /?/ поколения охолен живот!

И за мен голямата любов межд АсФер, чудесната игра на двамата, а и на другите, с липса на логичен сценарий, няма да ги изкара до края на сезона, да не говорим за втори сезон newsm78

Аслъ: Бъди внимателен, батко!

Хареса ми Аслъ как добре се аргументира относно тревогите на брат си, за съжителството  си с Ферхат Peace

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 11:05 от lia-martin

# 601
Скрит текст:
Не знам. Всеки елемент в последния епизод е спорен и лишен от смисъл. Намък наистина е показан като глупак. Защо се нави на групостите на Джунко? Глупак като и всеки един от останалите герои. Аслъ, която се обърна с гръб към детето на люлките, Ферхат, който с любовта загуби всичките си инстинкти и се държи като ощипан. Йит, който вярно, че с опасност за сина му, но без грам здрава мисъл в главата си хукна да целува ръка- толкова му е вярата в правораздавателната система. Азад, който е толкова всемогъщ, че пожела на Йетер здраве и да го информира по телефона. А защо Абидин и Гюлсюм ще се подлагат на изпитанието да са в конака? Абидин всъщност какво работи (нали каза на Гюлсюм, че отива на работа), като стана дума и Фер за какво се осигурява пенсионно, да не говорим за Аслъ, за която ходенето до болницата е като за мен ходенето на кино- веднъж на 3 месеца, ако има с кого...Нещо трябва да променят. Иначе и Ибрахим не може да ги спаси, нито хубавото палто на Бирже.

Мисля точно като теб! Peace Бюджетът ли им е малък, какво ли, но трябва нещо да се промени newsm78
Намък, главен злодей, разчита на един Джуньо Joy, враговете на Намък - все богаташи /Шахин, Азат/, обградени от повече доверени хора от Намък, издишат тотално! Stop

Според мен Абидин каза на Гюлсюм, че отива ПО работа, но не съм сигурна newsm78
Ти пък - пенсионно осигуряване Joy Joy Joy Joy, те са толкова богати, че на тях пенсии не им трябват, нали някой рече в сериала, че богатството на Намък ще стигне за 7 /?/ поколения охолен живот!

И за мен голямата любов межд АсФер, чудесната игра на двамата, а и на другите, с липса на логичен сценарий, няма да ги изкара до края на сезона, да не говорим за втори сезон newsm78

това го бях писала и преди и сега пак някой ме е повторил.. Simple Smile мисля че сценариста не го бива достатъчно  и имат малук бюджет ...с първите мадами всичко беше по логично. инак играта супер , предния епизод мн ми хареса защотот беше любов , а не тъп и неспокосан крими екшън

# 602
Муци Hug, щом си го писала много по-рано, браво на теб, далновидна си Peace Аз коментирам серия по серия и чак сега осезателно го почувствах Laughing Laughing Laughing
Сценаристът не е лош, написа голяма част от "Черната роза"...всъщност и там имаше разводняване, но пък изкара над 100 серии newsm78 Сега може да се е поизчерпал Wink

Ще видим....

# 603
Аз считам, че режисьорът издиша, въпреки че има нелогични неща засега, които приличат да са по сценарий. Откакто дойде Алтан Дьонмез, ми се набиват нещица в полезрението.

Лия, може би си права, че протоколът изисква полицай да стреля при дадените обстоятелства. Ще гледам сцената още веднъж. Все ми се струва, че за мен има смекчаващи вината обстоятелства за комисар Джем и защо позволи да бъде прострелян или застрелян.

Друго сега. Например защо Азад не можа да помогне. Предполагам, че той тръгна със стандартния ход да потърси съдействие от други босове от подземния свят, надявайки се да намери там следа. Никой не е очаквал отвличането да идва от Намък и затова вероятно Азад не тръгна по неговата следа. Но и да беше тръгнал, той не е всесилен все пак. Но и той като Шахин ми е неубедителен образ. Прекалено приказен.

Любопитно ми е какво стана с устройството за подслушване в цветето. То за едно подслушване ли беше програмирано, издъхна ли горкото, поляха ли го с водичка, какво стана?  Grinning

И да, детенцето на Вилдат и Джуньо трябва да излезе вече от стаята си или да ни кажат къде са го изпратили, че така става наистина обидно за зрителя.

И дано Аслъ да вземе пример от Михре и да си стои вкъщи официално. Явно е че с такива мъже не се ходи на работа лесно, затова официално вкъщи и толкова.  Grinning Стига се е мъчила да намира време да се "отбие" в болницата.

Дано в следващите серии тези накъсани нишки в повествованието да бъдат завързани и сложени в ред.

# 604
На мен серията ми хареса,защото отново имаше екшън,а не само лигавщини...,че има пропуски в режисурата съм съгласна.Имах големи очаквания от новия режисьор след като четох ,че бил един от най-добрите в Турция,но определено има пропуски.
За мен  играта на актьорите е прекрасна,но някак се изгуби първоначалния замисъл на сюжета,сякаш сценаристите и те не знаят кой път да хванат.Определено ми се иска да си остане екшъна,а не само любовни сцени на които само единия се обяснява.
Все пак трябва да призная,че динамиката остава,а не както в много други сериали чакаш 10 серии за да се случи нещо...

# 605
На мен серията ми хареса,защото отново имаше екшън,а не само лигавщини...,че има пропуски в режисурата съм съгласна.Имах големи очаквания от новия режисьор след като четох ,че бил един от най-добрите в Турция,но определено има пропуски.
За мен  играта на актьорите е прекрасна,но някак се изгуби първоначалния замисъл на сюжета,сякаш сценаристите и те не знаят кой път да хванат.Определено ми се иска да си остане екшъна,а не само любовни сцени на които само единия се обяснява.
Все пак трябва да призная,че динамиката остава,а не както в много други сериали чакаш 10 серии за да се случи нещо...
За всичко и особено за червеното. Peace

# 606
Другото,което ми прави впечатление е играта на Ибо в любовните сцени,все едно е много притеснен,но не мога да разбера това роля ли е ,или Бирджето го притеснява.
Когато го целуна докато говореха с детето,той едва ли не се дръпна...
Може да е режисьорско или актьорско решение незнам ,но исках животинска страст в очите му както в първите серии,а   не отношение като на семейна,от 20 години ,двойка.

Вече си мисля,че Михрето наистина е бременна и Ибрахим сечувства гузен 😁😁😁

# 607
Лия, може би си права, че протоколът изисква полицай да стреля при дадените обстоятелства. Ще гледам сцената още веднъж. Все ми се струва, че за мен има смекчаващи вината обстоятелства за комисар Джем и защо позволи да бъде прострелян или застрелян.

Смекчаващи вината обстоятелства, които могат да му костват живота на Джем Wink

Дариидидко Hug, Ферхат е смутен от тази нова любов, не е свикнал на нежност, а не може като при Татуто да реагира грубо, защото и той обича Heart Eyes Мисля, че няма нищо общо с Михре newsm78

# 608
Скрит текст:
Другото,което ми прави впечатление е играта на Ибо в любовните сцени,все едно е много притеснен,но не мога да разбера това роля ли е ,или Бирджето го притеснява.
Когато го целуна докато говореха с детето,той едва ли не се дръпна...
Може да е режисьорско или актьорско решение незнам ,но исках животинска страст в очите му както в първите серии,а   не отношение като на семейна,от 20 години ,двойка.

..........
Той се притесни, че детето е на другия край на телефона. Следващата му реплика беше "Дано не е чуло. Не, не, не е чуло." Мисля, че беше режисьорско решение и актьорско отиграване.

Според мен в тези сцени на отваряне към нея няма как да има животински страст. За мен е много уместно това негово смущение пред влюбените очи на Аслъ. Влюбените й очи запълват друга нужда в душата му и желанието не идва като животинска страст вече, а наистина като проява на нежност към човека, който е отворил душата си за теб. Мое мнение, разбира се.

По отношение на емоционалната достоверност на всичко, което героите преживяват в сериала и особено в последната серия, нямам никакъв упрек към сценариста или режисьора.

Смекчаващи вината обстоятелства, които могат да му костват живота на Джем  Wink

Ха, ха, звучи смешно, нали, но му смекчавам вината, че не е добър полицай. Само за това има смекчаващи вината обстоятелства в моите очи.  Grinning Иначе за последствията от тази грешка няма смекчаващи вината обстоятелства. В такъв момент не е време да проявяваш сантименталност и човещина. Срещу насочен пистолет се стреля, но уви, Джем не предполага, че хората са толкова подли. А трябваше, имайки предви каква е професията му.

# 609
Добре де,може би животинска не е точната дума,но страст от него не видях нито тогава,нито когато Аслъ му каза,че го севийоруми,нито в леглото,просто ми е мнооого обран,а преди това ТОЙ посяга към нея за целувка.
Просто може би аз бих очаквала повече от мъжа ,на който се обяснявам,след като ме е накарал насила да се омъжа...

# 610
Дани Hug, пишеш:
"Според мен в тези сцени на отваряне към нея няма как да има животински страст. За мен е много уместно това негово смущение пред влюбените очи на Аслъ. Влюбените й очи запълват друга нужда в душата му и желанието не идва като животинска страст вече, а наистина като проява на нежност към човека, който е отворил душата си за теб. Мое мнение, разбира се.

По отношение на емоционалната достоверност на всичко, което героите преживяват в сериала и особено в последната серия, нямам никакъв упрек към сценариста или режисьора.
"

Мисля точно като теб! Heart Eyes

Един елегантен Намък, който носи 5 млн. долара в малкото куфарче hahaha, сякаш носи 2-3 листчета документи.....а не десетки килограми пари Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 12:02 от lia-martin

# 611
За любителите на модата /Хандан ханъм стил Laughing Laughing/

# 612
Добре де,може би животинска не е точната дума,но страст от него не видях нито тогава,нито когато Аслъ му каза,че го севийоруми,нито в леглото,просто ми е мнооого обран,а преди това ТОЙ посяга към нея за целувка.
Просто може би аз бих очаквала повече от мъжа ,на който се обяснявам,след като ме е накарал насила да се омъжа...
Ха, ха. Аслъ обаче напълно разбира сдържаността му. Той дори не може да отговори с думи, когато тя му казва, че го обича. Ново състояние за него. Тук наистина става въпрос за любов, за емоции, които не можеш да изречеш с думи. Изобщо не става въпрос за секс тук или нещо такова. Затова в такива моменти той мълчи. А Аслъ разбира мълчанието му. Красиво.

Малко по-нататък в разговора тя казва "Да поседим така. Ти на една страна, аз на друга. Да погледаме огъня. Не може ли?"
А той какво й каза "А не може ли да си легнем? Според мен никак няма да е лошо....Нали?"

Разбира се, че го има желанието. Но то вече не е поглъщаща страст, а нещо, което може да се владее, защото други чувства вземат надмощие.

Отново моята гледна точка, разбира се. Не е задължително правилната.  Grinning

Лия, Hug и на мен ми направи впечатление елегантността на Намък бей. Чувства се владетелят на света в този момент!

Все си мисля, че доларите са фалшиви, или поне част от тях. Намък няма доверие на Джуньо.

# 613
 wavey

Въобще не се впечатлявам от пробойните в сценария, гледам ЧБЛ за релакс и толкова.
От гледането на турски сериали, а те не са малко(едни с мишката, други оттук-оттам с фрагове, снимки, озети, трети от-до) за себе си отдавна разбрах, че сериалите им наближат ли двадесети епизод и сценаристите изпадат в идейна немощ, а ЧБЛ наближава 20.
Започват абсурдни, нелепи и комични недоизпипани сюжетни линии, и сериалите се понасят по течението докато изкарат я с някакъв скопосан набързо финал, я без такъв, както дойде.
Те и затова през последните години дизитата им капят като круши от екрана, а че дадена екранна двойка, или тяхна звезда от гилдията им биха могли/би могла да спаси даден сериал това отдавна го видях, че не е така.
Затова гледам дадено дизи докато ми е кеф, омръзнат ли ми глупотевините го отписвам като пет за четири и чакам следващото, което би могло да ми привлече вниманието.

# 614
Никога досега не съм се пристрастявала по сериал както по този,харесаха ми(и все още) актьорите,динамиката и сюжета.
Заради актьорския състав се надявам да.продължи поне още 15 серии,но наистина след това ще е боза😊😊😊🕘🕘🕘👶👶👶

Общи условия

Активация на акаунт