Как тренирам - 21

• 66 159
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
Хм и аз така мисля.... по скоро е някаква форма на завист. Иначе специално за Ани, съдейки по менютата и, няма нищо маниашко, не е като да не яде, или пък да изключва групи храни, яде си тренира си и така.
Ние се храним основно с месо, зеленчуци, яйца, плодове, 20-30% свободно хранене предимно шоколад, пица, спагети. Тренираме си, не знам дали някой ни коментира. Преди когато бях 7 години си сингъл м/у първият и вторият мъж, съм чувала разни под хвърляния, че съм тренирала, защото съм била сама( с детето!?!) и хем съм имала време, хем да хвана някой мъж ха ха

# 106
На мен всички ми се радват, защото дълго време изглеждах много добре чрез тренировки и правлно хранене, и сега когато съм с доста килограми и обиколки екстра, виждат промяната и ме подкрепят. Знаят, че не ям месо, знаят, че не обичам групови тренировки тип Канго, Зумба и подобни, знаят че обичам да тичам сама, а не в компания и само ме подкрепят. Около мен никой почти не се занимава със спорт /освен съпругът ми/ и за това може би не ме гледат странно, а знаят че трябва да го правят и те, но все се оправдават.
Не знам как някой може да завижда, аз само се възхищавам!

От вчерашната тренирока на крака пак си имам мускулна треска, и съвсем леко в гърба.

# 107
Като казахте сладолед, да ви кажа как да си правите здравословен, но не по-малко вкусен. Купувате банани, обелвате и нарязвате на кръгчета, слагате в пликчета и замразявате. После вадите, блендирате, като може да добавите в различни количества:- боровинки, ягоди, малини. Готовата паста/крем, слагате в кутии и връщате във фризера. После сервирате като слагате по една топка с различните плодове. Лесно се работи с този” сладолед” и е много вкусен. При интерес ще добавям още рецепти.

# 108
  • Бургас/Пз
Момичета  Hug Hug Hug
Едва ли е точно завист, по-скоро едно такова вечно чудене - ама сега това защо не го ядеш, вземи си, знаеш ли колко е вкусно. Аз от години не ям никакви готови колбаси, под никаква форма - филета, пастърми, луканки, салами, шунки - просто не консумирам. Единствено може да ме изкуши домашно приготвен суджук или нещо такова, в което знам какво има. Еее ... и като се съберем някъде, и като почнат да ме подканят по хиляда пъти, направо супер много ме изнервят. А аз не ги ям не толкова заради това какво има вътре, а заради солта. Тая сол ми се отразява отвратително и затова не я консумирам. Същото е и с бялата захар и бялото брашно, ама на... боде им на хората в очите. Най- ми е любимо подмятането "ейййй ще живееш сто години"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 109
Същото е и с вегетарианството. Покажи им клип как се прави кренвирш и ги питай как я ядат тази пумия, после да те питат теб как не я ядеш. Кажи им, че Менделеевата таблица колкото и добре да е овкусена, не те изкушава.

# 110
Е то в кренвирша, най_малко  е месото, аз от колбасите ям домашен суджук и филе, за децата взимам от лидъл  детските кренвирши и салама със зелен етикет

# 111
Знам, че темата е за тренировките, но ако искате споделете как хората около вас гледат на тренировките и  храненето ви и получавате ли подмятания в тази насока.

О, подмятанията са неизбежни. От десетилетия ги получавам Simple Smile Първата жена с прилично тегло съм в рода си, съставен от "здрави българи и българки". Род, в който няма жена под 80 кг и мъж под 100-110 (среден ръст, нетрениращи - пази, Боже, какви тренировки, нали ходим на работа!)  и това се смята за правилно и редно. Започнах да внимавам за храната си в края на пубертета, когато от нормално момиченце изведнъж се закръглих стабилно и ми казаха - "ето, ти си си като нас, няма как да е иначе, всичко е до гени". Дааа, до гени... и до ядене на мусаката с 3 филии бял хляб Simple Smile
На 20 години се стабилизирах на 50 кг на ръст 164 и почти така съм си и днес - на 45, с две пораснали деца. Не престават да ме питат - абе, кво става с теб, няма ли да качиш малко?
Сега съм 53-54 кг, но със същите обиколки (вероятно заради силовите тренировки), все още се събирам и в абитуриентската, и в булчинската рокля.
Тренирам умерено и редовно, спазвам си здравословния режим на хранене и да - има хора, които ми казват, че това е "прекалено" и човек трябвало "да се отпуска" от време на време. Това, че често ям шоколад, почти всяка вечер пия вино и всъщност не се лишавам от нищо, не се брои за отпускане Simple Smile
Отдавна не обръщам внимание на подмятанията. В много случаи те са израз на зле прикрита завист или ниско самочувствие.

# 112
Интересно при мен няма подмятания, явно са много добронамерени всички около мен. Дори се опитват да ми подражават, но бързо им омръзва, губят интерес и си продължават по старому. Но като опитат нещо Зоново и са много "уау" с вкуса му и винаги искат рецептата.

# 113
  • Бургас/Пз
Вчера - 40 минути аеробика и 20 минути клекове и напади. Резултатът днес е мускулна труска на прасците. Толкова не съм скачала от студентските си години, но май нещо не ме кефи много. Инсанити ми допада повече. Днес ще почивам, утре - тежести във фитнеса, че вече взеха да ми липсват  Mr. Green

# 114
Подмятня  редовно Sunglasses
Все нещо от сорта на " вече имаш две деца , какво искаш от себе си и т.н."
Не обръщам внимание , преди ми
правеше някакви впечатления,вече не.
За днес ще има тренировка по Кросфит с ластици и съм се надъхла яко:Stuck Out Tongue Winking Eye

# 115
  • София
Днес се бях надъхала за крака
Обачеее, след като минах 5-6 км. пеша, не ми останаха сили Grin
Пък и май  и това си е добра тренировка... е, не е интервално кардио, но все пак...мисля,че се зачита за някакво кардио..
Утре-краката с тежести, както си му е реда Hands Muscle

Днес започнах Хром -пиколината, ще споделям дали има ефект
Още веднъж, благодаря за съветите Heart Exl

# 116
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние пък с мъжо имаме заигравка от типа-Оня отгоре не дава.Това е от времето,когато бях на 90 дневната.

# 117
  • Бургас/Пз
Днес съм на фитнес, нямам търпение..взеха да ми липсват тежестите. Напоследък каквото и да пробвам, накрая установявам, че тежестите най-ми харесват. Ще правя горна част  и корем  dance

Ще тренирам към 17ч и преди това към 16ч ще пия протеин. Според вас преуърка мога ли да го изпия заедно с протеина или по-добре след него. По време на тренировката пия БСАА, а след нея глутамина.

# 118
Днес съм на фитнес, нямам търпение..взеха да ми липсват тежестите. Напоследък каквото и да пробвам, накрая установявам, че тежестите най-ми харесват. Ще правя горна част  и корем  dance

Ще тренирам към 17ч и преди това към 16ч ще пия протеин. Според вас преуърка мога ли да го изпия заедно с протеина или по-добре след него. По време на тренировката пия БСАА, а след нея глутамина.

И аз съм на горна част + корем днес Simple Smile
На преуърка (ама че думичка!) ще му е рано с протеина. На опаковката пише да се взема 30-45 минути преди трен и аз мисля, че това е правилно. На протеина му трябва доста повече време да се разгради, а съставките на предтренировъчния коктейл се усвояват бързо.

# 119
  • Бургас/Пз
На преуърка (ама че думичка!) ще му е рано с протеина. На опаковката пише да се взема 30-45 минути преди трен и аз мисля, че това е правилно. На протеина му трябва доста повече време да се разгради, а съставките на предтренировъчния коктейл се усвояват бързо.
Благодаря, че се включи. Сега тъко пия протеина. След половин час ще изпия и преуърка и отивам да се потя  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт