Прием на ученици в първи клас в общинските училища - София - 4

• 66 193
  • 807
  •   1
Отговори
# 300
шантава калинка, напълно те разбирам,  извадили сте просто лош късмет да сте новодомци. Но и вие печелите от критерия за уседналост, защото той ще възпрепятства хората с фалшиви регистрации да ви изместят.
Как по-точно? Dizzy Face Според критерия уседналост новодомците имат равни шансове с измамниците.

Не мисля, че измамниците ще си правят този труд при положение, че съществува критерия за уседналост - все пак на вас нищо не ви струва, защото вие сте си там наистина, а на тях им струва усилия да намерят кой да ги запише, да му платят и т.н. Но аз на ваше място, ако не ми вземат детето, бих уговорила среща с ръководството и бих занесла в училището нот. акт за собственост.

# 301
Туй 133 руското ли е, че така се спряга? Хич не съм запозната, ама да взема да пусна и аз документи там.  Joy
Ако бяха приели и адм. район за критерий, то щеше да ни е в района. С тези мижави точки, с червен килим щяха да чакат сина ми Joy
Откакто скоро прочетох в една тема тук, че учениче в него ходи на частни уроци по езика, много съчувствам на всички пожелали го.

# 302
  • София
Че то и в 20то и 73то ходят на допълнителен немски, ама се избиват да живеят там.

Poppea, повярвай, ако някой иска детето му да учи в по-засукано училище(като тия двете по-горе), си сменя адреса много лесно. А ако вече го е направил заради по-голямо дете, то попада направо в 8.1 група.

# 303
  • Куциндрел
Туй 133 руското ли е, че така се спряга? Хич не съм запозната, ама да взема да пусна и аз документи там.  Joy
Ако бяха приели и адм. район за критерий, то щеше да ни е в района. С тези мижави точки, с червен килим щяха да чакат сина ми Joy
Откакто скоро прочетох в една тема тук, че учениче в него ходи на частни уроци по езика, много съчувствам на всички пожелали го.
Ний у нас имаме русофил, който е завършил руска детска градина, руско основно училище. Руският го знае почти кат руснЪк. А имаме и един семеен приятел руснак. Тъй че детето ще го учи дома. Laughing

# 304
Именно. Както вече споменах, училището ни по район е едно от желаните. Не вярвам изобщо да сигнат до 3-та група, където ние ще попадаме. Фалшификаторите не падат от небето.

# 305
Горкото детенце, не му се отдават езиците, обаче нали му е в района и са го набутали в него. И за такива несретни душици трябва да се помисли!

# 306
Горкото детенце, не му се отдават езиците, обаче нали му е в района и са го набутали в него. И за такива несретни душици трябва да се помисли!
Всъщност детенцето живее на половин туба бензин от училището.
Частните уроци за деца в начален стадий на обучение са извън личните ми разбирания. Началното образование има други цели.

# 307
  • София
Всъщност детенцето живее на половин туба бензин от училището.
Частните уроци за деца в начален стадий на обучение са извън личните ми разбирания. Началното образование има други цели.

И според мен. Всъщност, много повече държа на учителката, отколкото на училището.

# 308
Естествено, че детето живее на една туба бензин, все пак в центъра около Руското всички са с езикови умения по рождение. Иначе и аз не разбирам подобни ранни напъни, но темата не е за това.

Бе и аз държа повече на учителката, но донякъде и на съучениците. Както стана ясно съм расистка Rolling Eyes.

# 309
Lаdу Stаrdust, ти си бъди расистка, то по тая логика и аз съм, ама за мен си е важно детето да не е в циганско училище, пък да ми говори кой каквото ще. Да се интегрират на чужд гръб. Нито ща да чистя въшки вкъщи, нито да чистя речника на детето си от псувни, нито да му изчезват всекидневно пособия и дрехи (което се случва в тези училища, ама никой не говори публично, а гледа да се спаси поединично, че да не излезе расист, диксриминиращ и т.н.).

# 310
И ето още нещо интересно : http://dnes.dir.bg/news/uchilishte-dete-strah-chetvarto-26880305?nt=4  .
И моето детенце е имало инцидент вчера -било е изплашено от по-голямо дете в тоалетната ( той е на 6). То е ясно , че навсякъде може да се случи , и в най-елитното и в най-западналото училище .... но не искам , детето ми да ходи със страх на училище. За това и искам да имам избор - искам по-малко училище , с разминаващи се почивки с големите Simple Smile

# 311
  • Куциндрел
Лейди и аз си падам малко расиска, спокс.
Аз държа също на учтелката и най-вече да всява ред в класа.

# 312
Споко, този вариант изобщо не съществува. Ще си седи вкъщи и октомври-ноечври ще го тръсна в 133-то направо. Чиста работа!

# 313
  • София
Кръщелникът ми е във 2-ри клас, някъде към 15 деца са, като 3 от тях са циганчета. Нямат никакви проблеми с тях, но учителката им е много добра – няма псувни, няма проблеми с дисциплината. Имат проблем с майката на едното дете, българи, но такива може да се срещнат навсякъде.
За пореден път се убеждавам колко важна е учителката. Това ме притеснява – на кого ще попадне синът ми.

# 314
Естествено, че детето живее на една туба бензин, все пак в центъра около Руското всички са с езикови умения по рождение. Иначе и аз не разбирам подобни ранни напъни, но темата не е за това.

Бе и аз държа повече на учителката, но донякъде и на съучениците. Както стана ясно съм расистка Rolling Eyes.
И къде точно прочете, че е такава връзката? Ти репликира, че горкото дете от тези център е за окайване. Точно в това училище горките квартални деца са пренебрежимо малка бройка на фона на общата бройка. 
Един от най-добрите малки математици, които познавам си учи в кварталното му училище в Дружба. Абониран е за златни медали във всички състезания, в които участва.

Общи условия

Активация на акаунт