Къде да отседнем в Трявна? - тема 3

• 68 472
  • 536
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, х-л Чукара да не е в ремонт? С-мата й за резервации не ми показва свободни помещения за следващата година и така не мога да видя и цените. Бихте ли споделили ориентировъчни цени?

п.п. вече отключиха 2025 Wink

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:35 от kokopapa

# 481
Чукара не е в ремонт, но може би  няма свободни стаи. Звъннете на рецепция по-добре.

# 482
Добро утро! Момичета, издирвам актуален номер на хотел "Ралица". Може ли помощ?

# 483
  • Sofia

Това намерих.

# 484

Много, много благодаря!!!!

# 485
  • shumen
Монталбанка,хотел Ралица не знам дали е отворил.Две години знам,че не е работил.

# 486
В края на месец март трябваше да започнат работа след ремонт.

# 487
Актуална информация за хубави ресторанти в Трявна?

# 488
"Бирария Трявна". Задължително опитайте дегустационния сет от жива бира с различни вкусове. Храната е вкусна и досега не сме оставали разочаровани.

# 489
  • shumen
В "Бирария Трявна"храната е хубава,но много е бавно обслужването.На центъра до парка има и едно заведение с пици,но не се сещам как се казва и на ресторант Чукара храната е страхотна също.В болницата от стола също може да се взема храна за вкъщи и е хубава и на достъпни цени.

# 490
  • Sofia
На Чукара и двата ресторанта са топ, бонус са детската площадка, хубавия детски кът към горния ресторант и мини зоокъта. Старата лоза на старинната улица ми направи впечатление с интересно меню, ресторанта на хижа Бръшлян е освен с вкусна храна и с невероятна гледка

# 491
В "Бирария Трявна"храната е хубава,но много е бавно обслужването.На центъра до парка има и едно заведение с пици,но не се сещам как се казва и на ресторант Чукара храната е страхотна също.В болницата от стола също може да се взема храна за вкъщи и е хубава и на достъпни цени.
Как става храненето в стола на болницата с предварителна заявка или свободно?

# 492
  • Варна
В болницата храненето е с предварителна заявка. Лично за мен не е удобно, защото няма изкарано меню, поне до миналата година беше така, и трябва всеки ден сутринта да звъниш на един номер, да чакаш да ти кажат менюто и ти да запишеш какво искаш. Лично аз стигнах само до вземането на телефонния номер. Веднъж имаше свободно супа, вкусна беше.

# 493
  • shumen
В стола на болницата може и на свободно,но каквато храна остане до обяд.
Florida,меню имат от предния ден след обяд закачено на вратата откъм спешното.Може да звъннеш и на посочения телефон от сутринта и да запишеш храна.

# 494
Здравейте, търся къде да отседнем в Трявна да е близо до санаториума или поне сравнително за пешеходен преход дотам. Искам да има две отделни спални, пералня, интернет (тъй като ще работя оттам). Ако не е много близо до съответния санаториум как са такситата там, мога ли да разчитам, че ще има кой да ни закара сутринта за процедурите.

Общи условия

Активация на акаунт