Къде да отседнем в Трявна? - тема 3

• 65 890
  • 506
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Да, има такси с оператор, 067766080.

# 496
  • shumen
Teddy Bear,такси с оператор 067 766050.

# 497
Ние си вземахме храна от едно заведение срещу църквата, до един детски магазин. Но и закуската ни беше много обилна и имаше все нещо за хранене и за обяд

# 498
Кои забележителности да посетим в Трярна?

# 499
  • shumen
Mmm,ние последно ходихме в Славейковата къща.На моя му се хареса.Също и в Даскаловата къща.
Иначе ходихме с влака до Дряново и Дряновския манастир.

# 500
Всички музеи си струват. Освен гореспоменатите музея на иконите, музея на азиатско и африканско изкуство, музея на дърворезбата. Като купувате билети ви предлагат варианти. Освен това те са малки музеи и таксите не са кой знае какво

# 501
Mmm,ние последно ходихме в Славейковата къща.На моя му се хареса.Също и в Даскаловата къща.
Иначе ходихме с влака до Дряново и Дряновския манастир.

И аз мисля да отскочим до Дряновския манастир, но не съм гледала разписанията на влака и дали ще можем да отидем и да се върнем без преспиване.
В дряново има маршути за разходка някой да е обикалял и да даде инфо?

# 502
  • shumen
Ние бяхме на процедури в болницата сутринта и после бяхме свободни.Влак имаше удобен.Ние хванахме по обяд,слязохме на спирка Бачо Киро,отидохме до пещерата и я обиколихме и от там слязохме до Дряновския манастир и го разгледахме и се прибрахме пак с влака.

# 503
Ние бяхме на процедури в болницата сутринта и после бяхме свободни.Влак имаше удобен.Ние хванахме по обяд,слязохме на спирка Бачо Киро,отидохме до пещерата и я обиколихме и от там слязохме до Дряновския манастир и го разгледахме и се прибрахме пак с влака.
На какво разстояние пешеходно е като слязохте на спирка бачо киро до самата пещера? Дъщеря ми е на 5, а обмислям и баба й също да дойде.

# 504
  • shumen
Teddy Bear,не е много дълъг пътя от спирка Бачо Киро до пещерата и е равен.Ние бяхме с още една майка с две момчета близнаци на 7 години.Като слезете на спирка Бачо Киро се върви малко през една горичка и след това по едни стъпала и се излиза на равния път.В пещерата се влиза на кръгъл час мисля,че беше.

# 505
Здравейте, отворил ли е вече хотел "Ралица" отново? Някой посещавал ли го е вече?

# 506
Може ли актуална информация за хубав хотел с вкусна храна в Трявна?

Общи условия

Активация на акаунт