Къде да отседнем в Трявна? - тема 3

• 68 436
  • 536
  •   1
Отговори
# 510
  • shumen
В началото на Септември дали ще работи градския басейн?

# 511
  • Sofia
И идея си нямам. Ако е хубаво времето може и да работи.

# 512
Може водата да не е толкова топла вече, нощите са по- хладни. Аз не знаех че има градски басейн. Знаех само за Плачковци.

# 513
  • Sofia
Не е нещо уау басейна, но е чист и обновен. До стадиона е.Голям за плуване и детски с пързалка, по която пускат вода понякога и става като водна пързалка. Има барче с обичайните за басейн неща за хапване и пийване.
Вчера са водили децата на Балювата къща на Божковци. Малки басейнчета, но добре изглеждат.

# 514
  • shumen
РeacockLove,има градски.Аз съм водила детето на него,но сме ходили все края на Август досега.За Септември не знам работи ли.А този в Плачковци заради превоза ми е малко трудно.
Monadirs,в Балювата къща пускат ли външни лица и колко е входа?

# 515
  • Sofia
Може и по приятелска линия малко да са влезли моите хора, но има вход, което ми подсказва, че става и за външни. Но по снимките не е точно басейн, а по-скоро детски басейни. Не става за плуване. Потърсете в нета координати и питайте.

# 516
  • shumen
Monadirs,благодаря.А в хотел Сезони басейна някои знае ли дали работи?

# 517
  • Sofia
Допълвам за Балювата къща - има и голям басейн. Барче за напитки. За храна се ходи в ресторанта.

# 518
  • shumen
Monadirs,благодаря.
Ние след 2 седмици заминаваме на любимата ни Трявна.Утре ще звъня в детско и на д-р Станева,че днес взех направлиния за мен и детето.

# 519
И моите днес взеха направление и билет за влака. Пътуват в неделя.
Честно казано, не знам дали е от терапията или детето израства всички болести, но миналата година боледува май само веднъж сериозно.

# 520
  • shumen
PeacocLove,ние ще пътуваме другата на 1 или 2.09.с моя син.Твоя с кого ще е този път?
Аз направление взех,но билети още не сме.

# 521
  • Бургас
Честно казано, не знам дали е от терапията или детето израства всички болести, но миналата година боледува май само веднъж сериозно.
Това са и моите чуденки. Синът ми (8 г.) е с уголемена трета сливица и вечния сопол. Миналата година го водих два пъти за по десет дни в Сандански и о, чудо, първата спокойна зима от няколко насам. Не сме правили никакви процедури там, единствено разходки, и дали това, дали наистина изгради вече някакъв имунитет, но зимата определено беше различна.
След седмица заминаваме отново там, понеже така и не намерих приемлив вариант за настаняване в Трявна. А сме от Бургас и разстоянието не е никак малко.
Пожелавам на всички ви здраве! И ходенето до любимите Трявна и Сандански скоро да са готин навик, без лечебна цел!

# 522
  • Варна
Здравейте ,
Някой отсядал в х-л Комплимент ?
Имат ли климатици ?
В сайта им не намерих инфо , а на снимките не се виждат монтирани такива .

# 523
  • shumen
Валети,не сме отсядали,но мисля,че имат.

# 524
В сайта на хотела или в букинг е описано подробно какви са условията.

Общи условия

Активация на акаунт