На 33 сама ...

• 94 117
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 125
И защо провокирате човека? Още сеир в неподходящата тема!?

'Ми разказвайте си историите. Публиката ще коментира.

# 1 126
И защо провокирате човека? Още сеир в неподходящата тема!?

'Ми разказвайте си историите. Публиката ще коментира.

Именно. Сеир се иска тук !

# 1 127
Ох , какви сте любопитни. Човекът си го е написал- и той , улисан , е изпуснал момента за идеалната жена. Събрал се е с такава с деца , привързал се е , сега тя и той са разделили , а той обожава децата и. Съвсем поучителна история. И тъжна и реална.
Пожелавам му успех при нова връзка , личи си , че е чувствителен , аналитичен и свестен.
И аз му пожелавам успех и нова връзка, но на тези години за кога... предполагам е над 50, дори над 60.

# 1 128
Ох , какви сте любопитни. Човекът си го е написал- и той , улисан , е изпуснал момента за идеалната жена. Събрал се е с такава с деца , привързал се е , сега тя и той са разделили , а той обожава децата и. Съвсем поучителна история. И тъжна и реална.
Пожелавам му успех при нова връзка , личи си , че е чувствителен , аналитичен и свестен.
И аз му пожелавам успех и нова връзка, но на тези години за кога... предполагам е над 50, дори над 60.
Разсмя ме. Чак толкова мъдър не съм Blush

# 1 129
Е нали точно в тази тема се разбра, че мъжът на всяка възраст може да....се рефрешне.
Марто , добре си е темата , доста е поучителна. Никакво триене , който има яко дупе да пише в БГ-мама , да прочете тези 87 страници. И тогава да пише Joy
Джинджър е стоик.

# 1 130
Разсмя ме. Чак толкова мъдър не съм Blush
Е, какъв ти е проблема, след като не си на повече от 50?

# 1 131
Стан, каква жена търсиш? Какви са ти критериите?

# 1 132
Стан, каква жена търсиш? Какви са ти критериите?
Съвсем честно, нямам стереотип. Като че ли не съм си подготвил физически и духовни калъпи в които да измервам подходяща ли е или не

# 1 133
  • sofia
Айде бе, 50 годишните да мрат в самота Sweat Smile
Около мен има достатъчно примери на събрали се да живеят заедно след 50. Животът не свършва тогава. Ако питаш моя мъж, "само корема леко го издавал, че не е на 20" Satisfied Умрях да се хиля, ама така вярващо си го каза....

# 1 134
  • Наблизо
Айде бе, 50 годишните да мрат в самота Sweat Smile
Около мен има достатъчно примери на събрали се да живеят заедно след 50. Животът не свършва тогава. Ако питаш моя мъж, "само корема леко го издавал, че не е на 20" Satisfied Умрях да се хиля, ама така вярващо си го каза....
Ахаха много си вярват,да Grinning Те едни от най-хубавите връзки стават след 50 - няма натиск за деца,горе долу си се уредил в живота и ти е важно само хубавото прекарване с другия.

# 1 135
Здравей Ginger,

Аз съм в подобна ситуация. На 31г. след един неуспешен брак и сама в една чужда страна... Нямам приятели, нито много познати, защото моят съпруг не ми даваше да се социализирам или да излизам с други хора. Финансово съм напълно независима, изграждам кариера и уча постоянно за да се развивам.

Сега, съм сама, понякога чувствам се самотна или се страхувам, но пък от друга страна имам си спокойствие.  Опитвам малко по малко да си създам нови контакти, но не ми е лесно, защото не знам как или къде Smile

Не се притеснявай и не давай много зор, понякога е по-добре да си сама отколкото с грешните хора. Все пак надявам се и за двете ни, че най-доброто ни чака Sparkling Heart

# 1 136
Не знам защо, но по този пост останах с впечатлението, че мъжа се явява със стойност на гъба, четка за зъби или стар пуловер с изтъркани лакти.
С гъба и четка за зъби не бих ги сравнила, ама между мъжа и пуловера има куп общи неща - и в двата случая е важно от какъв материал е направен, какви са били уменията на плетачката и как си го стопанисваш. Едни са от качествена прежда, оплетени с много грижа и внимание и като ги изкарат на пазара, се разграбват още на редовната цена, а ако са и класическа кройка, при правилна употреба могат да изтраят 100 години без да ти омръзнат и да ти станат любимата дреха, но ако не се грижиш добре за пуловера си, центрофугираш го на високи обороти и го изстискваш безмилостно, скоро заминава на боклука, точно където вече се намират и пуловерите едноневки - интересни моделчета, но от лош материал и ушити набързо, които носиш един сезон и директно хвърляш, а после подменяш със следващ модел.
След качествените пуловери идват ширпотребата и тези второ качество, които я ще имат дефект в модела, я в изработката, тях ги купуват на намаленията, защото на редовна цена не са достатъчно привлекателни и клиентките все още се надяват да хванат нещо по-добро. Последни са втората употреба - боклукът за един, е съкровище за друг, но за да попаднеш на такова съкровище, трябва да преровиш купища вехтории.
пп: освен това е добре да си харесаш пуловер още в края на лятото, защото есента, когато ти потрябва, може вече изборът да е ограничен и да е по-трудно. А ако виждаш приятелките си да излизат навън, облечени с пуловери, пък на теб още не ти е студено, рискуваш съвсем премръзнеш и да вземеш нещо, което няма да ти харесва нито като модел, нито като цена, но просто друго да не е останало, а зимата по къс ръкав не се живее.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 14:49 от Янeчeк

# 1 137
С такова мислене се получава парцал, но не и мъж.

# 1 138
между мъжа и пуловера има куп общи неща -

А вълнения пуловер от баба, малко грубичък, но топъл и удобен, къде остана? Такива не се продават "на пазара"?

# 1 139
между мъжа и пуловера има куп общи неща -

А вълнения пуловер от баба, малко грубичък, но топъл и удобен, къде остана? Такива не се продават "на пазара"?
В миналото, където му е мястото, съвременните жени не обичат да им боцка на врата.

Общи условия

Активация на акаунт