На 33 сама ...

• 93 211
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Наблизо

Добре де , като / или ако/ , е надута , да се "спихне " ли Joy За нас няма значение каква е , аз и да я оценявам , няма да я вземам. По-хубаво човек малко да се надценява , отколтото да се подценява. Защото хищниците това и чакат- да те доминират. По-добре да остане сама и със съзнанието ,че не е направила фатални компромиси , отколкото да направи някой нелеп избор, отчаяна и самоподценена. Според мен , де.
Важното е в такъв случай,да приеме че може и да остане сама или по-скоро да си подмине фертилната възраст.Нищо лошо в претенциите,когато можеш да си приемеш евентуалните последствия.

# 1 246

Например, и сред мъжете, и сред жените тук има такива, които смятат, че авторката е надута ..... с липса на реална и трезва представа за себе си. Аз съм от тях.

От 6 страници не беше го казвал ! Чак се притесних Satisfied

# 1 247
Това беше наистина забавно. Семейно четене на форума с даване на негативни примерни извадки. Чунким в реалността са малко достойните за (не)подражание и цветни примери.

Само дано някой ден наследникът не пусне анонимна тема със същото питане. Наскоро един младеж се чудеше къде да си намери гадже. А, да, Пламката. Пламкааа, яла тука майка, яла да проч'теш и да се поучиш!  Па може и с Джинджърчето да се харесате Wink

Кобилкин обаче изчезна някъде. Можеше да каже и той нещо я за пуловерите, я за преходьи в горе Simple Smile

# 1 248
Пламката си е за Хвърчащата метла, тя му каза, че е хубав Simple Smile Имат бъдеще Simple Smile

# 1 249
Кой е Кобилкин? Grinning

Иначе вярно, Пламката търсеше нещо подобно, ама Пламката иска жена му да е до 160 см висока. Джинджъра може и да е по-висока щом краката й са 2 метра. Grinning

# 1 250
Да бе Гугълче, за това Хвърчащата е 160см 40кг след предколедните пости, сега може да е наддала, но пак пости дойдоха. Малко е кльощавичка, ама ... за Пламката е перфектна Simple Smile

# 1 251
Вчера като отговарях на други, забравих да поздравя авторката за смелостта, балансираността, и убеден съм, за усмивката с която чете тия близо 100 страници какво ли не.
С една романтична песен в която се пее как някой намира някого.

# 1 252
Вчера като отговарях на други, забравих да поздравя авторката за смелостта, балансираността, и убеден съм, за усмивката с която чете тия близо 100 страници какво ли не.

Благодаря !

# 1 253
А всъщност по подразбиране всяко човешко същество, независимо от пола, заслужава уважение - до доказване на противното.
Следва да му се зачитат правата - докато не погази отговорностите си. Получава и учтиво отношение, което всеки човек дължи на самоуважението си. Също така добронамерено такова. До момента, когато не реши да се прояви като заплаха. Но уважение - когато заслужи.
И откъде си сигурен, че доброто за теб ще бъде добро и за сина ти? Сигурен ли си, че той трябва да хареса същия тип жена като теб - т.е. трябва да е същата като мама?!
Показвам му моето мнение кое е добро. Да се потруди да си изгради собствено. Не съм казал да търси като мама, а че далеч не всички заслужават същото отношение.
Ако му дадеш добри морални ценности той сам ще знае да оцени дали даден човек (мъж или жена) е стойностен, няма да има нужда да го караш да чете бг-мама .
Доброто разбиране на теорията се подпомага от практическите примери. Би било по-добре да са наживо, но е далеч и се налага прилагането на дистанционни и виртуални форми.

А и аз като страничен наблюдател видях не по-малко злоба и номерца от мъжката част от спорещите,
Разбира се, че е така. Но както вървят нещата си пада по жени, а не по мъже Simple Smile Оттам и акцента.

# 1 254

Еми е това е, направи деня ми, дето се вика. Имало мъже още Relaxed

# 1 255
Ezhko, аз не съм съгласна с теб. Може да съм голяма бяла птица, но аз подхождам с много добро отношение към всички хора, дори да не са ми първи приятели и дори в някои случаи да имаме търкания. Трябва някой наистина да се е отнесъл много лошо и неуважително към мен, за да сменя тона. Това и към мъже, и към жени. Не харесвам хора, които чакат да направиш нещо специфично, за да им заслужиш уважението. Досега с този подход към хората съм получавала предимно същото.

# 1 256
  • Наблизо
Ezhko, аз не съм съгласна с теб. Може да съм голяма бяла птица, но аз подхождам с много добро отношение към всички хора, дори да не са ми първи приятели и дори в някои случаи да имаме търкания. Трябва някой наистина да се е отнесъл много лошо и неуважително към мен, за да сменя тона. Това и към мъже, и към жени. Не харесвам хора, които чакат да направиш нещо специфично, за да им заслужиш уважението. Досега с този подход към хората съм получавала предимно същото.
Ежко е един същински Сталин.Виновен до доказване на противното.Звучи много тъжно как се отнася към децата си и към жена си - колко ли трябва да се ''превивят'' че да си заслужат добро отношение.

# 1 257
По-скоро:

Гугълче - възпитано и добронамерено отношение не е същото като уважение.

Джинджифил - не мисля, че се повтарям по тази причина.

# 1 258
  • MI
Скрит текст:
А всъщност по подразбиране всяко човешко същество, независимо от пола, заслужава уважение - до доказване на противното.
Следва да му се зачитат правата - докато не погази отговорностите си. Получава и учтиво отношение, което всеки човек дължи на самоуважението си. Също така добронамерено такова. До момента, когато не реши да се прояви като заплаха. Но уважение - когато заслужи.
И откъде си сигурен, че доброто за теб ще бъде добро и за сина ти? Сигурен ли си, че той трябва да хареса същия тип жена като теб - т.е. трябва да е същата като мама?!
Показвам му моето мнение кое е добро. Да се потруди да си изгради собствено. Не съм казал да търси като мама, а че далеч не всички заслужават същото отношение.
Ако му дадеш добри морални ценности той сам ще знае да оцени дали даден човек (мъж или жена) е стойностен, няма да има нужда да го караш да чете бг-мама .
Доброто разбиране на теорията се подпомага от практическите примери. Би било по-добре да са наживо, но е далеч и се налага прилагането на дистанционни и виртуални форми.

А и аз като страничен наблюдател видях не по-малко злоба и номерца от мъжката част от спорещите,
Разбира се, че е така. Но както вървят нещата си пада по жени, а не по мъже Simple Smile Оттам и акцента.
Не съм съгласна, уважението и доброто отношение са до доказване на противното. А възпитаното отношение - и след това. Тези неща са от уважение към теб самия, чак след това и към другите. И все пак ти си баща - колкото и да повтаряш че е самостоятелен индивид сина ти, ти си му ролеви модел до голяма степен. Така че трудно си представям как ще се разграничи до толкова от твоите съвети. Освен ако не е на 18, но се съмнявам.

А теорията както я наричаш ти, т.е. базата, са добрите морални ценности, другото е ненужно и вредно. Той още няма опита да прецени кое е истина, кое е преувеличение, кое - цинизъм и кое - ирония или сарказъм. И просто ще стигне до по-лесния извод като милиони други мъже - или светица, или курва. С всички лоши последствия от това.

Стига де, Карла Бруни... Flushed

# 1 259
Чета от вчера темата и мислех да не коментирам, защото според мен авторката няма голяма нужда от съвети. Но не мога да се сдържа да не дам съвет на Ежко - вместо да учиш горкия ти син да не уважава жените, щото не са като мама (и да му създадеш сериозни психологически проблеми), вземи му покажи мъжките постове и му обясни че са в графата 'не правете като тях за да не станете за смях'. По-голяма услуга е му направиш. Че колко трагични резултати от възпитание като твоето съм виждала, идея си нямаш - слава Богу  само в ролята на познат, приятел, роднина. Всъщност в темата само един участник от мъжете изглежда нормален, засега. При жените процентът е много по-голям.

Само да питам пак ти ли, Ежко, беше организирал семейно четене на друга тема или има и други със същата патология?

Да оправдая себе си, все пак съм от мъжете коментиращи тази тема. Лично аз не бих дал на детето си себе си за пример.

Общи условия

Активация на акаунт