На 33 сама ...

• 93 115
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 390
човек и в НЙ да живее, може да не срещне подходящия.... ми то в големите градове дори е по-трудно.... ти в опитите си да прехвърлиш отговорността за връзковото си фиаско върху всичко друго, освен себе си, не знам докъде ще стигнеш....? може и метеорологията и климатичните характеристики на България да намесиш.

Обаче, познай... милиони жени точно при тези средни температури и този среден брой дъждовни дни годишно и тази средна относителна влажност в София, Пловдив, Варна, СЗ и Русе намериха "правилния". Значи?

Какво целиш с това?

Публично разобличение? Авторката да си разкъса дрехите? Ставаш смешен.

# 391
Ако се сещате за темата за бързите срещи - авторката ѝ за няколко месеца срещна мъж (макар и вероятно не на бърза среща) и се омъжи. Пълно е със свободни мъже и жени на 30+, просто наистина трябва по някакъв начин да се запознават помежду си.

Коя е? Simple Smile аз съм резервиран фен на спийдейтинга, забавно е Simple Smile

# 392

Обаче, познай... милиони жени точно при тези средни температури и този среден брой дъждовни дни годишно и тази средна относителна влажност в София, Пловдив, Варна, СЗ и Русе намериха "правилния". Значи?

Значи и тя е вероятно да намери, няма нужда от прекален песимизъм. Има хора, дето ще потвърдят, че и на 90 кила живо тегло са намерили.

# 393
Изобщо нямам желанието да прехвърлям отговорността за собствения си живот върху някой друг ! И това не са ,,оправдания,, а ,,факти,, . И представи си,че години наред и аз съм била от тия можещите,на които нищо не им пречи ? А на теб каква ти е гаранцията колко дълго ще говориш от тяхно име ?
И след като в крайна сметка си решила,че проблемът е изцяло в мен ( макар предполагам скоро да не си се сблъсквала с този проблем ) хайде наречи с истински имена какво според теб ми има ? Сигурна съм,че можеш да ме определиш 😁

# 394
И в 21, и в 1, и в 31 век външният вид е важен. Щото примерно не искаш грозни дечица. Защото животът се живее по-лесно, когато си хубав, а не приличаш на жаба. Женската хубост си е поезия, защо да се лишаваме?

# 395

Коя е? Simple Smile аз съм резервиран фен на спийдейтинга, забавно е Simple Smile

Авторката пише и в тази тема, иначе темата е това:

http://old.bg-mamma.com/?topic=914335

# 396
Не било оправдания, то било факти... "ми някои хора дори в НЙ не си намират половинка.... и в големия град даже може да е по-трудно".

Само на мен ли това ми звучи като оправдания? И то яко нелепи. Ако съм само аз, ок. Ще призная, че греша.

# 397
Въобще не е оправдание, а е факт. В големият град, хеле пък НЙ, е много трудно на 30+ да срещнеш който и да било.

Сирена, едно пиленце ми подсказва, че nofelet далеч няма да ти хареса снимката от стария профил. Или която и да била друга.

# 398
Не било оправдания, то било факти... "ми някои хора дори в НЙ не си намират половинка.... и в големия град даже може да е по-трудно".

Само на мен ли това ми звучи като оправдания? И то яко нелепи. Ако съм само аз, ок. Ще призная, че греша.

Ма ти сериозно подхвана другарския съд. Много се вживяваш, може би доста си бил отхвърлен преди да срещнеш "правилната" и сега си връщаш на момичето с темата.
Джинджър е писала да иска съвет, не да й се начука канчето колко не става.
Не прилича на мъж това писане тука дето го драскаш.

# 399
Бих посъветвала авторката да поиска ключ.

# 400
И според мен е възможно авторката да няма реална преценка за себе си и изискванията да са прекалено високи. Нали за това се нарича самозаблуда, защото сам не можеш да се прецениш.

Или си е нормално момиче, но е по-скоро пасивна и чака нея да я забележат. Подходящите мъже не са само по "събития", а си се разхождат навсякъде, но по някаква причина тя не може или не иска да се запознае с тях. Ако си сам на 35, да със сигурност си в Тиндър. Според мен решението е интернет и много срещи, а не да чакаш случайността.

# 401
Просто Джинджър да не обръща внимание на разни тъпотии, а да отсее каквото и е нужно от темата. На нейно място това би ми било:
1. Стратегия за разширяване на кръга. Няма да е особено комфортно, но всичко хубаво се ражда извън зоната на комфорта.
2. Ясна представа какво иска
3. План за здравна култура и профилактика, в частност репродуктивна.

И успех!

# 402
Между другото, ако в НЙ и "големите градове" е толкова "трудно" за жените 33+ да си намерят половинка, то пробвай на село.

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 11:55 от bubanka

# 403
Просто и аз, и Сирена сме гледали достатъчно пъти филма "не мога да намеря правилния". И като го изгледаш достатъчно пъти, ginger-ите на света ти стават ясни от първа буква.

Няма да стане със салса и зумба, нито с широк кръг, авторке. Щото там ще намериш пак "разни" мъже и те няма да ти дадат "нужното".

В теб е промяната. Под похлупака. Там трябва да ръчнеш механизма. И ще ти потръгне. Инак, все от пусто в празно...

# 404
А, да, на село и в малък град е къде-къде по-лесно една жена да срещне мъж, отколкото в големите градове. Просто избира от наличните свободни, които не мигрирали в големия град, не са 70+ годишни вдовци, не са тежки алкохолици или близки роднини и воала - останали двама-трима, между които е супер лесно да се избере.

Общи условия

Активация на акаунт