На 33 сама ...

• 93 358
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 900
и се започва с претенциите към жените, а не виждат какво предлагат насреща.

Да си вкарам аз пак главата в устата на змея....

То ясно стана, че ние сме от черни по-черни тука във форума, а и както разбирам в България, в чужбина били по-готини. Но явно има все пак някои, дали малцина тук в България, дали в чужбина, който го "предлага" това, което го търсите. А жените в днешно време какво точно предлагате, че да ви "вземе" някой? Защото мен ми се губи нещо...

# 901
Аз само ще кажа, че ако часовникът много затиктака, може доста да се свият материалните претенции. Едно дете все ще изгледаш - то и за повече няма да има време. Може и да не е в палат, пък и ако си на 33+, би трябвало вече да си опитна и да може и сама да се справиш с 1 дете.

Е, не да е съвсем развейпрах или да играе хазарт и да има пороци, но може да се примирите, че няма да е от приятно подплатените с пари и ще трябва малко да си правите сметката.

# 902
Кукумицинка, моята среда е многостранна.

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 16:44 от Анонимен

# 903
Контеса, не са такива всички. Simple Smile А аз подозирам, че и тия се коркат (не съм сигурна дали ползвам думата правилно, от кукумицинка я научих  Grinning ), а в реала са кротанчовци.

Искрените, готини, щедри, свестни и истински добри мъже са на изчезване. Също както и жените.

Това е факт.

Факт е, също като следствието му : оплаквачите и оплаквачките се увеличават.

То за да си оплаквач/оплаквачка не ти е нужна конкретна причина.
Обикновено такива хора винаги си намират такава.

# 904
И аз само ще кажа Simple Smile  Wink
 като съпреживял подобно на авторката (разведен да се чете), че почнеш ли да правиш компромиси, няма свършване. Този, за когото ги правиш почва да ги приема като подразбиращи се и да ти кряска как си му бил длъжен и отговорен.
Та да се оглежда, ама и да си прави сметката авторката.
И събота вечер е, да излезе някъде. Аз я оставям - в добрите ръце на форума - на един концерт ще ида тази вечер.

# 905
  • Наблизо
и се започва с претенциите към жените, а не виждат какво предлагат насреща.

То ясно стана, че ние сме от черни по-черни тука във форума, а и както разбирам в България, в чужбина били по-готини. Но явно има все пак някои, дали малцина тук в България, дали в чужбина, който го "предлага" това, което го търсите. А жените в днешно време какво точно предлагате, че да ви "вземе" някой? Защото мен ми се губи нещо...
Спокойно,в чужбина не са по-добре.И там има завистливи,биещи,такива които изневеряват,които нямат пари и т.н.То ако не беше така,нямаше да има тази вълна на национализма,която се надига.
Второ - ние от Източна Европа си имаме репутация.Може да си супер-дупер прекрасна,но много си имат едно на ум.Затова и смятам съвета да си търси млад и богат чужденец за ужасен.Една жена,особено над 30тте как би изглеждала в очите на някого,отделно от България,освен като типичната златотърсачка от изтока,която си търси лесен билет за чужбината.Пък ти върви обяснявай,че нямаш сестра.Отделно че не са по-добри - същите са си като в България,просто уж с повече пари...но за българския стандарт,ако не е осъден да плаща космическа издръжка на бивша жена например.

# 906
Lyam, (някъде мернах мнение, но ще те перефразирам)а вие какво предлагате... аз попитах  Коцко  и други опити направих да приветствам у присъстващите мъже да кажат те какво търсят.
И не питам, за да се заяждам, а защото е полезно хората да си сверят часовника и да видят кой къде бърка.
ПС надявам се отговора(ако има такъв) да не е свирки и мусака.

# 907
Няколко мъже отговорихме, връщай се да четеш.

# 908
Не е Lyam, аз съм. На тоя етап нищо не търся. Просто ми стана интересно, защото чета темата, четох разни други теми в тоя форум и взех да се чудя... само чета какво не предлагате, ето сега ти казваш "свирки и мусака" не предлагате. Какво предлагате...

# 909
Погледнато реално - никой нищо не предлага. Нито мъжете,нито жените.
Сещам се за 2-3 неща но до там.
А иначе може да се говори много за търсенето и предлагането и в двете посоки.

# 910
Това, което предлагаме, зависи и от мъжа. За да се реализираме, трябва партньор. Както се казва, предлага се ферари, от теб зависи да не го караш на втора скорост.

Аз съм си аз, но вторият ми мъж някак успява да получи от мен доста повече, отколкото първият, във всякакви аспекти. Ама защото и той дава. Няма такъв филм аз да се въртя на пета и да се чудя как да угодя, защото някой искал да предлагам нещо си.

Предлагането е според мъжа, вече го казах.

# 911
Има един тип мъже- честолюбив, наранен. Ако ги срещнеш, не трябва да им се връзваш, ами най-добре да ги претрепеш, да не се мъчат в тоя гаден свят с тия гадни жени.

# 912
оффф, пак се почва с поясненията. DonJon, както съм написала, въпроса не съм го отправила САМО за лично потребление.
mvrht, ПС беше, че се надявах да има по-детайлен отговор, защото секс и ядене- с лопата да ги ринеш, пък ей го на - самотници( да не се разграничава по пол).
Сирена, и аз виждам, че в различните си връзки мъжете "изваждат" различни качества у мен(понякога дори аз съм се изненадвала, че ги притежавам).

# 913
Авторке, малко филми си гледала.
Гледай Топ гън, 9 1/2, Аферата на Томас Краун, Балът на чудовището, Дневникът на Бриджит Джоунс, Ах, тази Мери, Първичен инстинкт, Сливър, Диаболично, Клъцни срежи  и т.н и пак пусни нова тема.
 П.С. В никакъв случай не гледай "сивите " тъпи филми.

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 00:45 от Анонимен

# 914
Ама какъв отговор oчакваш от мен, аз го задавам въпроса... Simple Smile Аз дори пак ти отговорих - нищо не търся.
И нещо не те разбирам наистина ... хем гордо заявяваш, че "свирки и мусака" не предлагате, ще кажеш са някаква дефицитна стока, хем сама казваш и явно осъзнаваш, че не са, ами точно обратното - с лопата да ги ринеш.

Общи условия

Активация на акаунт