На 33 сама ...

• 93 118
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 315
Не че нещо, но е напълно възможно да има щастливо семейство, в което всеки си има абс. различно меню. Наскоро например открих, че ако на мен една храна ми е много вкусна, то има над 90% вероятност да не се хареса на мъжа ми, и обратно - аз не полудявам по неговите любими храни.

# 316
Авторке, дай няколко снимки и аз, бгтатко, донджон и манекена за около 5 минути ще ти кажем какъв ти е проблемът. Сериозно говоря. Ще ти помогнем повече отколкото милиардите думи, изписани тук от началото на темата Wink

# 317
Авторке, дай няколко снимки и аз, бгтатко, донджон и манекена за около 5 минути ще ти кажем какъв ти е проблемът. Сериозно говоря. Ще ти помогнем повече отколкото милиардите думи, изписани тук от началото на темата Wink

По-добре кратко видео - визитка. Снимките много спестяват.

# 318
Да, и така става. Голямо умуване тук... Много сложна я изкарвате играта. Мъжете се влюбваме с очите. Единственото, което жените трябва да правите, е да се позиционирате добре, да имате външен вид, излъчващ доброта, уравновесеност и топлина, и просто да избирате от появилите се кандидати.

Не се появяват? Проблем с въшния вид и езика на тялото.
Появяват се все идиоти? Проблем с външния вид и езика на тялото.

----------
Моля "външен вид" да се чете не просто като биологични характеристики, а в по-широкия смисъл на думата. Иначе казано "естествен чар" - усмивка, коса, жестове, мимики, иска в очите и т.н. онези магически неща, които карат мъжете да правят глупости...

# 319
Няма какво да се залъгвате, куку-то е права, болшинството мъже харесват слаби жени. Това е факт.

Познавам повече щастливи пухкавелки, от колкото слаби, стройни и поддържани жени. newsm78

Зависи как са слаби, стройни и поддържани. Ако е с някакви безумия и глад, сигурно си права, но има предоволно много жени, които си поддържат фигурата със спорт, активен живот и режим (не диета, а режим), които си се чувстват много добре.

Друг е въпроса, че темата изобщо не е до килограми и не виждам защо трябваше да се включва спор дебели vs слаби при положение, че няма нищо общо с авторката и нейния проблем.

# 320
Да, и така става. Голямо умуване тук... Много сложна я изкарвате играта. Мъжете се влюбваме с очите. Единственото, което жените трябва да правите, е да се позиционирате добре, да имате външен вид, излъчващ доброта, уравновесеност и топлина, и просто да избирате от появилите се кандидати.

Не се появяват? Проблем с въшния вид и езика на тялото.
Появяват се все идиоти? Проблем с външния вид и езика на тялото.

----------
Моля "външен вид" да се чете не просто като биологични характеристики, а в по-широкия смисъл на думата. Иначе казано "естествен чар" - усмивка, коса, жестове, мимики, иска в очите и т.н. онези магически неща, които карат мъжете да правят глупости...

Този път си много прав.

# 321
  • Наблизо

Зависи как са слаби, стройни и поддържани. Ако е с някакви безумия и глад, сигурно си права, но има предоволно много жени, които си поддържат фигурата със спорт, активен живот и режим (не диета, а режим), които си се чувстват много добре.

Друг е въпроса, че темата изобщо не е до килограми и не виждам защо трябваше да се включва спор дебели vs слаби при положение, че няма нищо общо с авторката и нейния проблем.
Защото Кукимицинка е в ПМС и пак е решила да се заяжда с мен.То не беше ''дебела и грозна си.пък ако не си - през бременността 100 процента ще станеш и мъжа ти ще те остави''.

Изобщо не е до каква ти е формата на тялото или колко си висок.Разбира се,всеки си има предпочитания,но накрая остава Човека,а не външния вид.Както казва Телефона - до излъчване и усещане си е.Има много красиви хора,по стандартите на списанията и не могат да завъртят сериозна връзка,както и дори откровено грозни,но обичани и в щастлива връзка.

# 322
Аз изобщо не го мисля сериозно това за дебелите, грозните и пр. жени. Илюстрирах клише, което е точно такова клише като споделените в темата. Иначе всички сигурно познават щастливо обвързани и грозни, и дебели жени/мъже, и добре изглеждащи, които са сами. Ама е много силно клише, точно както и клишето за отчаяните 30-годишни. Сещам се, че в една тема потребителка беше поставила снимка на грозна според нея жена и се беше изцепила, че тая сигурно няма кой да я оправя. А жената, не стига, че беше вече починала, ами е имала до момента на смъртта си брак от няколко десетилетия, обичащи я деца и внуци.

п.п. На мен, честно казано, в общия случай ми е трудно да направя разлика визуално между 25 и 30-годишна.

# 323
п.п. На мен, честно казано, в общия случай ми е трудно да направя разлика визуално между 25 и 30-годишна.
На мен също.
Особено като се включат разни индивидуални фактори, идващи от генетиката.

# 324
Съвсем честно казано от моите познати с най-щастливи бракове повечето са много грозни. Или поне единия от двамата. Даже почти винаги това е жената. Така че...

# 325
Този път си много прав.
И аз подрепям мнението му. Само ще си позволя да уточня, че мъжете харесваме красиви жени, но не се впечатляваме от кукленската красота, жената трябва да е весела, активна и да има чар/излъчване. Това само за да не се чудите защо красивите мъже си избират не чак толкова красиви жени. Живеца е много по-важен от външната красота.

# 326
Защото Кукимицинка е в ПМС и пак е решила да се заяжда с мен.То не беше ''дебела и грозна си.пък ако не си - през бременността 100 процента ще станеш и мъжа ти ще те остави''.

Изобщо не е до каква ти е формата на тялото или колко си висок.Разбира се,всеки си има предпочитания,но накрая остава Човека,а не външния вид.Както казва Телефона - до излъчване и усещане си е.Има много красиви хора,по стандартите на списанията и не могат да завъртят сериозна връзка,както и дори откровено грозни,но обичани и в щастлива връзка.

Аз не те знам грозна ли си, в смисъл на черти на лицето, само за дебелото знам. Но при положение, че на 20 не можеш да задържиш фигура без диета и трудно си контролираш апетита, накъмто 30, по време и след бременност ще ти е още по-трудно, дори и да не ти се прецака някоя жлеза.

# 327
И с двамата мъже съм напълно съгласна.. Peace

# 328
  • Наблизо

Аз не те знам грозна ли си, в смисъл на черти на лицето, само за дебелото знам. Но при положение, че на 20 не можеш да задържиш фигура без диета и трудно си контролираш апетита, накъмто 30, по време и след бременност ще ти е още по-трудно, дори и да не ти се прецака някоя жлеза.
Квазимодо съм направо,но 350 килограмовата му версия Wink Мъжът ми ще се е застрелял дотогава,то това търпи ли се??Да си кажа,сляп и глух е,без ръце.Ще му е трудно да се застреля обаче при това положение.
И с двамата мъже съм напълно съгласна.. Peace
И аз съм съгласна с мъжете.

# 329
Удовлетворена в себе си, в мир със себе си, харесваща се, доволна, щастлива. Всичкото това се излъчва. Както и другото.  Затова е добре човек да си доставя радост.

Общи условия

Активация на акаунт