На 33 сама ...

• 94 259
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 540
Когато се запознавах със сегашния си мъж, не му дадох телефона си, поисках му името и го намерих във Фейсбук. Чак след като видях, че профилът му е от нормалните, тоест почти неактивен, продължихме с други видове комуникация.

# 541
basila, нито съм пресметлива,нито темерут 🙂 Пак опираме,че всичко си е до човека.Аз пък нямам кой знае колко хубави впечатления от 1 мъж стрелец. Но това са ....единични извадки и не бива да сме предубедени.

# 542
Точно така, до човек е. Съгласна съм. Ако гледахме зодиите, аз изобщо не трябваше да съм във връзка, нито толкова дълга, нито успешна.
Е Стрелците ви водят доста комуникативни, душата на компанията, бързо ви омръзва всичко, обичате разнообразие и стимули. Simple Smile

# 543
Джинджър, значи, да не се хваля сама, но фактите говорят за себе си. Миналата година работих на едно място и имах млада служителка, бяхме само 3ма екип, та си станахме близки. Момиче на 26, много красиво, абе прекрасно и имаше едно 20 апп-а, от които само на идиоти попадаше. През обедната почивка всеки ден и бях app dating coach и за 2 месеца почнаха да и пишат само лекари, адвокати и някви готини програмисти. Вярно, че имаше хубав снимков материал за работа, ноооо другото и беше трагедия. Последно преди да си тръгна имаше гадже от 4 месеца, с който въобще и диктувах какво да му пише 2 седмици. Та, не че нещо, но!!! Няма да ти взема много скъпо Wink
Трябва да отвориш консултантска агенция, защото и аз само на идиоти попадах. Не че и аз си нямам недостатъци де, ама работя върху тях... положението ми е "сетила се Мара да се побара" Simple Smile

# 544
basila, нито съм пресметлива,нито темерут 🙂 Пак опираме,че всичко си е до човека.Аз пък нямам кой знае колко хубави впечатления от 1 мъж стрелец. Но това са ....единични извадки и не бива да сме предубедени.

Ама звучиш все едно насила те кара някой, там са боклуци, другаде интриганти, ами давала съм им шансове ... Толкова изморено, измъчено, не ти се занимава.

# 545
Когато бях мома се ползваше OKCupid. Повече ставаше за лафче, защото действително тамошната аудитория са малко по-интелигентни от висящите по БГ сайтовете за запознанства. За сериозни връзки обаче беше нужно да се внимава, защото повечето бяха чужденци дошли временно по работа, които не търсеха и съответно не предлагаха нищо сериозно, а българите бяха масово кръшкачи. Сега не знам как е положението там, може пък да става.
Въпреки това, аз съм скептична към разните онлайн запознанства. Ако има нужда от външно подпомагане, бих посъветвала да се ползват услугите на агенция за запознанства. Една бивша колежка така се омъжи наскоро, хем тя имаше изричното изискване каднидатът да е доста заможен, което вероятно дори е затруднило нещата.

# 546
И аз ахнах на тортичките на Елена, супер са!

Кога успяхте и фейсовете да си намерите, ей, това бг-мама е като ЦРУ, но без мотаенето и административните забавяния. Grinning

На мен фейсбук ми изглежда по-безопасно мястото за търсене на половинка въпреки, че не е толкова директен. Там можеш да си съставиш по-пълна картина за човека, а и все някой от приятелите ти го познава, т.е вероятността да е пълен психопат е по-малка. В тиндъроподобните почти всички пишат "zdr kvo pr" или някой по-лигав коментар колко си красива, последван от разни по-директни покани. Нямаш идея с кого (или с какво) си пишеш.

Ходила съм на 2-3 срещи от сайтове за запознанства и всеки път е било огромно разочарование. Хем съм си писала с тях, харесала съм ги по нещо, но в реалността - мех. Може би не съм имала стратегията на Елена да ми пишат лекари и адвокати. Grinning

# 547
  • Сф
Не бих търсила целенасочено сайтове за запознанства.Не знам как е сега, но за мен предимно младежи и хора с дефицити ще срещнеш.Не че не може да намериш сродна душа, но за мен времената на ай си кю, мирка и не знам още кво, безвъзвратно са отминали. По с коро в групи по интереси, по фейса., форуми по хобита...по ще срещнеш читав някой.Няма как да почнеш по външен вид като начален критерий.
и някакви писаници- то сигурно всеки е с чувство за хумор, отговорен, разбиращ..бр..тръпки ме побиват.Така и не разбрахме твоите хобита, интереси, дори и професионални..В този кръг търси.
Чувала съм че има групи за походи например.Сега, ако хобито ти е да четеш или бродираш, със сигурност имаш приятелки с други по- дейни хобита, смени малко средата, увеличи кръгозора..Това с търсенето и създаването на с-во и деца ще дойде в последствие, недей така плаши хората още в началото. Забавлявай се, не се фиксирай- перфектни хора няма.Ти искаш следващия да е такъв, но бъди м алко по-отворена към отношения, не по избор от каталог.

# 548
Дами и господа, представям на вашето внимание подфорум Спортуващи. За пореден път ще посъкратя текущата тема. Simple Smile

# 549
Мартинчо, а как си с коса?
Вярно, че съм от старата генерация и много не я разбирам тази мода сред мъжете да изглеждат като току-що излезли от затвора, ама и на много от тях не им отива. Пък и мутренските времена не отминаха ли вече?
Една хубава прическа може да отличи един мъж в морето от бръснати глави и да привлече вниманието на тази, която търси.
Предлагам идея само...  Peace

# 550
Тури очилата Кака, доста е разредил отгоре, бръснат е по-добре.

# 551
Хипотеза: за БГ мачото наличието и на сантиметър коса води до риск да го помислят за гей.

# 552
Баш. Wink Оредя ливадата, започна да свети темето и реших проблема генерално. За мен е по-добре така, а и нямам притеснения. Wink Черепа ми е сравнително правилен и не е супер зле положението. 😂

# 553
  • Наблизо
Пф..това ми е много анти,без коса.Обичам аз да пипам и да прокарвам пръсти.
Мартине,ако искаш мацка по-така  от Златките и чалга певиците,дай го по-артистично на визия.

# 554
Не че нещо, ама е прекалено банално вече – двойка от бръснат младеж с наджукана кифла до него. Като Пижо и Пенда са, неразделни.  Laughing
Искам да кажа, че ако не си падаш по кифли, не поддържай образа, който ги привлича. Като не щеш Пенда, не ставай Пижо.

Общи условия

Активация на акаунт