На 33 сама ...

• 95 224
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 630

Смее ли да покаже ... а реакция към чуждите показва ли? Които са, като пълнени чушки например? Simple Smile

Не показва реакции към чуждия плод-зеленчук принципно Grinning Иначе - то, по-хубави и по-пълни от моите чушки винаги е имало, ама съм си взела възпитан мъж, а и душата ми е хубава Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 631

Смее ли да покаже ... а реакция към чуждите показва ли? Които са, като пълнени чушки например? Simple Smile

Не показва реакции към чуждия плод-зеленчук принципно Grinning Иначе - то, по-хубави и по-пълни от моите чушки винаги е имало, ама съм си взела възпитан мъж, а и душата ми е хубава Stuck Out Tongue Closed Eyes

Желязно самообладание, евала! Simple Smile
Да е благодарен и на печените чушки, защото може и по-зле - да са каперси например.

# 632
в тоз свежарски дух, да ви кажа аз може би около каперсите се класирам, но почти всички мъже, с които съм спала, са се кефели именно на размера ми ( или отсъствието на такъв). Дори такива литературни сравнения съм слушала...смях голям. Та мъжете по различни размери си падат, така че не виждам драма за гърдите/задника.

# 633
Скрит текст:
Правилният за какво? За приятелство, за гадже, за сексуална връзка, за съпруг? От тази нагласа какво точно търсиш зависи дали ще намериш "правилния" от първа среща, или не.

Много добре казано.

Джинджър ми напомня една моя приятелка. Приятелката ми очаква още от първата среща да бъде "грабната", да се влюби като 15-годишна, да има силна страст и т.н - много силни романтични представи, нереалистични разбирания за мъжете. Като в романите. Но в същото време да бъде привлечена от красотата на душата му... Над 5 години е сама.

Явно наистина тук много на посоки се стреля. Ясно е,че не съм дала много информация за себе си. Но...
Относно външния вид,който подхванахте последните няколко страници.... Да кажа... Да съдиш за човек по това,че има голо теме,голям нос или е с 10 кг над твоя списък... или да съдиш за него по това дали имаш физическо привличане - са две различни неща. Най-уникалното,адско и неописуемо чисто физическо привличане и уникален секс съм имала с мъже,които на пръв поглед в никакъв случай не мога да сложа в графа ,,красавци,, или пък ,,спортуващи,,. Там където най-малко съм очаквала. Стигнала съм до извода,че физическото привличане,химията между двама души ( чисто сексуално) няма нищо общо с това дали има коса или няма,с това дали е 1-кг+– или пък с това дали е висок колкото ти се иска, а с цвета на очите пък съвсем.

Естествено,че поддържането на хигиената и на ресурсите,които имаш е нещо съвсем различно. Не говоря за това.Но много се отплеснахте да съдите голите глави,та затова ми направи впечатление. Всъщност когато човек намира нещо истинско в другия - последното нещо,което би го спряло е дали другият има коса или не .
Относно първата среща. На първа среща основно разбираш - има ли физическо привличане; има ли човекът умствен материал; емоционален такъв- допълващ твоя,хубаво ли ти е с тоя човек и имаш ли нещо против да прекараш втора среща с него.
Не сравнявайте чисто физически дадености с това какво разбираш на първа среща. Да, на първа среща не можеш да разбереш душата на човек,но пък можеш да разбереш дали искаш втора среща. Ако искаш втора,а след втората трета - тогава можеш вече да дадеш оценка за други данни.
А пък пръвата среща съвсем не е определяща за това дали искаш семейство с този човек.
Ако поискаш втора,трета и пета среща с него,тогава вече започваш да оглеждаш душата,характера и по-стойностните неща,които са важни за да обвържеш живота си с някой.
В никакъв случай не подценявам добре поддържаната външност и това,че за първа и втора среща външният вид е важен. Просто в темата се отдаде много голямо значение на шкембетата,пърхота,косопада и големите задници,което ..... има значение само на първо четене,но на второ....нещата за мен стоят по друг начин.
И не,защото съм без зъби ( напротив , изглеждам доста добре ) , просто , защото залагам повече на истински ценните неща-непреходните. Не бих си позволила да се задоволя да се обвържа с някой , който ме харесва повече заради физическите ми данни,отколкото заради това,което всъщност съм като човешки качества.

Скрит текст:
Скрит текст:
Янечек пак храни непознат човек, за който не знае нищо, а той я нарича киселяк и ѝ препоръчва да си решава проблемите по някакъв по-ефективен начин от това да лее пасивна агресия. Тотално дежа вю.

Иначе, Ginger, аз продължавам да съм тотално разочарован. Чухме хиляда пъти как светът не е по твоята мярка, само не разбрахме ти някакви недостатъци така, случайно, имаш ли... Узнахме, че "разни" мъже не ти дават "нужното", само не разбрахме ти какво "нужно" можеш да дадеш на тях...

След доста прочетено от теб имам сериозно мъжко заключение - ти си една много скучна жена. И щом го мисля аз, крайно вероятно е и други да го почувстват.
Ето ти проблемен механизъм. Ти си скучна, но не го съзнаваш. Не съзнавайки го, не успяваш и да коригираш критериите си за отсрещния. А именно, че той ще трябва да преглътне отегчителността, безинтересието, монотонността, сухотата, стерилността и еднообразната ти прозаичност. Ами и ти ще трябва да преглътнеш нещо.

Сега да не каже някой, че обиждам. Няма нищо обидно в това да си скучен. Проблем е, когато нямаш реална оценка за себе си и губиш време и емоции в това да се срещаш с хора без да знаеш всъщност какво искаш и най-вече кой би те искал.

Nofelet,много съжалявам,че си разочарован от мен. Но за жалост нямам никакво желание да те направя неразочарован Simple Smile
И ако аз ти се струвам скучна - значи си адски скучен.Защото човек вижда това,което е самият той.
Изобщо не смятам,че си човека на който да се отчета каква съм,що съм,какви кусури имам и що не ми върви.
Само,че ти не спираш да се интересуваш Sweat Smile
Айде,спри се,малко. Като съм ти скучна,неприятна,досадна и отегчителна,какво още трябва да се случи за да спреш ?
Чувала съм,че уравновесените хора не търсят на всяка цена одобрение,не опитват да докажат правотата си и не са агресивни Simple Smile Не,че нещо,просто за инфо. Не се ли усещаш вече ?

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 08:50 от bubanka

# 634
Ginger, някъде в темите бях споменала ( и сега си дадох сметка колко безмислено е обсъждането на критериите), че най-...как да кажа мечтания ми човек има най-....скромния външен вид - над 100кг, 175см, корем и плешив. Да, обаче аз го виждах сякаш беше Господ. И права си, на първа среща не съм мислела, че ще прерасне в нещо - ама ей го.
ПС - аз бая се припознах в думите на qrye за приятелката и

# 635
Ginger, някъде в темите бях споменала ( и сега си дадох сметка колко безмислено е обсъждането на критериите), че най-...как да кажа мечтания ми човек има най-....скромния външен вид - над 100кг, 175см, корем и плешив. Да, обаче аз го виждах сякаш беше Господ. И права си, на първа среща не съм мислела, че ще прерасне в нещо - ама ей го.
ПС - аз бая се припознах в думите на qrye за приятелката и

Искаш да кажеш,че ВЪПРЕКИ,че си се припознала в думите на qrye...не те е споходила съдбата на приятелката и ...Което не ме учудва.

# 636
Нофелет, взе да се изтъркваш вече с това скучното. Разбрахме, че авторката ти се чини скучна. Само не разбирам след като е така, какво още те задържа в темата и те кара да пишеш дълги  напоителни постинги? Да не ти е скучно нещо и в реала?

Недостатъци има всеки, както и предимства. Понякога, това, което за някой е недостатък, за друг е направо бонус и обратно. Джинджър трябва да е доста тъпа, ако вземе да ти отговаря на въпросите така, както си ги задал.

# 637
  • Сф
Джинджър доста пише, но всъщност ни дума за петък вечер, за излизания,компании.Около мен има доста разведени,работещи, че и с деца и не спират да са динамични в общ.живот. Някои ходят по кръчми с компании, други на спорт, дори дискотека, клуб.Използват  дори малкото си свободно време за активности и така срещат нови хора и съответно завързват връзка.Това е до човек и със сигурност са по-заети от теб.
Може би това има предвид Норфлет като казва скучна.Трябва да си отворена към живота, а не да мериш н а кантар и да чакаш токов удар,че Това е Човека.Да излизаш на срещи от нета, също ми звучи скучно за 30+.
Не намираш ли групи по интереси поне?
Не пътуваш ли дори сама, н а почивка,екскурзия? Има толкова интересни неща за правене след работа/учене, където все се завързва контакт..

# 638
От друга страна, ако тя е интроверт и опита да си намери мъжа, излизайки повече по кръчми и купони, клубове не е изключено да намери някой симпатяга, но после да не се разбират добре, защото той ще е от дискотечния тип мъже, които обичат шум, хора и купон, а тя ще си е от по-тихия тип и няма да й понася.

# 639
Във Фейсбук има групи по интереси – всякакви. Та в една от кулинарните, в които участвам, е пълно със самотни мъже. Млади, стари, живеещи у нас или в чужбина – всякакви. Кой готви добре, кой хич го няма и явно се навърта с идеята да си намери жена... Кой по-умен и естет, кой простовато момче... За всеки влак пътници.
Идея давам само. Има и цветарски групи, на любители на кучета, на котки, сигурно и на любители на кръстословиците и английския ластик има. Интернет не е само сайтове за запознанства, отвъд тях има цяла вселена.

# 640
зависи според мен. Това, че сме на 30 не значи, че сме пенсионери. Да, до 25г ходех сигурно 3пъти месечно. След това, стана 3 пъти годишно, но съм виждала свободни хора и от двата пола над 30г. То в крайна сметка не значи, че си въздухар, ама като нямаш ангажименти - какво лошо има. За екскурзиите е много добра идея - скоро бях във Венеция и на трипа беше дошъл един сингъл( може би 35-38г) сам и беше точно такъв контактен и позитивен. Сетих се, на бокс има предимно мъже и кифли, така че винаги се оценява ако стъпи нормална жена там.

# 641
  • Сф
От друга страна, ако тя е интроверт и опита да си намери мъжа, излизайки повече по кръчми и купони, клубове не е изключено да намери някой симпатяга, но после да не се разбират добре, защото той ще е от дискотечния тип мъже, които обичат шум, хора и купон, а тя ще си е от по-тихия тип и няма да й понася.
Да и това е вярно, но хора всякакви има навсякъде.Ето например едно време се увличах по пещерняшки компании.Всъщност в планината много добре се вижда кой колко струва,при трудност.Така както има хора които уж отиват да катерят,но всъщност,за да се напият,така има и свестни, с бизнес, или просто отговорни хора. Та и излизането е до време, някои двойки си приобщават хобито, всякакви случаи има.Все пак тя не казва какво я влече,какво работи, учи.Как да и дадем точен съвет? Аз имам познати женини по мачове ходят понякога.Едната си намери съвсем свестен мъж ( и двамата са разведени) и сега са в Германия заедно.Тъй че бих искала Джинджър аджеба какви интереси има. Ако обича например да ходи на оперета, а не е музикант, освен да въздиша по солиста,едва ли друго ще и се случи- това по действителен случай.
И последно..ако е много претенциозна( взискателна към човека насреща) , много  ще се проточи търсенето и евентуално може да изпусне години и т.н.
Аз винаги съм искала деца , пък кой с кой ще остане не може да се каже.Човек предполага,. Господ разполага, та така..

# 642
Абе, лесно е било едно време на село – всички се познават, знаят си и кътните зъби до девето коляно, критериите са били много малко и простички: красив-грозен, работен-мързелив и богат-беден. Толкоз. А, също и здрав/болен.
А сега... То критерии, то претенции, то чудеса. Че външен вид, че хигиена, че образование, че професия, че характер, че чувство за хумор, че жилище, че кола, че местожителство... Чак да се зачуди човек как успяват да се намерят и съберат хората днес.  Laughing

# 643
Джинджър доста пише, но всъщност ни дума за петък вечер, за излизания,компании.Около мен има доста разведени,работещи, че и с деца и не спират да са динамични в общ.живот. Някои ходят по кръчми с компании, други на спорт, дори дискотека, клуб.Използват  дори малкото си свободно време за активности и така срещат нови хора и съответно завързват връзка.Това е до човек и със сигурност са по-заети от теб.
Може би това има предвид Норфлет като казва скучна.Трябва да си отворена към живота, а не да мериш н а кантар и да чакаш токов удар,че Това е Човека.Да излизаш на срещи от нета, също ми звучи скучно за 30+.
Не намираш ли групи по интереси поне?
Не пътуваш ли дори сама, н а почивка,екскурзия? Има толкова интересни неща за правене след работа/учене, където все се завързва контакт..

В никакъв случай не съм интроверт. Обичам забавленията и мога по всяко време да купонясвам Simple Smile
Както казах по назад в темата - не,че не излизам но кръгът ми е затворен ( тоест семейства с деца,техните приятели,които познавам от 100г и нищо ново).
Излизала съм няколко пъти и с непознати групи ( 2 пъти) да карам колело и пак бих го направила.
Използвам свободното си време да се видя с родители,приятели и хора,които чакат да намеря такова за тях.
Не мога някак си да заменя компанията си.И не искам. Просто искам да я разнообразя и раширя,но това става много трудно. И не,защото съм затворена.
В интерес на истината не се сещам за място,организация или събитие,на което да отида сама и да има потенциал за запознанства. Те са навсякъде,да...но ми е малко трудно да си представя да отида на рали събор сама и да чакам докато запям някой да се запознае с мен Rolling EyesBowtieLaughing (примерно).
За самостоятелните почивки много се замислям от известно време и смятам да ги започна .

# 644
Е, не знам, то много сложно стана. Каквото и да се предложи като опция, явно все отпада.
Иначе не е нужно да отидеш някъде и да чакаш непременно някой да дойде да се запознае с теб. Аз например съм интроверт, но касае ли се за нещо, което ме вълнува, било то хоби или работата, нямам никакъв проблем да отида, да се представя, да се заговоря с хората. Особено пък на събития по интереси е толкова лесно да се намерят общи теми - нали затова сте се събрали в крайна сметка...

Общи условия

Активация на акаунт