На 33 сама ...

• 94 069
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 855
Стигнахме ли вече до извода,че всяка,която е бракувана към момента на 33тата си годишна няма недостатъци ?

Ама какви недостатъци? Ти нали нямаш? Grinning

На мен ми е рано да кажа, но ще видя дали сегашните ми недостатъци ще изчезнат изненадващо след официалния брак. Например, може да стана по-малко приказлива. Да видим.

# 856
Стигнахме ли вече до извода,че всяка,която е бракувана към момента на 33тата си годишна няма недостатъци ?

Ама какви недостатъци? Ти нали нямаш? Grinning

На мен ми е рано да кажа, но ще видя дали сегашните ми недостатъци ще изчезнат изненадващо след официалния брак. Например, може да стана по-малко приказлива. Да видим.

Аз не познавам човек без.
Но знам ли,може след втория брак да ми изчезнат и на мен Satisfied

# 857
Най-добрият начин да оставиш някой да си мисли, че бяга, е просто да не му обръщаш никакво внимание. Той нека си бяга.

Цитат
Не, стигнахме до извода, че всяка бракувана на 33 е недоклатена, кисела лелка. А милите клатьовци са силно загрижени и препоръчват разни инструменти. Също, че и всички жени пишещи тук са тип берта готвачката и дори не се подозира, че може да са някоя жизел бюндхен с остър език. Все едно жизелите не се омъжват, нямат деца и не ходят в тоалетна. Bowtie

# 858
Най-добрият начин да оставиш някой да си мисли, че бяга, е просто да не му обръщаш никакво внимание. Той нека си бяга.

Цитат
Не, стигнахме до извода, че всяка бракувана на 33 е недоклатена, кисела лелка. А милите клатьовци са силно загрижени и препоръчват разни инструменти. Също, че и всички жени пишещи тук са тип берта готвачката и дори не се подозира, че може да са някоя жизел бюндхен с остър език. Все едно жизелите не се омъжват, нямат деца и не ходят в тоалетна. Bowtie
[/quote]

Темата беше за нас горките необвързани с много дефекти !
Моля,моля!
А не за вас - недоклатените лелки !
Ама добре де, айде малко порадвайте се и вие SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 859

Цитат

А стига с тия готвачки. То така става готвенето, с киснене цял ден в бг-мама. Не готвя (днес) и пак не смогвам да ви изчета мненията само тук. Но пък икономисах пари от кино - мислех да ходя да видя някоя комедия, е, нагледах се.  Laughing

Джинджър, кефиш !

# 860
Цитат
Моля,моля!
А не за вас - недоклатените лелки !
Ама добре де, айде малко порадвайте се и вие SatisfiedSatisfiedSatisfied
Ем, сега ни е паднало, милост нямаш ли? Laughing
Lyam, тихо ся, ще развалиш магията.
Кукумицинка, аз пък съм наопаки. Когато си по-завъртян (хубавец, хубавица) и по-избираш.

# 861
  • Наблизо
И аз,ама айде.Колко не толкова лицеприятни са се събрали,че и хубаво семейство могат да имат,че една дългокрака,умна,мила,с хубава работа,красавица да не може.

# 862
Моля,моля!

Аре сега пък МНОГО дефекти! Що за неоправдано преувеличаване?
Само един е, но е решаващ - дърти сте Wink

# 863
Моля,моля!

Днес всички са болезнено откровени ... Sweat SmileSweat Smile

# 864
Ezhko, това ли бил проблема?! 65 стр празнословене! Ми вие, мъжете, които се включвахте, да го бяхте казали още в началото, та да не тънем така в неведение...

# 865
Моля,моля!

Ай ся пък дърти Head Band
Възрастта не е порок Smile

# 866
Сега те изядоха с бодлите. Жена всичко може да понесе, но факта че (е възможно) да остарява, не.
Голяма грешка. Разкостиха те, изобщо недей да обясняваш, че било шега Wink

# 867
Възрастта не е порок Smile

...само когато става дума за нас, мъжете! Grinning

Ezhko, това ли бил проблема?! 65 стр празнословене! Ми вие, мъжете, които се включвахте, да го бяхте казали още в началото, та да не тънем така в неведение...

...и да изтървем цялото това забавление?!? Я па ти! Grinning

Сега те изядоха с бодлите. Жена всичко може да понесе, но факта че (е възможно) да остарява, не.
Голяма грешка. Разкостиха те, изобщо недей да обясняваш, че било шега Wink

Ще се жертвам. Да видиш как дърта вещица гълта цял таралеж с бодлите - безценно!
GrinningVery Happy:D Ох, ни мога - шъ умиргам вече... GrinningVery Happy:D

# 868
Ще метем ли ?
Или някой има да казва още нещо ?

# 869
".само когато става дума за нас, мъжете!" - чудно тогава защо всички 50+ не са с девойки на 20г....а па да се неначудиш как  е възможно да има и жени, които кръшкат.

Общи условия

Активация на акаунт