Опитах се да изкажа мнението си към темата на авторката, без разбира се да го Натрапвам и обиждам всеки, който има различно такова, но бях посрещнат със ирония и подигравки. Респективната ми реакция беше във същия тон и от там започна лавинообразна ''дискусия'', която тотално се отдалечи от същинската част на заглавната публикация. Разберете едно нещо, а то е, че трябва да уважавате мненията и възпиятията на хората, колкото и да си мислите, че вашите са много по-възвишени и различни, защото това не винаги е така!
Абсолютно всичко е субективно, всеки е градил и надграждал себе си по различна пътека и заслужава уважение. Там, където не може да го проявите, просто отминете и приемете, че не е необходимо да изливате възмущението си навсякъде, където има различие.
Крайните ми отговори, бяха огледален образ на вашето отношение и ниво. Работете върху себе си, сгъвайте Егото си и бъдете щастливи. Желая ви успех на всички.
! Това,че търся дълбока душевност,емоционално обвързване и интелигентни младежи не означава,че нямам дълги крака 
стига да не пречи на другото !