) жена, но съм минал през какво ли не и никога няма да се предам на самотата или обществените стереотипи и социален натиск, че трабвало да се създаде ''семейство'' и тн. Та, то така ли се създава семейство - той има апартамент, добри доходи и сперматозоиди, а тя хубави гърди и приятна визия и хоп - ''създаваме'' семейство. Винаги съм бил грижовен, в кръвта ми е това, още от малък една от любимите ми игри беше да си играем на семейство, но това не е ДЕТСКА игра, а отговорност към нещо възвишено, в което Трябва да поставиш интересите на семейството си на първо място, а своите на последно! Силна връзка и семейство не се гради със егоизъм и удовлетворяване на личните интереси, а със Вяра, Любов, Взаимност и трансформация на Егото в Любов. Ако няма истинска любов, майната му на семейството. Сърцето ми вижда достатъчно ясно, че да се самозадоволявам и самозалъгвам със прах в очите. 
А, между другото, има една тема, дето всички са поставяли личните си интереси на последно място. Името ѝ е "Група за взаимопомощ при изневяра".