На 33 сама ...

• 94 067
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 870
Ще метем ли ?
Или някой има да казва още нещо ?

Като отворила темата, вие решавате. Ако сте събрала достатъчно кандидатури и снимки на лични, може би ви трябва малко време да пресеете и подберете.
---
Попаднах на едно мнение от друг форум, на политическа тема, но мнението беше лично, та си позволявам да го пресъздам : Жена - математичка пита защо според мъжете Умна и красива едновременно жена е фикция.

# 871
Джинджър, не заключвай темата. Глей как мъжете ти показаха посоката.
Възраст никога не казвам на мъже, нека интерпретират според ума и въображението си. Тамън преценявам дали освен 21 имат и акъл.

# 872
Ще метем ли ?
Или някой има да казва още нещо ?

Ако сте събрала достатъчно кандидатури и снимки на лични, може би ви трябва малко време да пресеете и подберете.
---

Изобщо не съм предполагала,че в женски форум има толкова много мъже Open Mouth

# 873
Янечек, леко така да подходя, с финес.
Таа, стоя и си мисля...по-скоро даже само стоя. Ама я сподели, ако не те е срам. Колко често мъжа ти /ако все още не те е оставил/ си търси причини да не е вкъщи с теб, киселяче? М? Според мен - много често! От къде тая проклетия у теб? Grinning
Ох, дотук стигнах и така се изсмях, че ме чуха и съседите сигурно Simple Smile

Бгтатко си въобразява, че неговите съвети са най-правилните и общовалидни и ако една жена има различно мнение от неговото направо я праща да търси доказателства подкрепени с няколко сериозни източника. Не може просто така да чувства, трябва да е подкована и с теоретици подкрепящи субективната й същност. Съжалявам искрено жена му, честно казано!

Жинжър, определено се насочи към по-млади мъже и живеещи извън Б-я...

# 874
  • Наблизо

Жинжър, определно се насочи към по-млади мъже и живеещи извън Б-я...
От този тип има много по Европата,сега напоследък все повече.Само пари да има,и пак.

# 875
Янечек, леко така да подходя, с финес.
Таа, стоя и си мисля...по-скоро даже само стоя. Ама я сподели, ако не те е срам. Колко често мъжа ти /ако все още не те е оставил/ си търси причини да не е вкъщи с теб, киселяче? М? Според мен - много често! От къде тая проклетия у теб? Grinning

Жинжър, определено се насочи към по-млади мъже и живеещи извън Б-я...

Това пък от къде го реши ? Open Mouth

# 876
Дойдохме си на думата. Чужденеца си е чужденец, българина - ганювец

# 877
Ще си кажете накрая, рецептата била млади мъже и пари Astonished
Те пък чужденците едни прекрасни.....

# 878
Ако тукашните списващи са представителна извадка за българския мъж в момента в Б-я....не е трудно да си направиш извода..

# 879
Сетих се за пияните чужденци по морските ни курорти и ми се доповръща.

# 880
А, сакън, аз си харесвам българите и въобще балканците. Един мъж трябва да е малко лют, малко сприхав, малко псуващ, но когато е с жена си да е мек като памук. А това го може само нашенецът. Simple Smile)

# 881
Може би босоногата графиня има предвид млади българи, живеещи в Европа?  Аз пък, що така, съм останал с впечатление, че на тези точно, български им е само паспорта? Етноса им е малко по-тъмничък.

# 882
А, сакън, аз си харесвам българите и въобще балканците. Един мъж трябва да е малко лют, малко сприхав, малко псуващ, но когато е с жена си да е мек като памук. А това го може само нашенецът. Simple Smile)
Хахаха, добре.

И мм е българин, но това тук е точно това, което преобладава и в чужбина при българите и в Родината.
Жалка работа.

Добре, че не ми се налага да си търся половинка сега, че определено ще си сменя ориентацията или ще си стоя сама Simple Smile Как не се усещате като пишеше така как изглеждате? Поне малко?

# 883
Контеса, не са такива всички. Simple Smile А аз подозирам, че и тия се коркат (не съм сигурна дали ползвам думата правилно, от кукумицинка я научих  Grinning ), а в реала са кротанчовци.

# 884
  • Наблизо
Принципно бих препоръчала чужденец на някоя,която не е типичната девойка,която се харесва на българина - за външност.Обаче Джинджър се описа дългокрака и красива,значи би имала същия успех и в чужбината,като в България.
Чужденците (западняците се има предвид) не са толкова по-различни от нас.

Общи условия

Активация на акаунт