На 33 сама ...

• 93 340
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 915
Попадна ми тази картинка, Джинджър сигурно ще я оцени.

# 916
Джинджър, абе нямате ли скоро нещо там сбирка на гимназията? Като гледам след 30-те изостаналите почнаха да си се взимат вътрешноведомствено.

# 917
mvrht, аз в ПС не съм казала какво се и какво не се предлага.Казах, че се надявам да не е стандартен отговора и че ще е добре да се каже нещо и от мъжка гледна точка, извън чешенето на езици.

# 918
mvrht, аз в ПС не съм казала какво се и какво не се предлага.Казах, че се надявам да не е стандартен отговора и че ще е добре да се каже нещо и от мъжка гледна точка, извън чешенето на езици.

Ами повечето това търсят - свирки и мусака. Някоя приемлива женица, някой да им готви и някой с когото да си лягат. Пирамидата на потребностите. Не може да търсиш друго, ако основните не са задоволени. И дълго не са били. И няма изгледи да са.

# 919
Попадна ми тази картинка, Джинджър сигурно ще я оцени.

Да-а-а, а моя басейн е надземен, от евтините, само тиня на дъното, даже стара счупена косачка няма. Тъжна история.

---------
Какво търся? От бившата - единствено деца, никога не съм търсил друго. Имам си ги и съм достатъчно щастлив да си ги отгледам и да я изтърпя докато поотраснаха.

Спрете се вече с тая мусака, хубава мусака не съм ял от години. Simple Smile

# 920

Спрете се вече с тая мусака, хубава мусака не съм ял от години. Simple Smile
Честно казано от цялата тема това е единственото изречение, което ме натъжи.

Нормалните мъже търсят мусака и секс, и някого, с когото да си говорят и да ги слуша. Горе долу това си търсят и жените.

# 921
точно за това попитах, Google. Понеже или се казва тези две неща( за които според мен не ти трябва партньор) или пък искаме едни и същи неща, пък и двата пола нещо се разминават. Ти обаче изясни това недоразумение - "да ни слушат" - ей това е - явно всеки от нас очаква другия да е послушния.
Lyam, то щом деца и развод си имаш, предполагам критериите ти сега ще са доста по-различни.

# 922
Душица, Гугълче има предвид да ви изслушват, а не да е послушен. Хайде научи се да правиш и мусака и Лиъм ще те вземе, нали си била много красива Wink

Последна редакция: нд, 18 фев 2018, 10:55 от DonJon

# 923
Никога не съм разбирала въпроса А ти какво предлагаш? Предлагам себе си с всичките си плюсове и минуси.
Убягва ми подтекста на въпроса, смисъла.

# 924
Никога не съм разбирала въпроса А ти какво предлагаш? Предлагам себе си с всичките си плюсове и минуси.
Убягва ми подтекста на въпроса, смисъла.

Когато има точни изисквания какво се търси, трябва да има и точни обяснения, какво се предлага в замяна. Така е честно Simple Smile

А смисъла обикновено е, че хората търсят определени качества в партньора, но грам не са наясно за собствените си такива.

# 925
  • Наблизо

А смисъла обикновено е, че хората търсят определени качества в партньора, но грам не са наясно за собствените си такива.
Или си приписват такива,каквито нямат (и обикновено тайно са наясно,че ги нямат )

# 926
Сега виждам колко преимущества има да се ожениш на 20-25 Simple Smile Никакви размисли, никакви чуденки, във всичко си убеден и всичко ти е на 6 Simple Smile После вярно си носиш последствията, но така или иначе - това е животът Simple Smile

А преди все мислех, че да се вземете на 20 + е грешка. Сега сериозно мисля хич да не се бъркам на децата, ако ще и на 21 да се женят.

# 927
  • Наблизо
Леко глупав си от наивност,претенциите са доста имагинерни и като те чукне сляпата неделя - пускаш се на лотарията.Тъй като и от двете страни има голяма доза наивност,нещата се получават в повечето случаи.
Сляпа неделя,когато си се опарил през годините повечко,рядко минава единия секс.

# 928
Ако сега се разведа и тръгна да се омъжвам отново, ще си търся някой, дето изобщо да не ме занимава с глупости, с роднини, с приятели, с планове за каквото и да е. Отдавна не съм склонна на никакви компромиси с личните си удобства, време и почивка, които и без това са ограничени.
А хора, приятелки, които ме занимават с разни себеотрицания, вечната възвишена любов, веганство и йога вече съм ги отсвирила, за мъж пък ми е абсолютно неприемливо.

# 929
Аз се чудя как 37-годишни хора все по фейсбука са сваляли жени. Че то фейсбукът в бг стана популярен след 2008 г. някъде. Дотогава на сухо ли са седяли...

Общи условия

Активация на акаунт