На 33 сама ...

• 93 997
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 035
Ами явно не знае.4 години излиза, а връзка няма.

В един момент кръгът от познати се установява постоянен и нови хора много рядко биват приобщени в него, може да се случи, но то ще е покрай нещо ново, затова и най-логичният съвет е да ходи на места, където ходят хора, а какви да са тези места, вече е според интересите. Може едни кънки да си купи и да ходи да се пързаля, може на салса да тръгне и къде ли не, само на йога не препоръчвам, защото там мъжете са старци със ставни и костни проблеми, с разширени вени и ишиас.

# 1 036
аз като жена на 27, с мъж и дете ще ти кажа - НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ! Срещай се с хора, излизай с мъже и опипвай почвата за важните за теб неща. Винаги мисли за това: Ще мога ли да живея с този човек от 40-50г, всеки ден? Защото бракът е точно това, а пък с наличие на бебе нещата стават екстремни. Така че като намериш мъж не се хвър;яйте на бебеправене, ами си вземете едно куче и виж как ще се спогаждате за грижата за друго същество

+1 за този коментар. Много полезен съвет за кучето!

Да добавя, вземи си го още от сега кучето. Докато го разхождаш може да срещнеш твоя човек. Simple Smile

# 1 037
В интерес на истината Джинджър не пита нито как да си хване гадже, нито какъв тип да търси, а само как да си разшири кръга от познати, за да среща повече хора, явно много добре знае как да си хване мъж, след като вече е била омъжена.

За кратко. И без резултат.

# 1 038
В смисъл кучето да е като опитно зайче ли? Ами, ако не спогаждат при грижите за него какво правят? Ще го изхвърлят на улицата ли? Горкото животно. Вземете си куче, защото искате, а не да си правити експерименти!

Съгласен съм, че с куче на разходка може да има много нови познанства. Wink

# 1 039
аз като жена на 27, с мъж и дете ще ти кажа - НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ! Срещай се с хора, излизай с мъже и опипвай почвата за важните за теб неща. Винаги мисли за това: Ще мога ли да живея с този човек от 40-50г, всеки ден? Защото бракът е точно това, а пък с наличие на бебе нещата стават екстремни. Така че като намериш мъж не се хвър;яйте на бебеправене, ами си вземете едно куче и виж как ще се спогаждате за грижата за друго същество

Да добавя, вземи си го още от сега кучето. Докато го разхождаш може да срещнеш твоя човек. Simple Smile

Ми то докато порасне кучето и разберат как се правят и ей ги 40те дошли.

# 1 040
И аз съм на мнението на Басила, авторката не е приритала за гадже, очевидно се чувства добре с живота си, но се е сетила, че е на 33 и ако принципно иска семейство и деца, няма много време за губене.

# 1 041

Това е много лош съвет. Кучето ограничава! Трябва да го разхождаш сутрин и вечер, а когато нямаш много време да излизаш вечер и трябва да разхождаш кучето, това е много голям ангажимент, който ти влияе много негативно. Шанса да срещнеш кучкар в градинката и да се влюбите е много по-малък от този да срещнеш някой в кафе, бар и т.н.

и по телевизията да я пуснат с ''Търся си мъж'',каквато неземна красавица се описа,пак няма да стане.
Това тя никога не го е казала Wink

# 1 042
В интерес на истината Джинджър не пита нито как да си хване гадже, нито какъв тип да търси, а само как да си разшири кръга от познати, за да среща повече хора, явно много добре знае как да си хване мъж, след като вече е била омъжена.

Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Ами разшири си интересите.
Освен това разшири денонощието до 28 часа или стесни "работното време".
Може и да поразредиш ангажиментите към сегашните си познати, за да освободиш време.

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 11:29 от Ezhko

# 1 043
Кучето е огромен ангажимент, който няма нищо общо с гледането на деца по много причини. То чинчилата е ангажимент и когато сме за по-дълго от ден нанякъде майка ми минава да я наглежда пък какво остава за куче. Особено, ако живее в апартамент, още повече, ако е под наем.

# 1 044
Между другото, да, таралежът добри съвети дава, ако имаш срещи по график с все едни и същи хора, с които да правите все едни и същи неща, се ограничаваш откъм възможности за запознанства. То е много приятно, но за момента, когато вече имаш всичко и рутината те успокоява. Всяко нещо с времето си.

# 1 045
  • Наблизо

и по телевизията да я пуснат с ''Търся си мъж'',каквато неземна красавица се описа,пак няма да стане.
Това тя никога не го е казала Wink

Напротив.На няколко места,от нищото което каза.

# 1 046
qrye, и на мен това с червеите ми се е случвало - 2-3 пъти. Без да имам предвид Ginger, смятам, че е доста вярно. Обаче, на мен допускането да съм уязвима, ми струва адски много, така че трябва поне тест за лоялност или "мъжка дума" да е преминал преди това.
ПС: мъж на йога.....адски сексуално-отблъскващо ми е.

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 21:52 от bubanka

# 1 047
  • Наблизо
На мен и на салса - или е гей или е супер отчаян.
Летящата,то е ясно че като минеш 30тте няма как да си уязвима на първа среща.Малко или много си закърнял и си построил не една или две крепостни стени.Човекът срещу теб също едва ли би се представил като уязвим - ако го направи,бягаш хаха защото има нещо.
Джинджър не й е проблема,че не може да бъде уязвима,а че се смята за чудо невиждано и надменно смята мъжете,които се интересуват от нея за по-долна категория.Със сигурност може да играе супер цирк със сълзи и т.н,но мъжът трябва да е най-малко Елон Мъск,ама по-млад.

# 1 048
ох DonJon, способността на мисълта/сърцето да лети е най-ценното у човека.  Ника ми не е случайно подбран, но ще отегча публиката докато ти обясня след като не си чел когато е било времето.
За салсата съм съгласна.
така е, BeautifulM, но аз уязвима станах бая по-късно. Не е до на коя среща си пуснал/влюбил и т н. До хора е! След войната мисля, че най- накрая съм закалена... пък ще видим.

# 1 049
Един йогист обясняваше, че откакто се занимава с йога жена не му трябва изобщо. Е, може да се е научил да прави мусака... Grinning

Мъжете би следвало да внасяте галантност в темата, да галите жените с перце, а не да им обяснявате как са плашещи и не ви допадат. Грубо е.

Общи условия

Активация на акаунт