На 33 сама ...

• 94 186
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 095
Абсолютно, Янечек.
Дори и злобно да звуча, съветите ми са по-скоро добронамерени към младите момичета.
И какво му е лошото да имаш връзка с беден студент, неориентиран младеж и да си изживееш младежките години малко по-лудо и неспокойно? Сигурност не можел да предложи? А мадамата какво може да предложи на 20 ?  Комфортът ли е най-важното на тази възраст? Колко пенсионерско...

# 1 096
Нещо мъжовете не пишат след последните постове Joy
Да се върнем на темата - за кого от категориите мъже е подходяща 33 годишна , реализирана професионално и финансово , мадама , с добра визия , м ?
Еми няма да ви разваляме рахата. Пък и на обяд ходим, тези телеса трябва да се поддържат.
Ако кажеш първо какви са категориите мъже, няма да е зле.

# 1 097
хммм, има логика в думите на Н.Филиповна.
Янечек, сетих се още нещо. Бях последна година студентка и асистента на моята преподавателка(може би сме имали 3г разлика, много симпатичен) си бил паднал по мен. Цяла година аз не забелязвах как самоотвержено се бореше той, улисана да си взема изпита(и завършвам семестриално) докато  не ми го казаха в прав текст половината курс.
Направих някакъв опит за контакт ( по фб), обаче нищо не се случи. Така и не разбрах защо. Ако съм изпуснала момента, пак си мисля, че е по-добре...защото тогава вече сме някак равнопоставени, а преди това би било...неетично.

# 1 098
Абсолютно, Янечек.
Дори и злобно да звуча, съветите ми са по-скоро добронамерени към младите момичета.
И какво му е лошото да имаш връзка с беден студент, неориентиран младеж и да си изживееш младежките години малко по-лудо и неспокойно? Сигурност не можел да предложи? А мадамата какво може да предложи на 20 ?  Комфортът ли е най-важното на тази възраст? Колко пенсионерско...
Защо причината да се съберат трябва да е комфорт и сигурност?
Аз се влюбих в широко скроен човек, с когото може да се говори за всичко, обича спорта и природата, и може да ме разсмива. Не съм се влюбила в платформа, на която да застана с двата крака на земята. Никой не може да ти даде "сигурност", ако ти не си я носиш в себе си.
Аз съм дотук с този разговор. Много ми е грозен.

# 1 099
Не знам защо, но по този пост останах с впечатлението, че мъжа се явява със стойност на гъба, четка за зъби или стар пуловер с изтъркани лакти.
След 4 години ще си им в устата на лелите Simple Smile Момиче на 29 години си пропилява живота с 40 годишен "старчок".

# 1 100
Гугълчето не го мислим, то си има резервен вариант, ще пристава на Говендъра и ни е поканила на сватба.

# 1 101
Гугълчето не го мислим, то си има резервен вариант, ще пристава на Говендъра и ни е поканила на сватба.
Тихо сега, че Говендера си има апартамент и пак ще излезе, че съм меркантилна кучка дето се е залепила за заможен мъж, чиято майка ми подарява тигани от висок клас пък макар и да взривява кафеварки.  Grinning

# 1 102
И в други теми съм писала – това с възрастта са глупости. Зависи колко му е акъла на човек (и двата пола тука са в кюпа). Живяла съм много години с малко по-голям от мен мъж и сега живея доста години вече с по-малък. Ниво на зрялост между двамата – от небето до земята. В полза на по-малкия. Малко са читавите и сред мъжете, и сред жените – това е положението.
Действаш, пробваш, грешиш, учиш се. Или повтаряш пак същото, зависи колко си тъп и упорит. Simple Smile

# 1 103
Е ти с тая чинчила, свикнала да се шири в тристаен, не можеш да си позволиш мъж без имот. Ако тиганът нещо ти сдаде и не ти потръгне съпружеският живот, ще ти харижа моята лична точилка, един мъж и двама сина съм отгледала с нея - наричам я "Матриархат".

# 1 104
Е ти с тая чинчила, свикнала да се шири в тристаен, не можеш да си позволиш мъж без имот. Ако тиганът нещо ти сдаде и не ти потръгне съпружеският живот, ще ти харижа моята лична точилка, един мъж и двама сина съм отгледала с нея - наричам я "Матриархат".
Пази си я по-добре, не се знае какво ще е положението с внуците. Tи тях ще си ги коткаш, ама ако нещо не върви с възпитанието, може да се наложи да я покажеш многозначително на синковците. Grinning

# 1 105
И в други теми съм писала – това с възрастта са глупости. Зависи колко му е акъла на човек (и двата пола тука са в кюпа). Живяла съм много години с малко по-голям от мен мъж и сега живея доста години вече с по-малък. Ниво на зрялост между двамата – от небето до земята. В полза на по-малкия.

каквито и да са темповете на развитие, 10 години време за развитие са си 10 години. В първата част на живота дори и малките възрастови разлики са от огромно значение (1 и 3 годишно? 12 и 16 годишно? 18 и 26?), после разликите намаляват. Инфантилни възрастни съм срещала, но супер зрели младежи все още не. И пак - не е до акъл само, а до житейски опит, каквито и ранозрейки да са, нямат техническо време. От моите приятелки тези, тръгнали с доста по-възрастен мъж, търсят тати, а тези, тръгнали с доста по-малък - самите те са изоставащи спрямо връстниците, та са се срещнали нейде по средата.

# 1 106
Ако се съди по темите в СО,това не се случва чак толкова често.По мои наблюдения също.Като я върже с две деца и се държи добре,защо й е да ходи?
И с две да е . Младото си е младо. Особено когато не се  е наживяло.Особено когато да кажем е и умничка и след майчинство тръгне с роклички на работа и се огледа в чуждите одобрения. Хич не гледай на жените като на прекършени цветя , няма такъв сценарий.

Зависи от човека. Жена ми е доста по-млада от мен. Красива и с двоен мейджър. Като се запознахме, бях и беден като църковна мишка. Двадесет години по-късно все още чакам да почне да се оглежда наоколо. А за мен е вече късно да почвам с изневерите.

# 1 107
И така... Накрая авторката благодари на 10% мнения, които ѝ харесват и наплю останалите 90%. Като ви казвам, че е скучна като съветски филм....

# 1 108

Доколкото авторката споделя, не изглежда да й липсват ухажори и да не излиза по срещи. Според мен донякъде съветите трябва да се насочат към това как да не ги отхвърля с голямата лопата от самото начало, а не толкова къде да ги намери.
Ухажор е различно от жених...
Доста често срещана женска грешка е да смятат, че имат избор на съпруг, защото не им липсват ухажори.
Докато не стане твърде късно.

# 1 109
каквито и да са темповете на развитие, 10 години време за развитие са си 10 години. В първата част на живота дори и малките възрастови разлики са от огромно значение (1 и 3 годишно? 12 и 16 годишно? 18 и 26?), после разликите намаляват. Инфантилни възрастни съм срещала, но супер зрели младежи все още не. И пак - не е до акъл само, а до житейски опит, каквито и ранозрейки да са, нямат техническо време. От моите приятелки тези, тръгнали с доста по-възрастен мъж, търсят тати, а тези, тръгнали с доста по-малък - самите те са изоставащи спрямо връстниците, та са се срещнали нейде по средата.
Зрелостта не е само до години, а до това как постъпваш в житейски ситуации. Две различни нишки засягаш – липсата на зрялост поради житейска практика и липсата на зрялост поради невъзможност, независимо от възрастта да се вземат зрели решения. В единият случай човек е способен да реагира адекватно, независимо от възрастта. В другият случай каквото и да стане, все някой отвън ще е виновен и няма да се постъпва адекватно и на 100 години да стане персонажът.

Общи условия

Активация на акаунт