На 33 сама ...

• 94 180
  • 1 314
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Сф
От последните страници разбирам, че възрастовата разлика, особено по- голямката води до неизбежно нещастие..Колко задълбочена критика..а в едно близко време мъжете ги избираха, защото носят Адидас..

# 1 111
Като заговорихте за смяна на средата - замислих се, че има един момент, в който човек може да е "заседнал" с приятели, които вече не работят толкова добре в житейски план.

Та може да се окаже, че потенциалният мъж е в съвсем различна среда. Не е нужно чак да емигрира, но неща като нови поприща, нова област на работа могат да дадат свеж поглед върху мъжете.

Трябва й някой "мистериозен непознат", иначе нали се казва - familiarity breeds contempt, ако все се среща с една порода мъже, нормално е никой да не я грабва, дори да стават. Обаче първият малко по-различен да й се стори уау:) (което крие риск, но пък е вълнуващо).

# 1 112
аз като жена на 27, с мъж и дете ще ти кажа - НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ! Срещай се с хора, излизай с мъже и опипвай почвата за важните за теб неща. Винаги мисли за това: Ще мога ли да живея с този човек от 40-50г, всеки ден?

А стига бе! 40-50 години, всеки ден??? Това е нечовешко! От къде ви хрумват такива, не ми е ясно...

# 1 113
Здравейте,момичета !

От години чета форума.
Ето,че и аз се престраших да пусна тема.
По-скоро сякаш имам нужда да поговоря с чужди,безпристрастни хора.
Имам достатъчно приятели и много познати но никога не си позволявам да изливам душевните си състояния пред тях.
Емоционален и зрял човек съм. На пръв поглед животът ми върви чудесно. Работя много,градя кариера,уча и се развивам.Среда имам.Хоби също.
Имала съм един брак.И няколко връзки.Никога до сега не съм била без партньор (и съвместно съжителстване)
След последната обаче,преди близо 4г - нищо не се случва в личен план с мен.
Адски ангажирана съм,постоянно или работя или уча за изпити,а в малкото време,което ми остава гледам да се видя с най-близките си хора ( в това число и приятели,които обаче вече са семейства и са затворен кръг).
До скоро това не ми пречеше.Дори не се замислях. Но от известно време ..... съм изпаднала в много кофти емоционално състояние заради липсата на човек до мен.
Опитвала съм с всякакви емоционални настройки. Понякога си казвам,че е въпрос на съдба и каквото и да правя,не ми ли е писано - няма да се случи. В други периоди си давам сметка,че трябва да излизам по-често,да се срещам с хора....но и тогава нищо не се случва. Аз просто не се срещам с нови хора.
Вече искам да намеря сродна душа и да създам семейство.Много искам и деца.... 33 години започна да ми звучи страшно,а биологичният ми часовник вече постоянно ми напомня за себе си...
Излизала съм с разни мъже,но не съм намирала в тях нужното,за да създам това,което искам.
Чудя се ...колко компромис трябва да направя със себе си в името на това да имам деца ? И все си казвам,че не бива ... че такъв компромис е мечешка услуга и последиците от това ще са плачевни.
Знам,че никой няма как да ми помогне.
 Просто ще се радвам ако ми дадете вашето мнение за ситуацията,препоръките си и идеите си,вашият опит.... ( сигурно има и  хора от вас,които са или са били в моето положение ).
Благодаря ви ! Yellow Heart
Не се оправдавай със съдбата, т.е не прави моята грешка. Прави малки компромиси. И не чакай. Наистина говоря само от опит. Аз съм в по-лошо поведение. Все не бях готов. Първо образование, после кариера, а и исках да си изживея младостта за да не изтрещявам на дърти години. Исках всичко това да го преживея и после изцяло да се отдам на жената до себе си и на децата. Да, ама ядец. Сега обичам чужди деца (наистина ги обожавам), но не живея с майка им. Сам съм като куче

# 1 114
Stan, би ли разказал нещо повече, понеже на мен не ми стана много ясно?

# 1 115
Относно кое? Ако е за моята история.....хммм, едва ли би била интересна за всички във форума. Но.....знам ли

# 1 116
Simple Smile тук има всякакви хора - такива, които ще ти се смеят; такива, които ще се заяждат; такива, които ще се опитат да разберат гледната ти точка; такива, които ще се опитат да извлекат поука.
Аз те предупредих - ти сам си решаваш.
ако не разбираш какво имам предвид, хвърли поглед на всички страници

# 1 117
Относно кое? Ако е за моята история.....хммм, едва ли би била интересна за всички във форума. Но.....знам ли
Твоята история е много объркана. Гледаш чужди деца, но не живееш с майка им... Това ми звучи като да си взел жена с деца, но тя те е напуснала и ти е оставила децата...

# 1 118
Обича ги и ги обожава, дали ги гледа не се знае... Wink Не знам каква майка ще си остави децата!?

# 1 119
Твоята история е много объркана. Гледаш чужди деца, но не живееш с майка им... Това ми звучи като да си взел жена с деца, но тя те е напуснала и ти е оставила децата...
Е, почти е така, но с малки неточности. Така или иначе публично няма да си разкажа историята, най-малкото защото не е само моя

# 1 120
Обича ги и ги обожава, дали ги гледа не се знае... Wink Не знам каква майка ще си остави децата!?
Kaто се замислиш доста бащи го правят.

# 1 121

Само да не объркаме нещата. Майката е чудесна майка, няма причина някой да й гледа децата.

# 1 122

Само да не объркаме нещата. Майката е чудесна майка, няма причина някой да й гледа децата.
Но ти го правиш, нали?

# 1 123
Stan, това е група за взаимопомощ. Човек си казва къде го сърби - другите го чешат. Не се чувствай притиснат да разказваш. Ние тук си разказваме драмите/страховете/щенията и обсъждаме различните гледища. Целта е, чрез обменен опит да сме си полезни...

# 1 124
Ох , какви сте любопитни. Човекът си го е написал- и той , улисан , е изпуснал момента за идеалната жена. Събрал се е с такава с деца , привързал се е , сега тя и той са разделили , а той обожава децата и. Съвсем поучителна история. И тъжна и реална.
Пожелавам му успех при нова връзка , личи си , че е чувствителен , аналитичен и свестен.

Общи условия

Активация на акаунт