Халит Ергенч и Бергюзар Корел, "Ти си моята родина" - тема 21

• 66 269
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Аз ви казвам, че вървим към финал, вие не ми вярвате. Имам усещането, че ще сложат сериала на Кенан на мястото на ВС.

# 121
Благодаря за фрагмана, но не обещава нищо интересно.😌
Затова предполагам,че този път ще има втори, в който ще присъства и  Азизе.
Моя прочит на публикуваното "Ура" от Дагестанеца е ,че и той не е харесал ролята си.
Варна,така е,стар мерак ми е Халит и Нургюл да ги видя в съвременен филм или сериал,но едва ли ще се случи.
Гледах малко от "Квартала на богатите" и ми се струва,че там съм мернала младата  артистка която коментирахте.Може и да се лъжа.

# 122

Ура-то е от мен, Наде.  Grinning Grinning
Толкова много исках да го махнат, че не можех да не викна "ура".  Grinning

Човекът е благодарил на режисьорите и екипа. Надява се на нови срещи със зрителите.

Цитат
Аз ви казвам, че вървим към финал, вие не ми вярвате. Имам усещането, че ще сложат сериала на Кенан на мястото на ВС.

Готова съм за финал по всяко време.
Както го решат, така да е.
Със сигурност ще бъде съгласувано с Берг и Халит. Както те предпочитат, на мен ми е все едно.
Канал Д има да запълва три други дни. Вторник, сряда и събота. Там сериалите са пред спиране.

# 123
Като гледам събитията...Азизе се събра с Джевдет, той узна истината, отмъсти за нея, Азизе видя  бебето си, знае за Леон и Хилял и си даде благословията според мен, Джевдет и той знае, Якуб и Йълдъз им трябва една клечица, Даго се маха, наред е Хамилтън и колко му е след тази пораженска битка, да измайсторят едно народно надигане и скок във времето, после сон и битти...Дано поне на измислят някой фатален край за някой от ГГ, че ще ми горчи, като чуя за този проект. Преглътнахме всичко досега, поне да е щастлив сонът.

# 124
 Hug Hug Hug Hug

Канал Д има да запълва три други дни. Вторник, сряда и събота. Там сериалите са пред спиране.

Един кандидат за запълване  Crazy Crazy

Вижте го батЮ  Heart Eyes Heart Eyes

# 125
Вай, вай, ваййййййй, Галенце, батю пристига с гръм и трясък! Grinning Hug Изтрепа ги.
Хайде, да е на сполука толкова чакан, от всички почитатели на Кенан, сериал...Да изтръшка конкОренцията Joy Joy Joy

Аз искам Джевдетушка и Азка да се съберат накрая, да си гушкат Мехмедчо, каките да си отиват при мъжурлягите, бабчето да дундурка бебока, ако се наложи, пък като решат, докогато решат.  Heart Eyes Heart Eyes

# 126
Впечатляващ фрагман! Успех на Кенан и сериала Heart Eyes

Не ми се иска да умира никой от ГГ , толкова страдаха, нека се радват всички на свободата.
Чакам също така всички от семейството да научат за мисията на Джевдет, най- вече баба Хасибе, преди да се е гътнала Mr. Green

# 127
Цитат
И аз  имам такова усещане. bowuu

Появиха се много хубави колажи. Браво на авторите им!!!

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 23:39 от HELEN60

# 128
Привет!

Днес може да излезе някоя снимка, различна от гръцките униформи.  Grinning
Важното е поне, че докрая няма да гледаме чифлици и ефета.

Раздяла и ..... събиране Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да видим!

Хубав вторник на всички! Hug

# 129

Добро утро и хубав ден!  Hug

Ее Галка, и на вашата улица изгряло слънце.  Grinning

Късмет на Кенан и целия екип.
Ще имат нужда, защото вторник и сряда са много, ама много трудни дни.
Но в началото, поне от любопитство, хората ще надникнат.
Дано успеят да задържат дълго интереса на зрителите.

От вчера.

# 130
Добро утро и успешен ден!Обожаввм да гледам влюбените им погледи

# 131
Добро утро! Хубав ден!

# 132
Тази снимка на Берг се появи още вчера в мрежата, но едва ли е нова, с тази коледна украса зад тях...
Но за нас е нова, да! bouquet

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 10:07 от Mydream

# 133
Добро утро, Прекрасни!  Heart

Всеки ден започва с много очаквания,.....

Пожелавам ви прекрасен, добротворен и усмихнат Вторник, и много късмет приятели... Flowers Four Leaf Clover

И кафе - за настроение Grinning Hug

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 10:15 от HELEN60

# 134
РЕЗЮМЕ
Епизод 45

Джевдет вижда Дагестанеца като последна възможност за отблъскване на гръцката атака.
Предателството на Дагестанеца става причина за горчива загуба на турската армия.

Азизе се връща в Измир с едно неповторимо чудо, за да помогне на Джевдет да излезе от мрака на обзелото го чувството за  вина.  Hug Hug Hug

Филипос се радва на победата.
Мустафа Кемла решава да посети Западния фронт, за да повдигне духа на хората там.
Джевдет мисли как да накара Дагестанеца да си плати за предателството.
Дагестанеца смята, че Мустафа Кемал е виновен за сполетелите го беди и няма никакво намерение да се оттегли тихо и незабележимо.
Джевдет се състезава с времето, за да спре Дагестанеца,  преди да е извършил най-големия грях.
В това време обаче съвсем неочаквана опасност се приближава към самия Джевдет.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 12:59 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт