Халит Ергенч и Бергюзар Корел, "Ти си моята родина" - тема 21

• 66 261
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Оооох всички заедно с бебчето. Благодаря за фрагмана и на Варна за превода! bouquet Нямам търпение до четвъртък. Наистина много хубави неща заваляха и според мен май клони към финал. Най много 5 епизода.

# 151
Най вероятно финалът е близо.

Хем се ядосвам на СЦ, хем знам, че като свърши ще ми липсва. Grinning

# 152
Казах ли ви, че ще пуснат фрагман? Grinning Grinning

Благодаря ви! Hug Hug И за превода! bouquet bouquet

Аз съм така от две серии, нямам търпение да дойде деня на излъчване. Защото Халит и Берг играят в  повечето сцени. Поне и в следващата ще ги гледаме.

А за финала, ами това, което дават и препускането, не ми остава друго да мисля.
Ако сериалът беше такъв през всички епизоди...само да беше такъв - ГГ да са главни, с различни събития между тях, на да я има тази топлина, щеше да е страхотно.  Обичта им в по-предния епизод е тази любов, която си представях между тях. Никой не говори за кекс, за легла и пр. Една от най-красивите им сцени беше лягането на Джевдет до Азизе и думите за добре дошъл/а...
И пак ще ми е мъчно, защото от една страна сбъднаха мечтата ми за общ проект, подариха ни прекрасни сцени, от друга страна не ми достигаха никога, от трета да ги виждам всеки четвъртък на екран е безценен подарък, който ще ми бъде отнет.  Но...утехата е, че в живота са заедно. Мисля, че за тях тези роли са много важни. Халит ще бъде запомнен като Джевдет , Азизе си е Азизето на Берг, такава, каквато само тя може да изиграе.
Другият вариант е пак да се случи нещо неприятно за Джевдет, пак да ги разделят, например и всичко хубаво през последните три серии да се превърне в онова -много хубаво не е на хубаво...или ние се заричаме да не се разделяме, но война е това, нищо не е в нашите ръце...Но пък ще стане банално. То не беше пленничество, не беше взрив, не бяха чифлици, изнасилвания,женитби,  отнети бебета...Не знам...По-скоро мисля - финал.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 21:21 от Mydream

# 153
Добро утро Grinning

Честит празник на любовта Two Hearts

# 154

Хубава сряда на всички!  Heart Eyes

Честит празник на една красива и неотслабваща любов!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От интервю с Айше Арман

Халит: Не  всеки има шанса да преживее любов като нашата. С Бергюзар ни е писано да бъдем заедно.

# 155
ЗДРАВЕЙТЕ! 

Любовта е обещание. Любовта е сувенир.
                        Веднъж дадена, никога не може да бъде забравена.
                        Не я оставяйте да изчезне - Джон Ленън

Честит Празник на любовта! txtloves

Щастлива, усмихната и много обичана Сряда, приятели!
                        Празнувайте....ЖИВОТА!

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 23:27 от HELEN60

# 156
Ти си моята родина

Превод:
Варничка  Heart Eyes Hug и Ками  Heart Eyes Hug

линк за гледане онлайн - https://yadi.sk/i/vQtj2WDl3SP3gt

линк за сваляне като торент - https://mega.nz/#!KJIBEbDY!GGrlp7Hw3zOxGWWDx2EKeNPEcI1-M680fn6FCp6Xq6Q

Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 157
Варна  newsm51  Ками  newsm51  Галка  newsm51

БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРЕКРАСНИ!!!! Two Hearts

Пуснах си началото на серията и се сетих  как Джевдет е разбрал за Яни Rolling Eyes
Нали Филипос каза на останалите командири , че знаят за издевателствата на Яни, не му е за първи път....
 вероятно и Джевдет е знаел и веднага загря, че Яни  е изнасилвача... Shocked

# 158

Благодаря за видеото, Галка!    bouquet

Азизе и Джевдет-  двойка номер едно за гласувалите в анкетата на Noluyo

# 159
Привет! Нека ви е влюбено, споделено и усмихнато на душата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На нашите гълъбчета пожелавам да са все така влюбени един в друг и в живота! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на екипа по превода на 44 епизод! Hug

# 160

След десет години съдебни разправии Берг и Халит са спечелили делото срещу строителната фирма, която използва без позволение техни снимки за реклама през 2008 г.

В рамките на тези десет години делото три пъти е стигало до трета последна инстанция, връщано обратно и после отново до Върховния съд.

Сега е излязло окончателното решение, според което фирмата е осъдена да заплати на Берг и Халит 1 милион лири.

# 161
Браво! Да видят всички, лесно ли се печели на чужд гръб Mr. Green

# 162
      Момичета  Hug, сърдечно благодаря за превода и буквичките на еп.44!

# 163
Благодаря на екипа за превода на 44 еп.
Бях сигурна,че Берг ще си върне бебето без проблем.
Филипос се трогна от разказа на Берг за ужаса,който е преживяла,та
тези добри хора няма да се трогнат и проявят разбиране.Не е изклучено и сълзи да пролеят докато им разказва.
Предричате ,че скоро сериала ще приключи.Може би.
Предстои разобличаването на Хамилтън и разнищване на случая Спиро.
Със сигурност ще измислят още някое васифе на Джевдет ,с което той ще се справи блестящо и ще заслужи поздравление  на Вожда.
Да завърши сериала без още едно успешно васифе не ми се вярва.
И Азизе може да се включи.
Срещата на Джевдет с бебето ще бъде много мила и вълнуваща и много съжалявам,че няма да мога да я гледам в близките няколко дни. Момичетата обикнаха бебенцето и ще бъдат много щастливи като разберат,че това е тяхното братче.
Предстои ни да гледаме още един хубав епизод.
След толкова разочарование  си го заслужаваме

# 164

Общи условия

Активация на акаунт