Дж разказа на Аз всичко за угризенията на Спиро, за това ,че е работил при него и цялата история.
- Дж - Погледни го! Дали разбира, че е в ръцете на баща си.
Аз- Да, разбира.

- Де да бях посрещнал сина си в ден на победа, а се случи в ден на тежка загуба. Не можах да поема командването на 4 армейски корпус, не можах да спечеля Даг на наша страна.
- Аз го успокоява. Щом като успяхме да се съберем отново, ще успеем и да спасим Родината си. Една загуба не може да ни пречупи.
Дж- Заслужавам ли те, Азизе?
- Хил крещи че й откраднали чантата, да заблуди гръцките войници.
- Дж ще накара Даг да си плати, казва го на Азизе.
- Алекси и гъркинята в комбина за трафика на деца.
Значи е време да изберем първото дете, което ще замине за Атина.
- Аз разказва на момичетата за осиновителите и цялата история как го е взела от тях.
Значи, че изглежда като чудо, като че ли разигравам театър, но не съм луда, това е нашето дете.
Бабата се задави от шока.

Агънцето ми, моят внук, моят Мехмед.
Добре дошъл в твоя дом. Донеси ни светлина и радост.
- Дж казва на Хам, че Спиро е спасил детето.
Хам съобщава, че МК ще посети Западния фронт.
Исмет- Тази армия не може да бъде уплашена с едно поражение. МК ще дойде и повдигне духа на народа и ще се изправим отново на крак.
Як казва, че Даге иска да се срещне с Дж.
Як казва на Дж, че Йъ се съмнява, че той работи за бунтовниците. Дж - трябва да разсееш тези съмнения веднага.
Даг- никога не съм предполагал, че ще остана толкова сам. Но аз не съм виновен. Поставиха ми кахан, ефетата ме предадоха, Анкара не ме уважаваше
Даг иска да му помогне да изчезне оттук. Сам, нямал нужда от никого.
Дж го пита иска ли да помогне и на някои от хората му.
Не, спаси само мен.
Дг- Изпрати писмо до Фил, напиши му какво мислиш за Анкара, и аз ще мога да му кажа, че съм те спечелил на наша страна.
- Сех към Даг- Анкара си получи това, което търсеше. Сега ще разберат, че никога не могат да спечелят без теб.
Даг- Ще си отмъстя на Анкара. Фил ще ме приеме с отворени обятия. Но не казвай на Пех и другите нищо засега.
-Як кани Йъ на сладкарница

Ще се опознават и ще направят стъпка един към друг. Обещават си.
Йъ- не си човек, към когото не бих искала да направя крачка. Ти си добронамерен, с добро сърце, с чиста душа. Не искам тайни помежду ни. Това е единственото ми желание.
- Даг очаква на среща Фил, но изскочиха най-верните му до скоро хора.
Даг- Всички сте станали роби на Анкара!
Ох, Берг е прекрасна с това бебче.

Не мога да й се нагледам.
Затова не успях с разговора с Як, но беше хубав.
Насърчава го за Йълдъз.

- Пех- Изтървахме предателя!
- Дж подсказал на Пех, че Даг ще започне да работи за Фил.
- Фил идва да вземе Дж, щяли да празнуват победата в таверната. Вие сте почетен гост. Пригответе се, ще ви изчакам.
Даг- тези дни ми е тежко, жена ми се оказа, че работи за бунтовниците, отстраниха ме от длъжност, позволете ми да не идвам.
Фил- тъкмо чудесна възможност да се разсеете, какво чакате още, ако не дойдете, ще направя тържеството във Вашата къща.
Фил се чуди откъде идва бебешкия плач. Даг- момичетата взеха едно бебе от приюта, не се чувстваше добре.
Аз- докато съм тук всички сте в опасност, трябва да намерим решение.
Ще го намерим
- Даг смята, че Дж му е поставил клопката. За всичко бил виновен МК. Щял да плати с живота си.
Ще ми се носи славата на убиеца на МК. Всички ще говорят за мен.