iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 62 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • have faith and be patient ..
Колкото пъти вляза в темата ,винаги има нови правила за iherb ... егати ,не се начекнаха

# 166
Да потвърдя и аз, че вчера получих поръчка от края на януари на стойност 20.45$ в пощата. Включен е Loyalty Credit, за съжаление. Явно трябва да внимаваме вече, даже следващия път като поръчвам същите витамини ще трябва да го направя веднага след друга поръчка, защото стойността им е почти 30 лв. и ако имам Loyalty Credit ще ми го приспадне и съответно ще го включат в сумата на кашончето.

# 167
Ами аз бях писала писмо да увеличат поне максималното тегло на доставката, но го сбутах в чернови, след като Денис каза, че са отговаряли преди, че това можело да доведе до оскъпяване на доставката. Днес вече го изпратих, защото както и да го мисля, не мога вече да поръчвам продукти над 30 лв без да плащам глупавата им такса от 15,50. С ддс-то съм ок, няма проблем, ама на пратка от 31 лв таксата от 15,50 си е  50% оскъпяване! Затова единственият вариант като ще се плаща тази такса е, поне да се правят големи поръчки и да си поръча човек всичко по-скъпо наведнъж. С този лимит от 1,8 кг обаче няма как. Освен това има много хубави и изгодни, но тежки продукти - кокосово масло, алое, козметика и пр. /даже и ддс да им сложиш, пак са изгодни/, които в кошница до 30 лв не можеш да намалиш доставката, ако щеш да се съдереш. Не е така обаче ако да речем правиш поръчка до 60-70 лв, тогава се получават нещата. Обаче обикновено теглото става над 1,8 кг. Не знам какво мислите вие, но според мен е хубаво малко да вдигнат този лимит на теглото. Ако може без да увеличават доставката ще е просто перфектно  Grinning, но ще видим какво ще отговорят.

Код за отстъпка в iHerb:   PAR2643

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 12:39 от Тъмнозелена

# 168
 Здравейте,и аз да докладвам получих пет поръчки от 01.02.,от 31.01. ги няма още  .Лоялити кредита е включен в тотала за съжаление Sad

# 169
Има забавяне с пратките, моята от 15ти януари дойде в петък ( на 9ти февруари). Така че бъдете търпеливи.
Аз имам от 8 януари, все още не е пристигнала!
Аз чакам две пратки съответно от 7ми и от 12ти януари.Според тракинга и двете са пристигнали в БГ на 21ви миналия месец и от тогава ни вест, ни кост! Писах на Iherb, но те ми отговориха, че след като проследяването е ограничено нищо не могат да направят и да чакам поне 6 седмици от изпращането, защото това бил срока на доставката с поща.

# 170
  • София
Скрит текст:
Ами аз бях писала писмо да увеличат поне максималното тегло на доставката, но го сбутах в чернови, след като Денис каза, че са отговаряли преди, че това можело да доведе до оскъпяване на доставката. Днес вече го изпратих, защото както и да го мисля, не мога вече да поръчвам продукти над 30 лв без да плащам глупавата им такса от 15,50. С ддс-то съм ок, няма проблем, ама на пратка от 31 лв таксата от 15,50 си е  50% оскъпяване! Затова единственият вариант като ще се плаща тази такса е, поне да се правят големи поръчки и да си поръча човек всичко по-скъпо наведнъж. С този лимит от 1,8 кг обаче няма как. Освен това има много хубави и изгодни, но тежки продукти - кокосово масло, алое, козметика и пр. /даже и ддс да им сложиш, пак са изгодни/, които в кошница до 30 лв не можеш да намалиш доставката, ако щеш да се съдереш. Не е така обаче ако да речем правиш поръчка до 60-70 лв, тогава се получават нещата. Обаче обикновено теглото става над 1,8 кг. Не знам какво мислите вие, но според мен е хубаво малко да вдигнат този лимит на теглото. Ако може без да увеличават доставката ще е просто перфектно  Grinning, но ще видим какво ще отговорят.

bouquet

За същото си мислех и аз - сега не мога да поръчвам повече неща, за да компенсирам доставката и митническата обработка, защото почти винаги минавам лимита за тегло. Ако го увеличат поне с половин килограм, но не пипнат стойността на доставката ще е чудесно! Да им пиша ли и аз на чата?  newsm78

Код за отстъпка в iHerb:   VET7705

# 171
  • София
Тъмнозелена Alleks абсолютно същото си мисля и аз. За да си заслужава допълнителното оскъпяване с тези 15 лв за Бгпощи, то трябва поне да се поръчат повече продукти за да има сметка.

# 172
Скрит текст:

bouquet

За същото си мислех и аз - сега не мога да поръчвам повече неща, за да компенсирам доставката и митническата обработка, защото почти винаги минавам лимита за тегло. Ако го увеличат поне с половин килограм, но не пипнат стойността на доставката ще е чудесно! Да им пиша ли и аз на чата?  newsm78
Денис е споменавала, че по такива въпроси по-добре на имейл. Изчакайте да видим какво ще ми отговорят. На предните писма отговаряха почти едно и също, така че нека да видим. Ще пиша тук когато получа отговор.

# 173
  • Габрово
Здравейте момичета, кое витамин С да си взема:
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Best-Vitamin-C-500-mg-120 … Veggie-Caps/38047
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Vitamin-C-1000-mg-90-Tablets/2545
или друго да препоръчате.

# 174
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus
Да се оплача и аз. Очаквам 3 пратки от 31.01. От вчера вече са в България, а днес получих известие от пощата само за 2 от тях. Проверих в сайта на Iherb и какво да видя - една от поръчките съм я платила в лири, вместо в долари. Спомням си, че дори си добавих и "trial product" вит Д, тъй като ми се видя малко сумата от 11$. Тези постоянно променящи се настройки за валутата ме побъркват! Сега, за витамин Б комплекс и витамин Д, на стойност 16.26 лири - около 35 лв., ще трябва да плащам ДДС+18.50 лв.
Искам да попитам мога ли да се откажа от поръчката и ще ми възстановят ли сумата?

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 13:48 от една_мама

# 175
Момичета,някой пазарували с PAYPAL,не ми задържа отметката за превалутиране на моята банка!

# 176
А аз цяла седмица умувам да си поръчам ли канела, куркума и джинджифил, които харесвам, а ще са със скъпа доставка и не се знае дали ще дойдат( и аз чакам една поръчка от 26 януари, на 6 февруари е влязла в страната и я няма още) Отделно не мога да съчетая джинджифил и куркума под 30 лева, и трябва да станат общо 3 поръчки за трите неща, къмто 100 лева...щото нали всяка около 30на лева( с или без доставката), и какво...ми отказах се. Тюх.

# 177
  • София
една_мама,
имала съм случай като твоя, третата пратка ми я доставиха след около седмица. Вероятно са били в различни чували и са обработени от нашите пощи по различно време. Така че, още не е сигурно, че пратката ти е отишла на митница - изчакай малко.

Що се отнася до връщането на пратката обратно на iHerb - може, ще ти възстановят сумата след като се върне при тях ( коло месец-два), но ще приспаднат обратния транспорт и май лоялити кредита. За мене обаче това е некоректно - не ми се струва приемливо наша грешка, разсеяност или недоглеждане да е за тяхна сметка. Смятам, че такива действия вредят на имиджа на българските им клиенти като цяло и накрая да не стане така, както става в разни други сайтове - все повече стоки не се доставят до Бг или стойността на транспорта е такава, че обезсмисля пазаруването от там  Naughty
Но .... в края на краищата всеки решава какво е добре за него, всички носим глави на раменете си  Simple Smile

# 178
  • София
От двата продукта, по-добър избор е 1.
2. няма да се усвои и половината от дозата ще се изхвърля /пари на вятъра/, защото дозата е висока.
Този е на изгодна цена и е с бавно освобождаване:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-C-1000-250-Tablets/466

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 179
  • Варна
sisjonFlowers Hibiscus,
това са предпочитани те от мен:
https://www.iherb.com/pr/MegaFood-Daily-C-Protect-Nutrient-Boost … 5-oz-63-9-g/56440 органичен , сестра ми много го харесва , аз също често го поръчвам
https://www.iherb.com/pr/MegaFood-Ultra-C-400-60-Tablets/4076  органичен
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Alive-Vitamin-C-Powder-120-g/15056 органичен
https://www.iherb.com/pr/American-Health-Ester-C-with-Citrus-Bio … 20-Capsules/13682 с цитрусови биофлавоноиди

iHerb  код 5% :  PEP491

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 14:45 от PyK

Общи условия

Активация на акаунт