iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 62 976
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета,някой пазарували с PAYPAL,не ми задържа отметката за превалутиране на моята банка!      
И при мен, често се случва и винаги преди да пусна поръчка, го проверявам. Peace
Трябва да се внимава - веднъж от това превалутиране платих 50 лв повече, а не можех да анулирам поръчката.

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 181
  • София
American Health, Ester-C, 500 mg with Citrus Bioflavonoids, 225 Veggie Tabs - аз този ползвам и ми се струва изключително изгоден като цена/качество.

ROV5021

# 182
От инозитола на Jarrow, по една капсула ли се приема?

# 183
  • София
Зависи за какво го приемаш.

# 184
За тревожност и за съня, събуждам се през час.

# 185
една_мама,
имала съм случай като твоя, третата пратка ми я доставиха след около седмица. Вероятно са били в различни чували и са обработени от нашите пощи по различно време. Така че, още не е сигурно, че пратката ти е отишла на митница - изчакай малко.

Що се отнася до връщането на пратката обратно на iHerb - може, ще ти възстановят сумата след като се върне при тях ( коло месец-два), но ще приспаднат обратния транспорт и май лоялити кредита. За мене обаче това е некоректно - не ми се струва приемливо наша грешка, разсеяност или недоглеждане да е за тяхна сметка. Смятам, че такива действия вредят на имиджа на българските им клиенти като цяло и накрая да не стане така, както става в разни други сайтове - все повече стоки не се доставят до Бг или стойността на транспорта е такава, че обезсмисля пазаруването от там  Naughty
Но .... в края на краищата всеки решава какво е добре за него, всички носим глави на раменете си  Simple Smile
Благодаря за отговора Alleks. Надявам се и третата ми пратка да пристигне в пощата.

# 186
  • София
denis.  Hug,

кое чесънче да си взема? Нещо не мога да ги разбера тези концентрации  Embarassed Каква е разликата между 4. и 5.?
За холестерол ще се приемат заедно с Now Foods, Omega-3, 180 EPA/120 DHA, 200 Softgels и Jarrow Formulas, Red Yeast Rice + Co-Q10, 120 Capsules.

1. Wakunaga - Kyolic, Cardiovascular, Formula 100, 200 Tablets
2. Country Life, Nature's Garlic, 180 Softgels
3. Solgar, Garlic Oil Perles, (Concentrate), 250 Softgels
4. Now Foods, Odorless Garlic, Concentrated Extract, 250 Softgels
5. Now Foods, Garlic Oil, 1,500 mg, 250 Softgels

Добре ли е да го съчетавам с лецитин и в какви съотношения:
1. Now Foods, Sunflower Lecithin, 1200 mg, 200 Softgels
или този
2. Now Foods, Sunflower Lecithin, Pure Powder, 1 lb (454 g)

# 187
  • София
Скрит текст:
Една капс. едва ли ще е достатъчна - за да действа на мозъка, при неврологични проблеми - трябват доста по-високи дози. 6-8-10 грама.
Една капс. - би действала само като плацебо Wink

# 188
  • София
Искам да поръчам този кориолус:
https://uk.iherb.com/pr/Fungi-Perfecti-Host-Defense-Turkey-Tail- … Veggie-Caps/21457
Но сайта не ми разрешава. Кажете какво да направя? Как да поръчам този продукт? През Англия, ако поръчам до адрес на Габко, дали ще стане? Как поръчвате през Англия? Дайте идеи моля?
Можеш да поръчаш до адрес на превозвач в Англия или Германия, но имай предвид, че като нищо може да отиде на митница и например за Англия искат ДДС-то +8 лири за обработка на пратката - превозвача извършва това вместо теб, а ти заплащаш услугата като пристигне пратката ти в БГ. Като гледам цената 38 лв - доре само това да поръчаш пак ще е за митница. Имам пратки по 23-24 евро минали "гратис" в Англия, но имам и пратка за 19 евро - спряна на митница. Иначе Iherb позволява поръчване до складов адрес, каквито са адресните регистрации на фирмите превозвачи.

Код за Iherb TQD186

# 189
Скрит текст:
Една капс. едва ли ще е достатъчна - за да действа на мозъка, при неврологични проблеми - трябват доста по-високи дози. 6-8-10 грама.
По-колко да приемам тогава, и как?

# 190
  • София
denis.  Hug,
Скрит текст:
кое чесънче да си взема? Нещо не мога да ги разбера тези концентрации  Embarassed Каква е разликата между 4. и 5.?
За холестерол ще се приемат заедно с Now Foods, Omega-3, 180 EPA/120 DHA, 200 Softgels и Jarrow Formulas, Red Yeast Rice + Co-Q10, 120 Capsules.

1. Wakunaga - Kyolic, Cardiovascular, Formula 100, 200 Tablets
2. Country Life, Nature's Garlic, 180 Softgels
3. Solgar, Garlic Oil Perles, (Concentrate), 250 Softgels
4. Now Foods, Odorless Garlic, Concentrated Extract, 250 Softgels
5. Now Foods, Garlic Oil, 1,500 mg, 250 Softgels

Добре ли е да го съчетавам с лецитин и в какви съотношения:
1. Now Foods, Sunflower Lecithin, 1200 mg, 200 Softgels
или този
2. Now Foods, Sunflower Lecithin, Pure Powder, 1 lb (454 g)
От чесъна, 2.  е най-добър вариант, от това, което си избрала
Лецитин, който си избереш и двата са хубави, но трябва да се приема най-малко 5-6 грама, може и 10 грама. 

# 191
А аз цяла седмица умувам да си поръчам ли канела, куркума и джинджифил, които харесвам, а ще са със скъпа доставка и не се знае дали ще дойдат( и аз чакам една поръчка от 26 януари, на 6 февруари е влязла в страната и я няма още) Отделно не мога да съчетая джинджифил и куркума под 30 лева, и трябва да станат общо 3 поръчки за трите неща, къмто 100 лева...щото нали всяка около 30на лева( с или без доставката), и какво...ми отказах се. Тюх.
И аз така като теб, искам всичко тежко да си поръчам наведнъж, за да намаля доставката с други продукти, и все отлагах да си извадя еори и тъкмо се навих и те спряха доставката с DHL  Simple Smile.

По същия начин ми показва и на мен две пратки пристигнали в България на 6 февруари, а известие нямам.

Код за отстъпка в iHerbPAR2643

# 192
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Пробвай поне с 2-3 грама/дн. и ако няма ефект, увеличаваш дозата.
Приема се на гладно, поне час преди хранене и 1 час преди или 2 часа след кафето.

# 193
Скрит текст:
Скрит текст:
Пробвай поне с 2-3 грама/дн. и ако няма ефект, увеличаваш дозата.
Приема се на гладно, поне час преди хранене и 1 час преди или 2 часа след кафето.
Много ти благодаря!

# 194
Известна е още една категория, която ще бъде в намаление от сряда. Освен тази, за която писах:

https://www.iherb.com/c/baby-kids-skincare-special  - продукти на: Aveeno, Weleda, BabyGanics, Shea Moisture, Cetaphil, Babo Botanicals, Aquaphor, Natralia, Eucerin, Desitin - с 10%

Ще има намаление с 15 % и на избрани продукти за коса и лице на някои марки:
https://www.iherb.com/c/lunar-new-year-special - продукти на: Himalaya, Leaders, Peripera, Betty Dain Creations, After Spa, Reviva Labs, Ceramedx, Daily Concepts, Skinfood

Цитирам се за да допълня - известни са и процентите на намалението!

Също така ще има още една категория, намалена с цели 20% и това са брандовете на iHerb:

https://www.iherb.com/c/iherb-brands

Това намаление е възможно да е под някакво условие. Примерно 10% седмично плюс 10% от кода, който действа в момента, но е при поръчки над 40$. Ще видим. Акцията е озаглавена "благодарност на клиентите" или нещо от този род.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 20:23 от Тъмнозелена

Общи условия

Активация на акаунт