iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 63 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Denis  благодарение на теб и на всички които споделят в темата продължавам да поръчвам- все стандартни неща -омега,витамини, коластра ,пробиотик, Hyaluronic Acid , шампоан и сапуни на Jason Natural... които харесвам!
Сега имам Мизон https://uk.iherb.com/pr/Mizon-Black-Snail-All-In-One-Cream-2-53-fl-oz-75-ml/68534 но само го пробвах лесно попива, приятен не е мазен....ще дам отзиви след време!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 151
Има забавяне с пратките, моята от 15ти януари дойде в петък ( на 9ти февруари). Така че бъдете търпеливи.

# 152
Има забавяне с пратките, моята от 15ти януари дойде в петък ( на 9ти февруари). Така че бъдете търпеливи.
Аз имам от 8 януари, все още не е пристигнала!

# 153
  • София
Поръчки (две) от 28-и, пристигнали са на 07.02, днес си ги взех. Съобщението в пощата е от 9-и.

п.п. И аз се излъгах с паразитен код... Честно казано, много ме е яд. Поръчах преди малко, без да си направя сметка, че всеки линк от форума, ми натрапва код, който не искам (и заменя кода, който съм дал преди това). Нищо, живи, здрави.

Момичета, нещо съществено и полезно което можете да промените (щото това с бг кода, е нищо и половина и се случва тъй или иначе, както става и превода на бг в гугъл, независимо от желанията на някои...) - кодовете, които веднъж сме въвели, да се променят само при отмяна на предишния, или при собственоръчно въвеждане на код. Това ще е нещо полезно, което засяга не само нас, а iHerb за всички ползващи го. Най не обичам да ми натрапват нежелани промоции, от които някой да печели хиляди на мой гръб, на пишещите и помагащите...

ROV5021

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 23:48 от djagi

# 154
О, да това с превода, ако и ти имаш в предвид, че не пази българските настройки и валута, въпреки запаметяването е много дразнещо! Всеки линк от форума ме изпраща в малазийски вариант на сайта или някъде по света и докато намеря пак България е голяма играчка всеки път! Това от къде идва, едва ли всеки втори в темата е от там или друга невероятна част от света?

# 155
  • София
Не пишете ли твърде рано на сайта за пратките? И моя поръчка от 31.01. е замръзнала в тракинга с последна информация за 02.02. и също ми случва за първи път. Но понеже са ми дали дата за доставка 16-28.02. и да им пиша, какво друго да ми отговорят, освен чакайте си датите за доставка Blush
Пишем на сайтa, за да си оправят проследяването и ако много се забави въпросната пратка, да са предупредени.
За кориолуса - попитай в темата за пратките От Англия до България - ....
Голяма част от момичетата, които поръчват до Англия, много рядко пишат в тази тема / не съм сигурна и дали я следят/- те са наясно какво може и какво не да се поръчва.

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен  Wink

# 156
Чакам една поръчка от 31.01 и още я няма. На някой да му е дошла от тази дата.
И аз чакам няколко от 31.01 и ги няма сега видях в тракинга,че са дошли пратките ми от 01.02.,но за тези от 31-ви не е отбелязано.Утре ще ги търся в пощата ,че и треперям дали са там или недай боже на митница
Вчера слетобяд изписа че е влязла днес утре ще чакам бележка от пощата.

# 157
Здравейте, може ли мнение за тези витамини https://www.iherb.com/pr/Paradise-Herbs-ORAC-Energy-Earth-s-Blen … Veggie-Caps/42405. Икономични са- една опаковка стига за два месеца, но дали са ок от към качество ? Благодаря предварително.

# 158
  • have faith and be patient ..
Кодовете в темата не намаляват ли вече 5% ?

# 159
Здравейте, може ли мнение за тези витамини https://www.iherb.com/pr/Paradise-Herbs-ORAC-Energy-Earth-s-Blen … Veggie-Caps/42405. Икономични са- една опаковка стига за два месеца, но дали са ок от към качество ? Благодаря предварително.
Аз сега ги пия но моите са със желязо вероятно от него се запичам.

# 160
  • Варна
jenimon Flowers Cherry Blossom,
преди време  denis  ги беше препоръчала , и аз ги имам .Пия ги от време на време

Кодовете в темата не намаляват ли вече 5% ?

С. Алекс Flowers Hibiscus
Кодовете намаляват с 5% само на притежателя на кода

denis Hug   благодаря за отговора

iHerb  код 5% :  PEP491

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 10:10 от PyK

# 161
Здравейте, последната ми пратка дойде унищожена. Едно от шишетата се е счупило и се е изляло вътре. От пощата ме отрязаха, тъй като не съм била отворила пратката при тях, можело аз да съм си счупила шишето. От вън кашона нямаше поражения за да се усъмня, а знам, че  от iHerb опаковат нещата добре. От DHL също ме отрязаха, щом те не ми били доставили нещата лично. Писах на iHerb, но не знам какво ще предприемат. Имали ли сте подобен проблем? Как се разрешават подобни казуси? Отваряте ли пратките още в пощенския клон, за да се уверите дали всичко е наред?

# 162
Известна е още една категория, която ще бъде в намаление от сряда. Освен тази, за която писах:

https://www.iherb.com/c/baby-kids-skincare-special  - продукти на: Aveeno, Weleda, BabyGanics, Shea Moisture, Cetaphil, Babo Botanicals, Aquaphor, Natralia, Eucerin, Desitin

Ще има намаление и на избрани продукти за коса и лице на някои марки:
https://www.iherb.com/c/lunar-new-year-special - продукти на: Himalaya, Leaders, Peripera, Betty Dain Creations, After Spa, Reviva Labs, Ceramedx, Daily Concepts, Skinfood

# 163
  • София
Здравейте, последната ми пратка дойде унищожена. Едно от шишетата се е счупило и се е изляло вътре. От пощата ме отрязаха, тъй като не съм била отворила пратката при тях, можело аз да съм си счупила шишето. От вън кашона нямаше поражения за да се усъмня, а знам, че  от iHerb опаковат нещата добре. От DHL също ме отрязаха, щом те не ми били доставили нещата лично. Писах на iHerb, но не знам какво ще предприемат. Имали ли сте подобен проблем? Как се разрешават подобни казуси? Отваряте ли пратките още в пощенския клон, за да се уверите дали всичко е наред?
Аз имах един път един разлят шампоан. Писах им през чата. Върнаха ми парите по картата (по спомен). Дори не са ми искали снимки. Но бих ти препоръчала да си го снимаш все пак, за да имаш доказателство - ако ти поискат.

# 164
Аз имах един път един разлят шампоан. Писах им през чата. Върнаха ми парите по картата (по спомен). Дори не са ми искали снимки. Но бих ти препоръчала да си го снимаш все пак, за да имаш доказателство - ако ти поискат.

Благодаря ти, значи да следя наличността по картата и отговор от тях.
Снимах и им изпратих снимките без да ме молят, на счупеното шишенце, омазания кашон и останалите неща.

Общи условия

Активация на акаунт