iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 63 000
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Чукарландия
Да попитам по-запознатите: за страна от ЕС (прим. Германия) също ли сумата на поръчката не трябва да превишава 30 лв. (респ. 15 евро) или няма такова ограничение? Hug

# 196
Отговориха ми на запитването дали не могат да увеличат максималното тегло на пратките. Ами, оказа се, че проблемът е май в нашите пощи  #Crazy От тях идва този лимит. Тъй че хората нищо не могат да направят по въпроса.
Цитат
К сожалению, максимальный вес посылки для заказов через Local Post не может быть увеличен. Приносим извинения за доставленные неудобства. В настоящее время для отправления заказов в Болгарию предоставляется доставка местной почтовой службой (Local Post), при которой посылки доставляются местной почтовой службой. С данным методом доставки оформляемый заказ не должен превышать 4 фунтов (1,814 кг) по весу и $100 по стоимости; сроки доставки варьируются от 2 до 6 недель; стоимость доставки определяется весом, стоимостью заказа и категорией товаров.

Явно затова в съобщенията от пощата пише "малък пакет". Ако надвишава определено тегло сигурно вече няма да е малък, а ще бъде друга категория и трябва да им се плаща по друга тарифа.

Код за отстъпка в iHerbPAR2643

# 197
  • София
 Дневна промоция
валидна до  14.02 - 20.00 ч. н. вр.
$8.99
Madre Labs, Serumdipity,
Pycnogenol Facial Firming Serum,
1 fl oz (30 ml)

# 198
Да попитам по-запознатите: за страна от ЕС (прим. Германия) също ли сумата на поръчката не трябва да превишава 30 лв. (респ. 15 евро) или няма такова ограничение? Hug
Би трябвало в Германия лимитът да е €22. В доста страни е 22 евро - Италия, Австрия, Гръция, Чехия, Унгария, Испания, Словакия, Холандия и др. Като нас с 15 евро е Великобритания, а с по-нисък лимит от 10€ май е само Дания. Не знам колко е актуален този източник, но много трудно намирам обобщена информация, в повечето случаи ме праща по линкове към сайтовете на институциите в отделните държави. Намерих все пак и една таблица с повечето страни, но точно Германия липсва:
https://ec.europa.eu/taxation_customs/sites/taxation/files/vat_buying_online.pdf
Тук има момичета пазаруващи от Германия, те ще кажат със сигурност. И на мен ми стана много интересно.

# 199
  • Чукарландия
Скрит текст:
Би трябвало в Германия лимитът да е €22. В доста страни е 22 евро - Италия, Австрия, Гръция, Чехия, Унгария, Испания, Словакия, Холандия и др. Като нас с 15 евро е Великобритания, а с по-нисък лимит от 10€ май е само Дания. Не знам колко е актуален този източник, но много трудно намирам обобщена информация, в повечето случаи ме праща по линкове към сайтовете на институциите в отделните държави. Намерих все пак и една таблица с повечето страни, но точно Германия липсва:
https://ec.europa.eu/taxation_customs/sites/taxation/files/vat_buying_online.pdf
Тук има момичета пазаруващи от Германия, те ще кажат със сигурност. И на мен ми стана много интересно.

Благодаря, Тъмнозелена! bouquet,

Наистина много интересно - сума ти и държави изброени, точно Германия я няма. Simple Smile
Ще чакам да се включат момичета, от Германия, които са или пазаруват от iHerb. Hug

# 200
  • София
Този серум, от промоцията, Madre Labs, Serumdipity, някой ползвал ли го е? Не разбирам нищо от тези неща, но 30 мл. за 30 лв (14 сега) ми се вижда мн. скъпо... За колко време стига такова нещо?... С една дума, заслужава ли си, сега с намалението?

ROV5021

# 201
  • София
Този серум, от промоцията, Madre Labs, Serumdipity, някой ползвал ли го е? Не разбирам нищо от тези неща, но 30 мл. за 30 лв (14 сега) ми се вижда мн. скъпо... За колко време стига такова нещо?... С една дума, заслужава ли си, сега с намалението?

ROV5021
да, изгоден е сега с тази промоция, на мен ми стигна за около месец, като се мажех веднъж дневно само лицето /без шия и деколте/. Но не съм впечатлена, изсушаваше ми кожата.

# 202
Не мога да кажа за този серум, Джаги, но като цяло 14 лв не е много за серум. Гледам, че периодично намалят някой от серумите от серията Serumdipity и чакам да намалят този с пептидите - него бих си го взела, май само той им е без феноксиетанол. Бяха намалили с витамин С скоро, но на сайта се намират и по-добри, поръчах си друг.

Като стана въпрос за пикногенол обаче се зачетох и реших, че това нещо ми е изключително необходимо и не мога да живея без него, край Laughing

Денис, очевидно е доста скъпа тази добавка, има няколко продукта под 30 лв. и клоня към това:
https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Pycnogenol-30-mg-60-Veggie-Caps/49286
Дозата от 30 мг  обаче не е ли много малка? Правени са доста изследвания и ползата е безусловна, но някъде цитираха по-големи дозировки - 75-100-200 мг. Искам да го пия с две цели, първо, заради действието му върху ХК, колагена и еластина, и второ, превенция срещу тромбоза. И разбира се като антиоксидант, редувам ги тях на курсове.

# 203
  • София
stelaartois, Тъмнозелена, благодаря! Търся нещо за майка, да и направя подарък, че не може само добавки Simple Smile Но че изсушава кожата, не е добре. Този пикногенол е доста скъп... Серума им с вит.Ц не успях да го взема, а най-много ме е яд, че за кратко беше някъде към 6 лв... За серума с вит.Ц четох, че помага за старческите петна - трябва ми нещо точно с такъв ефект. Имаше за някоя от добавките, но не помня вече коя, която можеше да се ползва и в кремове или за самостоятелна употреба и беше точно за петната. Беше го писала една рускиня в коментарите, но няма как да намеря къде съм го чел... Чудя се да не съм го чел, гледайки коментарите за MSM примерно?... Не беше скъпа добавката и нещо такова търся. (възможно ли е вит.Ц на прах да се използва за мазане?...)

# 204
Здравейте,
мой близък е диабетик и сега се появиха проблеми с холестерола.
След консултация с личния лекар, препоръча прием на омега 3. Бих се радвала ако препоръчате добра омега, а също така и други добавки, които могат да помогнат. Естествено ще се консултираме отново с лекар преди прием.

# 205
  • София
Здравейте,
мой близък е диабетик и сега се появиха проблеми с холестерола.
След консултация с личния лекар, препоръча прием на омега 3. Бих се радвала ако препоръчате добра омега, а също така и други добавки, които могат да помогнат. Естествено ще се консултираме отново с лекар преди прием.
Тази Омега-3 е много добра - Madre Labs, Omega 800, Pharmaceutical Grade Fish Oil, 80% EPA/DHA, а също и Sports Research, Omega-3 Fish Oil, Triple Strength, 1250 mg, но при втората ще отидеш на митницата.
Мисля, че за диабет тип II може да помогне Acetyl-L-Carnitine, примерно Primaforce, Alcar, Acetyl-L-Carnitine, но се консултирайте с лекар...

п.п. Линковете са с натрапен код, просто го имайте предвид...

# 206
Аз имам серума с пептиди от една промоция, но не се мажа много редовно. Как се ползва изобщо? Не е лош иначе, не ми изсушава, нито мезнее.

# 207
Този серум, от промоцията, Madre Labs, Serumdipity, някой ползвал ли го е?

И моето мнение е че не си заслужава.  Peace

Някой питаше по-назад за вит.Ц. Ползвам този и съм доволна: https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-1-0 … Veggie-Caps/61864

Код за 5% отстъпка от iHerb: MIH4702

# 208
По отношение на Витамин С мога да се включа с това, че в момента приемам дозировката от 500 мг. на Natural Factors. Е няма такъв ужас с преглъщането на тази таблетка. Овална е обаче е с ръбове и направо ще ме задуши някой ден. Чупя я на 2 и пак ми дере гърлото  и засяда. Това е продукта: https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-C-500-mg-90-Tablets/2554

Код за 5% отстъпка при първа поръчка и за притежателя му: BOR6607

# 209
  • София

Денис, очевидно е доста скъпа тази добавка, има няколко продукта под 30 лв. и клоня към това:
https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Pycnogenol-30-mg-60-Veggie-Caps/49286
Дозата от 30 мг  обаче не е ли много малка? Правени са доста изследвания и ползата е безусловна, но някъде цитираха по-големи дозировки - 75-100-200 мг. Искам да го пия с две цели, първо, заради действието му върху ХК, колагена и еластина, и второ, превенция срещу тромбоза. И разбира се като антиоксидант, редувам ги тях на курсове.
Дозата от 30мг е ниска, трябва ти поне 50мг /или 100/ , ако искаш да повлияеш положително функция, при която се забелязват вече някакви отклонения. Полезен е и при съдова недостатъчност - има противовъзпалителни свойства, подпомага кръвотока и т.н.
Той е силен имуностимулант, не е много добре проучен и малко го избягваме - ако има някакво Ав.Им.Заболяване, трябва да се внимава с него.
Увеличава кървенето, намалява нивата на кръвната захар и ако се приемат по-високи дози, трябва да е за кратко.
За кожата - увеличава хидратацията и еластичността, но да увеличи ХК с 30-40 % ми е малко съмнително Wink.  ХК не е само в кожата?!

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 08:23 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт