iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 95

• 62 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
За Безплатна доставка:

+  обща цена: $5.49

# 571

Добре де момичета от два дена само ви чета и се стискам да не пиша .Моята поръчка в момента е на митница и очаквам резултат .С лоялити кредит е.но след като пратих разпечатка от IHERB и банката колко съм платила реално,защо трябва да се обмитява ?
Защото митницата разглеждала тези бонуси - лоялти и реуордс кредит - като някакви виртуални пари.
Момичета днес си взех пратката от пощата срещу 1,50 лв .Много съм щастлива  Grinning

код за отстъпка VEL2114

# 572
  • София
Момичета днес си взех пратката от пощата срещу 1,50 лв .Много съм щастлива  Grinning
Защо вземат 1,50лв такса в Пощата?

# 573
  • София
aitep, може и някъде да ги носят на ръка, но не виждам как това ще стане за моя пощенски клон - случвало се е да ме чакат 14-ина кашончета Simple Smile и отзад се виждаха още доста наредени (ноември-декември). Впрочем, винаги освен моите, има още доста от iHerb, виждам ги в стаичката.

denis, май им се води магазинаж тази такса.

п.п. Горния линк с безплатната доставка, линка за втория продукт е сгрешен май.

# 574

код за отстъпка VEL2114
Как го постигна? Колко ти е Subtotal + Loyalty Credit?

# 575
Такса 1,50 и на мен са ми взимали веднъж в пощата без никакви обяснения. Беше си прикрепена към кашона някаква бележка, един вид като наложен платеж. Май го правят за пратки, които спират за проверка, но като не установят надвишаване на лимита, ги освобождават. Някаква такса за обработка ще да е, така мисля. А магазинаж от къде на къде? Да не съм я оставяла при тях на гардероб? Те са решили да я спират.

# 576
Набързо пиша по казусът моите две пратки. Първата, която беше влязла на 12 и от тогава я нямаше, бяха я преопаковали и на мястото на името ми беше етикетът от Германия. Около 40% беше мазен кашонът, на мирис го оприличавам на някакво рибено масло, вътре нямах и в поръчките, които поръчах тогава заедно. Значи някоя поръчка с тракингоколо моята има спукано шише. Това го пиша за ориентир, поръчката е от 31.01, утре ще напиша точно номерът, че сега съм през телефон.
А втората пратка, за която писах, имам известие, за доказване на стойността на пратката, която е деклатирана 18,55$, трябва да изпратя доказателствата на митницата в Горна Оряховица. От номерът виждам, че моята е 21 от 79 задържани пратки Blush
Ако някой е в този район мога да дам телефон за връзка или да попита за негова пратка.

А да ви питам aitep, къде, как виждате коя е пратката? С номер ли е, къде се помества тази информация? Питам, защото имам и аз от митницата писма, но на нито едно не ми пише номер на пратка, само един #, което нищо не значи и аз реално нямам идея за коя от всичките ми 5 примерно пратки става дума. Мерси.

Бледолилава, аз както написах ги питах директно за номера с изписването на Loyalty credits т.н., но директно ми казаха, че не ги пишат. И сега освен снимки да им се пратят.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 17:56 от NiaViss

# 577
Защо вземат 1,50лв такса в Пощата?
  На известието ,с което днес си взех пратката пише цена на пощ.услуга.,съгласно цени на неуниверсални пощенски услуги и  др.търг.дейности -1,50ЛВ

# 578
Може би митницата като ги спре и после трябва наново да ги изпращат и се таксува тази доставка.

# 579
Скрит текст:
Набързо пиша по казусът моите две пратки. Първата, която беше влязла на 12 и от тогава я нямаше, бяха я преопаковали и на мястото на името ми беше етикетът от Германия. Около 40% беше мазен кашонът, на мирис го оприличавам на някакво рибено масло, вътре нямах и в поръчките, които поръчах тогава заедно. Значи някоя поръчка с тракингоколо моята има спукано шише. Това го пиша за ориентир, поръчката е от 31.01, утре ще напиша точно номерът, че сега съм през телефон.
А втората пратка, за която писах, имам известие, за доказване на стойността на пратката, която е деклатирана 18,55$, трябва да изпратя доказателствата на митницата в Горна Оряховица. От номерът виждам, че моята е 21 от 79 задържани пратки Blush
Ако някой е в този район мога да дам телефон за връзка или да попита за негова пратка.
А да ви питам, къде, как виждате коя е пратката? С номер ли е, къде се помества тази информация? Питам, защото имам и аз от митницата писма, но на нито едно не ми пише номер на пратка, само един #, което нищо не значи и аз реално нямам идея за коя от всичките ми 5 примерно пратки става дума. Мерси.
Да ти кажа ,като получих митн.известие и на моето нямаше никакъв номер и се обадих на телефона ,който беше отбелязан там и ми отговориха,че те не знаят ,аз трябва да знам каква пратка трябва да получа и добре,че беше само една в момента /според тракинга/ и я налучках .

# 580
Момичета днес си взех пратката от пощата срещу 1,50 лв .Много съм щастлива  Grinning
Честито!  А изпратихте ли попълнена декларация-съгласие по email или само ордера и банковото извлечение?

На  митническото известие, което получих, няма нито номер на пратка, нито цена. Написано е само, че е от САЩ и тегло.

Аз нямам никакви оплаквания от пощенския клон засега. Дори ми носеха кашончетата на адреса, преди да ги помоля да не го правят.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 18:23 от Еос

# 581
  • София
ETM
Разбрах - не е Поща, а Митница Peace

А да ви питам, къде, как виждате коя е пратката? С номер ли е, къде се помества тази информация? Питам, защото имам и аз от митницата писма, но на нито едно не ми пише номер на пратка, само един #, което нищо не значи и аз реално нямам идея за коя от всичките ми 5 примерно пратки става дума. Мерси.
Може да се ориентираш по теглото на пратката - посочено е на Митн. известие.
Ако не знаеш какво е отделното тегло на всяка пратка - сложи продуктите в кошницата и провери.

На  митническото известие, което получих, няма нито номер на пратка, нито цена, Написано е само, че е от САЩ и тегло.
Няма ли един номер от вида: 238/45  - това е номера, под който е приета пратката на митница

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

# 582

Честито!  А изпратихте ли попълнена декларация-съгласие по email или само ордера и банковото извлечение?

Да изпратих,за което честно казано малко се притеснявах да не ми лепнат такса от 12 лв

# 583

Няма ли един номер от вида: 238/45  - това е номера, под който е приета пратката на митница
Има баркод, залепен в левия горен ъгъл, започващ с R PS 1250 ........

# 584
Скрит текст:
ETM
Разбрах - не е Поща, а Митница Peace

Може да се ориентираш по теглото на пратката - посочено е на Митн. известие.
Ако не знаеш какво е отделното тегло на всяка пратка - сложи продуктите в кошницата и провери.

На  митническото известие, което получих, няма нито номер на пратка, нито цена, Написано е само, че е от САЩ и тегло.
Няма ли един номер от вида: 238/45  - това е номера, под който е приета пратката на митница

iHerb® код:   YUL919
- за първа поръчка, 5% намаление
- за следващи поръчки - само жест, към мен

Благодаря! Да, има единствено тегло - горе долу - понеже са неща + кашончето, хаха. Има бар код, но този номер също е безполезен в случая. Също така има номер Уведомително Писмо № 238/45  примерно, но този номер как мен да ме ориентира коя пратка е.. ? Simple Smile  Не разбирам защо трябва да е толкова безумно невероятно тъпо, как може да не напишат номер някакъв или поне цената от кашона, а да искат доказателство. Аз чакам повече от 3 или 5 пратки и това да предполагам по тегло ми се стува адски недосмилено от тяхна страна.

На онзи имейл от писмото никой не реагира!!! А ако искам да откажа пратката, какво трябва да направя? (пак не го пише на писмото, *шокиращо*)

Общи условия

Активация на акаунт